Οδηγός ποδοσφαίρου για τον Heinz Field

Ιστορία του Pittsburgh Steelers

Το Heinz Field, που φιλοξενεί τους Pittsburgh Steelers και Panthers του Πίτσμπουργκ, είναι ένα μνημείο της ποδοσφαιρικής παράδοσης της Δυτικής Πενσυλβανίας και ιδιαίτερα των οπαδών. Για να κατανοήσετε ακριβώς τι αντιπροσωπεύει ο Heinz Field στους Pittsburgh Steelers και στην πόλη του Pittsburgh, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τα γεγονότα που μας έφεραν μέχρι σήμερα.

Οι ρίζες του Steelers στο Πίτσμπουργκ χρονολογούνται από τις 8 Ιουλίου 1933 όταν ιδρύθηκαν με το όνομα Pittsburgh Pirates από τον Arthur Joseph Rooney.

Ήταν μέλος της Ανατολικής Διεύθυνσης του NFL των 10 ομάδων, πέντε από τα οποία παραμένουν: Pittsburgh Steelers, Cardinals του Σικάγου (Αριζόνα), Green Bay Packers, Chicago Bears και New York Giants.

Οι Steelers δεν ήταν πάντα η ευημερούσα ομάδα που είναι σήμερα, ωστόσο. Στις πρώτες επτά εποχές τους, ο Pittsburgh Steelers κέρδισε μόνο 22 παιχνίδια. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο απλά δεν ήταν προτεραιότητα στο Πίτσμπουργκ, όπου το ποδόσφαιρο του μπέιζμπολ και του κολλεγίου ήταν πολύ πιο δημοφιλές, οπότε η Art Rooney πήρε συχνά τους Steelers μακριά από το σπίτι τους στο Forbes Field και στο δρόμο προς πόλεις όπως το Johnstown, PA. Youngstown, ΟΗ; και τη Νέα Ορλεάνη, ΛΑ. Μέσα από όλα, ο Ρούνεϊ δεν έκπληκτος ποτέ με την αποφασιστικότητά του να κάνει το ποδόσφαιρο επιτυχημένο στο Πίτσμπουργκ.

Το 1938, ο Rooney προσέφερε στο Colorado All-American Byron "Whizzer" White ένα συμβόλαιο ύψους 15.800 δολαρίων, καθιστώντας τον τον πρώτο παίκτη του NFL ως «μεγάλο χρήμα». Δύο χρόνια αργότερα, σε μια προσπάθεια δημιουργίας υποστήριξης και συμμετοχής, η ομάδα ποδοσφαίρου άλλαξε το όνομά της στο Pittsburgh Steelers, σε αναγνώριση της περήφανης χαλυβουργίας του Πίτσμπουργκ.

Ωστόσο, χρειάστηκαν ακόμα δύο ακόμα χρόνια πριν από τους Steelers, χάρη στον πρωτοπόρο Bill Dudley, ο οποίος ηγήθηκε του NFL στην πορεία, απολαμβάνοντας την πρώτη τους νίκη.

Τα επόμενα χρόνια οι Pittsburgh Steelers συγχωνεύθηκαν με τους "Steagles" της Philadelphia Eagles (1943) και τους Cardinals "Card-Pitt" (1944) καθώς οι ποδοσφαιρικοί κατάλογοι εξαντλούνταν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Steelers πρώτη ευκαιρία σε έναν τίτλο διαίρεσης ήρθε το 1947 με τον προπονητή Jock Sutherland ως Πίτσμπουργκ Steelers τελείωσε σε ισοπαλία για την πρώτη θέση στην ανατολική διαίρεση της NFL με Philadelphia Eagles, ο οποίος νίκησε το Steelers σε ένα παιχνίδι πλέι-οφ 21-0. Από το 1957 έως το 1963, οι Steelers, με επικεφαλής τον στρατηγό Bobby Layne, τον αμυντικό αγώνα με τον Ernie Stautner και τον John Henry Johnson, ήταν και πάλι υποψήφιοι για διαίρεση, αλλά συνέχισαν να έρχονται κοντά. Τα «χρόνια δυναστείας» του Pittsburgh Steelers ήταν ακόμα μια δεκαετία μακριά.

