Πώς μπορώ να δώσω στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Suffolk Συμβουλές για τα εγκλήματα;

Πώς και πού να δίνουν πληροφορίες σχετικά με εγκλήματα στην αστυνομία της επαρχίας Suffolk

Αν είστε μάρτυρας ενός εγκλήματος ή αν έχετε πληροφορίες σχετικά με ένα έγκλημα που έχει διαπραχθεί, μπορείτε να βοηθήσετε το Αστυνομικό Τμήμα County Suffolk, λέγοντάς τους τι γνωρίζετε. και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποκάλυψη της ταυτότητάς σας. Μπορείτε να δώσετε αυτές τις πληροφορίες ανώνυμα στην αστυνομία του County Suffolk. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε να κρατήσετε εγκληματίες από τους δρόμους και θα βοηθήσετε να κάνετε την κοινότητα ασφαλέστερη θέση για να ζήσετε και να επισκεφτείτε.

Επιπλέον, μπορούν να διατεθούν ανταμοιβές μέχρι και $ 5000.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παροχής πληροφοριών στην αστυνομία του Suffolk:

Και πάλι, όλες οι κλήσεις, τα μηνύματα κειμένου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραμείνουν εμπιστευτικά και θα διασφαλιστεί η ανωνυμία σας.

Σημειώστε ότι αν δείτε ένα έγκλημα σε εξέλιξη, πρέπει να καλέσετε αμέσως 911 . Και αν παρατηρήσετε ύποπτη δραστηριότητα, θα πρέπει να αναφέρετε αμέσως αυτό καλώντας το 852-COPS (2677) .

Εφαρμογές και συστήματα συναγερμού για να έρχονται σε επαφή με την αστυνομία του Suffolk

Το TipSubmit Mobile είναι μια εφαρμογή iPhone και Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή συμβουλών στην αστυνομία του Suffolk.

Σημειώστε ότι υπάρχει ένας ειδικός ιστότοπος για συμβουλές σχετικά με τις δολοφονίες του Gilgo Beach με online φόρμα που μπορείτε να συμπληρώσετε.

Το TipSoft Alerts είναι μια υπηρεσία μηνυμάτων κειμένου και ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου ή / και στα σχολεία να διατηρούν επαφή με το κοινό σχετικά με τα γεγονότα στην περιοχή όπου διαμένουν, όπως εγκλήματα, φυγάδες, προειδοποιήσεις κίτρινου χρώματος και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Σημειώστε ότι ένα widget ειδοποίησης μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας.

Και οι ειδοποιήσεις μπορούν να διασταυρωθούν αυτόματα στο Facebook και στο Twitter. Video tutorials είναι διαθέσιμα για να ξεκινήσετε εύκολα και αυτές οι ειδοποιήσεις είναι δωρεάν.

Μπορείτε επίσης να αναφέρετε κακοποίηση ζώων στο Μητρώο κακοποιών ζώων κατάχρησης.