Ο οδηγός RV σας για το Pocono Raceway

Ένας οδηγός RVer για το Pocono Raceway

Δεν είναι όλα τα κομμάτια του NASCAR απλά γιγαντιαίες. Υπάρχουν πολλά κομμάτια NASCAR που δημιουργούν νέες προκλήσεις στους οδηγούς με τη μοναδική τους διάταξη, όπως η εξαντλητική οδική πορεία του Sonoma ή το διασκεδαστικό "Tricky Triangle" του Pocono Raceway στο Long Pond της Πενσυλβανίας .

Το Pocono Raceway είναι εύκολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του κυκλώματος NASCAR, ώστε να μάθουμε περισσότερα για αυτό, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του, από όπου να RV στο Pocono, όπου να RV κοντά στο Pocono και μερικές συμβουλές και κόλπα για το Tricky τρίγωνο.

Ιστορία του Pocono Raceway

Σε αντίθεση με πολλά από τα δημοφιλή κομμάτια NASCAR, το Pocono δεν ανήκει στην International Speedway Corporation ή στην Speedway Motorsports Incorporated, αλλά από τους ιδιοκτήτες τρίτης γενιάς Brandon και Nicholas Igdalsky.

Το Pocono Raceway σχεδιάστηκε από τον νικητή του Indianapolis 500 Roger Ward. Ο Ward έλαβε την έμπνευσή του για τις περίφημες στροφές του τραγουδιού από άλλες 3 πίστες για να δημιουργήσει το Tricky τρίγωνο. Η στροφή της έμπνευσης προέρχεται από την έκλεισα από τότε Trenton Speedway, μετά από δύο διαδρομές μετά την Indianapolis Motor Speedway και την τρίτη σειρά από το Milwaukee Mile. Αν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια του NASCAR στα 2,5 μίλια, δεν βλέπετε συνήθως τις υψηλότερες ταχύτητες αυτών των κομματιών στο Pocono λόγω των μοναδικών και δύσκολων στροφών του.

Το Pocono Raceway πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα του το 1968, αλλά δεν ξεκίνησε να φιλοξενεί εκδηλώσεις που είχαν εγκριθεί από το NASCAR μέχρι το 1974. Το Pocono φιλοξενεί επί του παρόντος πολλά επικυρωμένα γεγονότα από το NASCAR, συμπεριλαμβανομένων δύο ετήσιων αγώνων στη σειρά NASCAR Spring Cup.

RVing στο Pocono Raceway

Το Pocono φιλοξενεί εννέα συνολικά μοναδικά κατασκήνωση RV στον τόπο τους, με επιπλέον δύο θέσεις που προορίζονται για κατασκήνωση σκηνών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις λεπτομέρειες όλων των διαφορετικών λόγων σε ένα άρθρο, αλλά εδώ υπάρχει μια σειρά διαφορετικών επιλογών.

Track RV

Προτιμώμενοι Infield RV

Οικογενειακό περίπτερο RV

Εκτός χώρου Camping Pocono

RVing Κοντά στο Pocono Raceway

Δεν θέλουν όλοι να ασχοληθούν με τα πλήθη και τα μέρη του RVing στην πίστα. Εδώ είναι μερικές μεγάλες κοντινές εναλλακτικές λύσεις για την κάμερα κάμπινγκ.

Hemlock Campground & Cottages: Tobyhanna, PA

Το Otter Lake Camp Resort: Marshalls Creek, PA

Συμβουλές και κόλπα για το RVing στο Pocono

Το Tricky τρίγωνο είναι ένα από τα πιο μοναδικά κομμάτια σε όλο το NASCAR.

Ρίξτε μέρος σε μερικές εξαιρετικές κάμπινγκ, συναρπαστική δράση για τα αθλήματα, και μερικά από τα καλύτερα περάσματα σε όλα τα NASCAR και έχετε έναν αγώνα που σίγουρα αξίζει τον κόπο.