Δύο σημαντικές αλλαγές έγιναν το 1970, όταν οι Pittsburgh Steelers, υπό την ηγεσία του προπονητή Chuck Noll, μετακόμισαν από το NFL στην AFC Central με τη συγχώνευση της Αμερικανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επίσης μετακόμισαν στη νέα τους κατοικία στο στάδιο Three Rivers, το όνομά του από τους τρεις ποταμούς (Allegheny, Monongahela και Ohio Rivers) που συγκλίνουν στο κέντρο του Pittsburgh. Προηγουμένως, οι Steelers έπαιξαν παιχνίδια στο σπίτι τόσο στο Forbes Field όσο και στο Pitt Stadium (στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh Panthers) από το 1958-63 και αποκλειστικά στο Pitt Stadium από το 1964-69.

Πολλοί πιστεύουν ότι το Three Rivers Stadium έφερε καλή τύχη, καθώς ο πρώτος τίτλος διαίρεσης του Pittsburgh Steelers ήρθε το 1972 με ρεκόρ 11-3.

Στο πρώτο παιχνίδι πλέι-οφ στο Three Rivers, οι Steelers νίκησαν τους Oakland Raiders 13-7 και προχώρησαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος AFC (το οποίο έχασαν αργότερα) με την "Immaculate Reception" του Franco Harris, ίσως το πιο διάσημο παιχνίδι στην ιστορία του NFL το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Το Pittsburgh Steelers, με επικεφαλής τον Hall of Famers Terry Bradshaw, τον Φράνκο Χάρις, τον Mel Blount, τον Joe Greene, τον Jack Lambert και τον Jack Ham, έφτασε και πάλι στις πλέι-οφ το 1973, κερδίζοντας το Super Bowl τις επόμενες δύο εποχές. Αφού έχασε άλλη ευκαιρία στο Super Bowl με απώλειες στο playoff το 1976 και το 1977, ο Steelers κέρδισε το Super Bowl και πάλι το 1978 και το 1979, καθιστώντας την πρώτη ομάδα στην ιστορία του NFL να κερδίσει τέσσερα Super Bowls και η μόνη ομάδα να κερδίσει back- πίσω Super Bowls δύο φορές. Με έξι διαδοχικά κεντρικά πρωταθλήματα AFC, οκτώ συνεχόμενα χρόνια εμφανίσεων πλέι-οφ και τέσσερα πρωταθλήματα Super Bowl, οι Steelers ονομάστηκαν «Team of the Decade» για τη δεκαετία του '70.

Το νεότερο κεφάλαιο της ιστορίας Steelers άρχισε τον Ιούνιο του 1998 με την επίσημη αιχμή του Heinz Field, του νέου σπιτιού 64.450 θέσεων των Pittsburgh Steelers και του Pittsburgh Panthers. Οι πύλες του Heinz Field άνοιξαν επίσημα τον Αύγουστο του 2001 για εποχές συγκινήσεις και ενθουσιασμό που θα δώσουν μια ζωή μνήμης για γενιές ποδοσφαιριστών. Πέρα από το South Plaza, το σχήμα πεταλούδας του Heinz Field επιτρέπει την υπέροχη θέα του μοναδικού ορίζοντα της πόλης και της βρύσης στο Point. Ο Dan Rooney, γιος του ιδρυτή της Steelers, Art Rooney, κοιτάζει τον Heinz Field ως "ευχαριστώ" των Steelers στους πιστούς οπαδούς που τους έκαναν ένα από τα καλύτερα franchises στην ιστορία - ένα όμορφο, οικείο σπίτι όπου " ποδοσφαιρικό κάθισμα ".

Heinz Πεδίο Στοιχεία & Αριθμοί

Το Heinz Field είναι ο ιδανικός συνδυασμός σύγχρονων ανέσεων και γοητευτικής ομορφιάς. Το στάδιο δύο επιπέδων προσφέρει περισσότερη οικειότητα από ό, τι πολλές αίθουσες NFL, με φυσικό γρασίδι, υπέροχη θέα και μια ευρύχωρη θέα της ποδοσφαιρικής δράσης που βρίσκεται στο πανέμορφο σκηνικό του Πίτσμπουργκ στο κέντρο της πόλης. Δεν υπάρχει κακό κάθισμα σε αυτό το ποδοσφαιρικό στάδιο, το οποίο προφανώς σχεδιάστηκε για να πάρει ποδόσφαιρο από ένα παιχνίδι σε μια εμπειρία.

