Σχολικές κλεισίματα στο Nassau & Suffolk, Νέα Υόρκη

Πώς να μάθετε αν ο κακός καιρός κλείνει το σχολείο σας στο Long Island

Οι χειμερινοί μήνες στα βορειοανατολικά μπορεί να είναι βάναυτοι, πολλές φορές καλύπτουν ολόκληρες περιοχές παράκτιων περιοχών όπως το Long Island κάτω από τα βουνά του χιονιού και ακυρώνουν ή καθυστερούν σχολεία για φοιτητές. Εάν βρεθείτε στη μέση μιας χιονοθύελλας, ίσως να μην γνωρίζετε εάν οι τάξεις του παιδιού σας ακυρώνονται για την ημέρα.

Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα ή άλλων δυσμενών καιρικών συνθηκών ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορείτε να μάθετε εάν υπάρχουν κλειστά σχολεία στο Nassau και το Suffolk μέσω διαφόρων τοπικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολικής Περιφέρειας County Nassau County ή την ιστοσελίδα της σχολικής συνοικίας του County Suffolk για να ελέγξετε για τα κλειστά σχολεία. Σε μερικές περιπτώσεις, λίγα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά επειδή οι οδικές προσβάσεις ή οι συνθήκες καταιγίδας δεν είναι τόσο έντονες κοντά τους.

Ραδιοφωνικούς σταθμούς, τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα και ιστότοπους

Μπορείτε επίσης να συντονίσετε τους ακόλουθους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να ακούσετε ενημερωμένες αναφορές σχετικά με την κακοκαιρία που συμβαίνει - πολλές φορές ακόμα και αν ένα σχολείο είναι ανοιχτό στις 7 το πρωί, θα κλείσει το μεσημέρι, επειδή οι συνθήκες έχουν επιδεινωθεί. Αυτοί οι σταθμοί περιλαμβάνουν:

Ενώ ακούτε τις τελευταίες θλιβερές ιστορίες σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το News 12, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το marquee στο κάτω μέρος της οθόνης, το οποίο τυπικά μεταδίδει μια λίστα κύλισης των σχολικών διακοπών και καθυστερήσεων κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.

Το ραδιόφωνο WALK διαθέτει επίσης έναν ιστότοπο που δημοσιεύει ενημερωμένες καταστάσεις σχολικής λειτουργίας για μεγάλο μέρος της περιοχής, περιλαμβανομένων τμημάτων του Brooklyn και του Queens. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις επιμέρους ιστοσελίδες του σχολικού διαμερίσματος, αν και αυτές δεν παραμένουν πάντοτε τρέχουσες, οι περισσότεροι ιστοχώροι σχολείων προσφέρουν μεμονωμένες πληροφορίες κλεισίματος στους ιστότοπούς τους.

Τι σημαίνει αυτό για τους ταξιδιώτες

Οι ταξιδιώτες στην περιοχή μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους στο Long Island. Όταν τα σχολεία είναι κλειστά λόγω των συνθηκών βλάστησης, μπορείτε σχεδόν να εγγυηθείτε ότι οι δρόμοι στην περιοχή είναι απρόσιτοι, παγωμένοι ή εξαιρετικά επικίνδυνοι για να ταξιδέψετε. Οι εθνικές αργίες θα επηρεάσουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, οπότε αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε μια εταιρεία Long Island, θα πρέπει να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπό τους ή τις ζωοτροφές Twitter πριν κάνετε το ταξίδι.

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να καταστρέψουν μια μέρα στην παραλία και να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, ακόμη και αν τα σχολεία παραμείνουν ανοιχτά. Αν ακούτε για καθυστερήσεις στο ραδιόφωνο, είναι πιθανό ότι θα εξηγήσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας στις μεγάλες εθνικές οδούς, τις λεωφόρους και τις αρτηρίες.

Σε περίπτωση επικίνδυνων καταιγίδων, διακοπών ρεύματος και παρόμοιων, θα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να αποφύγετε τον κίνδυνο για τον εαυτό σας ή τους άλλους. Ο σιδηροδρομικός δρόμος του Long Island κλείνει σπάνια, οπότε αν οι δρόμοι είναι παγωμένοι, ίσως να θελήσετε να πάρετε το τρένο αντί να οδηγείτε, αν είναι δυνατόν.