Μπορώ να παραγγείλω κρασί και το έχω αποσταλεί στην Πενσυλβάνια;

Μέχρι το 2016, οι αμπελώνες και οι λιανοπωλητές εκτός κράτους απαγορεύτηκαν να μεταφέρουν κρασί απευθείας στους κατοίκους της Πενσυλβανίας. Ωστόσο, με τους νέους νόμους που θεσπίστηκαν, το Pennsylvania Liquor Control Board ενέκρινε απευθείας άδειες αποστολής οίνου βάσει του νόμου 39 και τώρα οι κάτοικοι της Πενσυλβανίας μπορεί να έχουν απευθείας αποστολή κρασιού στα σπίτια τους, οπότε η απάντηση είναι τελικά ναι.

Μέσω της κυβερνητικής ιστοσελίδας της Πενσυλβανίας, οι κάτοικοι της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβανίας μπορούν να παραλάβουν έως και 36 περιπτώσεις (μέχρι 9 λίτρα ανά περίπτωση) κρασιού ετησίως, ανά άμεσο μεταφορέα οίνου και οίνος μπορεί να μεταφερθεί μόνο σε διευθύνσεις κατοικίας ή επιχείρησης.

Ο οίνος με άμεση αποστολή πρέπει να είναι για προσωπική χρήση και όποιος μεταπωλεί οίνος απευθείας αποστολής υπόκειται σε πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. Ο οίνος με απευθείας αποστολή υπόκειται στον κρατικό και τοπικό φόρο επί των πωλήσεων και φόρος κατανάλωσης κρασιού 2,50 δολ. Ανά γαλόνι. Οι άμεσοι φορτωτές οίνου υποχρεούνται να επαληθεύουν την ηλικία του παραλήπτη του οίνου πριν από τη ναυτιλία.

Τα κρασιά που εκκαθαρίζονται για ναυτιλία προέρχονται από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως την Καλιφόρνια, την πολιτεία της Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, τη Νέα Υόρκη και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις άμεσες επιλογές ναυτιλίας και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Πενσυλβάνια. Ο κατάλογος ενημερώνεται αυτόματα καθώς οι άμεσοι φορτωτές αποκτούν άδεια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πριν προσπαθήσετε να αγοράσετε κρασί και χαμόγελο!