Ειδικά χαρακτηριστικά του τομέα Heinz

Heinz Field από τους αριθμούς
Το Heinz Field είναι κάτι περισσότερο από ένα κορυφαίο γήπεδο ποδοσφαίρου με στόχο να πεθάνει! Είναι επίσης:

Φαγητό & Ποτό στο Heinz Field

Ο τομέας Heinz προσφέρει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου πολύ περισσότερα από τα hotdogs και τα nachos. Περισσότεροι από 400 παραχωρησιάσεις φαγητών φτάνουν στο στάδιο, προσφέροντας σύντομες γραμμές και μια ποικιλία από φαγητά του Πίτσμπουργκ, όπως Brothers Primanti, σάντουιτς ψαριών από τα θαλασσινά Benkovitz και φοβερά φτερά από το Quaker Steak και το Lube.

Heinz Πεδίο Παραχώρησης Υποστηρίζει

Benkovitz Θαλασσινά
Σάντουιτς ψαριών, ψάρια και τσιπς, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά.
Κοντά στο τμήμα 106

Μπύρα ποτών
Εμφιαλωμένη μπύρα και αναψυκτικά
Κοντά στα τμήματα 223, 239, 244, 246, 522, 523 και 524

Club 33 Pub
Φρεσκοκομμένο ψητό βόειο κρέας, βάζο και εμφιαλωμένη μπύρα
Μεγάλη αίθουσα της Coca-Cola

Πρώτα Κάτω Κάπαρη
Φρέσκες πατάτες τηγανητές, ειδικές γαρνιτούρες, σούπερ σκύλο, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά
Κοντά στο τμήμα 442

Στοίβα Γραμμής Γκολ
Super σκυλιά, χοτ-ντογκ, σάντουιτς τυρί, πίτσα, φιστίκια, deluxe nachos, μαλακά pretzels, popcorn, καραμέλα, καφές, ζεστή σοκολάτα, αναψυκτικά, 20 oz. νερό και βαρελίσια μπύρα.
Κοντά στα τμήματα 108, 114, 120, 124, 130, 134, 138, 424, 508, 511, 513, 531, 535 και 538

Πλέγμα Σίδερο Ψησταριά / Πλέγμα Σίδερο Ψησταριά:
Hewbrew Εθνικές ποδοσφαιριστές, kielbassa, ζεστό καπνιστό λουκάνικο, bratwurst, χάμπουργκερ, σάντουιτς στήθος κοτόπουλου, πατάτες, αράπικα φιστίκια, καρύδια cajun, μπύρα μπουκαλιών και αναψυκτικά.
Κοντά στα τμήματα 122, 132, 509, 532
Φορητές εκτάσεις παραχώρησης που βρίσκονται κοντά στα τμήματα 226, 247, 423, 526 και 533

Ηρώο Pub
Φιστίκια, καρύδια, μπουκάλια και βαρελίσια μπύρα
Κοντά στα τμήματα 128 και 426

Nacho Zone
Deluxe nachos, εμφιαλωμένη μπύρα και αναψυκτικά
Κοντά στα τμήματα 227, 241, 522 και 535

Αδελφοί Πριμάντι
Διάσημα σάντουιτς με τηγανητά πατάτες και πατάτες (συμπεριλαμβανομένου του cheesesteak και cappicola), τηγανιτές πατάτες, πατάτες τηγανίσματος, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά.
Κοντά στο τμήμα 110

Quaker Steak και Lube
Βραβευμένα φτερά Quaker Steak (μονής παραγγελίας, 1/2 κάδο, κάδο σταδίου), ράβδοι μέτρησης βάρους, δακτύλιοι O, γαλλικές πατάτες, μπύρες βάζου και αναψυκτικά.
Κοντά στα τμήματα 112 και 136

Red Zone Express
Ζεστά σκυλιά με λάχανο, τσίλι ή τυρί. jumbo μαλακά κέικ? deluxe nachos; βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά.
Κοντά στα τμήματα 119, 129 και 425

Πριν & Μετά το Παιχνίδι - Δείπνο & Αξιοθέατα στη Βόρεια ακτή

Η βόρεια ακτή του Πίτσμπουργκ, που φιλοξενεί τόσο τον Heinz Field όσο και το PNC Park, εξακολουθεί να είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Εκατομμύρια δολάρια ανάπτυξης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα για τη νυχτερινή ζωή στη βόρεια ακτή κοντά στο Heinz Field, αλλά η περιοχή μεγαλώνει σαν πυρκαγιά και ήδη προσφέρει πολλές εξαιρετικές επιλογές για λίγες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Πλέον στο κέντρο του Pittsburgh, το Strip District και ακόμη και η πλατεία του σταθμού είναι μόνο μια γρήγορη βόλτα, το λεωφορείο ή βόλτα με βάρκα.

Φαγητό και ποτό
Ψάχνετε για ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να πάρετε μια τσίμπημα για να φάτε πριν ή μετά από ένα παιχνίδι; Η North Shore του Πίτσμπουργκ προσφέρει ένα μεγάλο μείγμα νέων ανατροπών και παλαιών αγαπημένων. Μια παράδοση στο παιχνίδι του Pittsburgh, το Clark Bar & Grill που στεγάζεται στο ιστορικό Factory Candy Clark απέναντι από το Heinz Field, είναι η απόλυτη σκηνή για τον πραγματικό αθλητικό ανεμιστήρα του Πίτσμπουργκ. Ένα άλλο δημοφιλές σπορ μπαρ είναι το Castellano's Deli, το οποίο, στη νέα του θέση σε ολόκληρη την Federal Street από το PNC Park, προσφέρει στους λάτρεις του σπορ πολλά ποτά, υπέροχα σάντουιτς με σνακ και πολλά αθλητικά αναμνηστικά του Πίτσμπουργκ. Άλλες δημοφιλείς ταβέρνες περιλαμβάνουν το Triangle Bar & Grill, το Firewaters και το μπαρ 222. Εάν είστε πρόθυμοι να περπατήσετε ή να οδηγήσετε λίγα τετράγωνα, τότε εξετάστε την James Street Tavern στην ιστορική North Side του Πίτσμπουργκ, η οποία προσφέρει υπέροχη τζαζ της Νέας Ορλεάνης και κουζίνα Cajun / Creole, ή θρύλους της βόρειας ακτής εάν είστε στη διάθεση για τα ιταλικά.

Ενεργή ψυχαγωγία
Θέλετε να απολύσετε κάποια ενέργεια μετά το παιχνίδι; Στη συνέχεια, δοκιμάστε ένα από τα νεώτερα καυτά σημεία του North Shore, το Sports Bar του Hi-Tops για υπέροχα φαγητά, ποτά και διασκέδαση. Ή ίσως προτιμάτε να κάνετε κρουαζιέρα σε ένα ολυμπιακό bobsled ή να κάνετε πυροβολισμούς για χόκεϊ σε έναν εικονικό τερματοφύλακα; Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το UPMC SportsWorks, που περιλαμβάνει πάνω από 40 εκθέματα με 70+ διαδραστικές εμπειρίες που έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν τις ικανότητές σας σε εικονικά παιχνίδια και αθλητικές εκδηλώσεις.

Λίγο Πολιτισμού
Ο Tom Sokolowski, διευθυντής του Μουσείου Andy Warhol, υποπτεύεται ότι τα αθλήματα και τα πλήθη των τεχνών προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μουσεία ενός καλλιτέχνη στον κόσμο, αυτός ο θεσμός της North Shore περιλαμβάνει 35.000 τετραγωνικά πόδια εκθεσιακού χώρου σε επτά ορόφους που χαρακτηρίζει το έργο ενός από τους σημαντικότερους Αμερικανούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα. Παρέχει ενδιαφέρουσα εικόνα για τη σύγχρονη τέχνη και τη λαϊκή κουλτούρα και αξίζει σίγουρα τουλάχιστον μία επίσκεψη.

Hands-On Science
Το Carnegie Science Center, ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς στο Πίτσμπουργκ, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Heinz Field. Διασκέδαση για παιδιά όλων των ηλικιών μπορεί να βρεθεί εδώ με περισσότερα από 300 hands-on εκθέματα, τετραθέσιο θέατρο Omnimax, διαδραστικό πλανητάριο, ένα πραγματικό υποβρύχιο και τρία ζωντανά θέατρα θέατρα. Ένα από τα δέκα κορυφαία επιστημονικά κέντρα στη χώρα!

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Heinz Field!