Πώς να μειώσετε τον νομοσχέδιο φόρου ακίνητης περιουσίας Allegheny County

Allegheny County προσφέρει πολλές μειώσεις και εξαιρέσεις που μπορούν να μειώσουν το νομοσχέδιο φορολογικού σας νομού .

Αποκλεισμός οικίας / ιδιοκτησίας (νόμος 50)

Ξεκινώντας από το φορολογικό έτος 2004, η αρχική αξία των 15.000 δολαρίων στην εκτιμώμενη αξία κάθε ιδιόκτητης κατοικίας και κάποιες ιδιοκτησίες αγροκτήματος, στο Allegheny County, μπορεί να εξαιρεθεί από τους φόρους ακίνητης περιουσίας. Μόνο οι πρωτεύουσες κατοικίες είναι επιλέξιμες. Αυτή η εξαίρεση δεν είναι αυτόματη, ωστόσο, πρέπει να υποβάλετε αίτηση.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως την 1η Μαρτίου για να ισχύσει η εξαίρεση για τις τρέχουσες και μελλοντικές φορολογικές χρήσεις. Οι κάτοικοι που έχουν ήδη καταθέσει την εξαίρεση του νόμου 50 δεν χρειάζεται να καταθέσουν ξανά. Επίσης, εάν υποβάλατε προηγουμένως και πληροίτε την απαλλαγή του νόμου 50, εγγραφείτε αυτόματα για την απαλλαγή του νόμου 72 (βλ. Παρακάτω).

Φορολογική απαλλαγή ιδιοκτήτη σπιτιού (νόμος 72)

Αυτό το πρόγραμμα εξαίρεσης για τους ιδιοκτήτες κατοικιών επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κατοικιών Allegheny County να μοιραστούν τις πιθανές μελλοντικές μειώσεις φόρου σχολικής ιδιοκτησίας που μπορεί να διατεθούν από τη χρηματοδότηση των μηχανημάτων υποδοχής. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως την 1η Μαρτίου για να ισχύσει η εξαίρεση για τις τρέχουσες και μελλοντικές φορολογικές χρήσεις. Εάν υποβάλατε προηγουμένως και δικαιούστε την απαλλαγή του νόμου 50, εγγραφείτε αυτόματα για την απαλλαγή του νόμου 72.

Συμβουλή: Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε ήδη υποβάλει αίτηση για φορολογικές απαλλαγές του νόμου 50 και του νόμου 72, ελέγξτε στην καρτέλα "Γενικές πληροφορίες" για την ιδιοκτησία σας στην τοποθεσία Web ακινήτων Allegheny County. Θα υπάρχει "ΝΑΙ" στη γραμμή Homestead στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας εάν έχετε ήδη μια αίτηση στο αρχείο.

Πρόγραμμα φορολογικής αρωγής για τους ηλικιωμένους

Οι ηλικιωμένοι ηλικίας 60 ετών και άνω που έχουν ζήσει και ανήκουν στην παρούσα κατοικία τους στο Allegheny County για τουλάχιστον 10 χρόνια, δικαιούνται επιτόκιο 30% έκπτωσης στον φόρο ακίνητης περιουσίας του νομού. Για να είναι επιλέξιμες, το ακαθάριστο εισόδημα των νοικοκυριών, συμπεριλαμβανομένου του 50% των παροχών Κοινωνικής Ασφάλισης και Συνταξιοδότησης Σιδηροδρόμων Κατηγορίας 1, πρέπει να είναι $ 30.000 ή λιγότερο.

Πληροφορίες σχετικά με άλλες φορολογικές μειώσεις και προγράμματα εξαίρεσης της Allegheny County, συμπεριλαμβανομένων των νέων κατασκευών (Act 202), καθαρό και πράσινο (Act 156-PA) και βελτιώσεις ιδιοκτητών σπιτιού (Act 42), μπορούν να ληφθούν μέσω του Γραφείου Αξιολογήσεων Περιουσίας.

Τα προαναφερθέντα προγράμματα Allegheny County, με την πιθανή εξαίρεση του νόμου 72, δεν θα συμβάλουν στη μείωση του σχολικού σας λογαριασμού ή του δημοτικού φόρου. Για ερωτήσεις σχετικά με ενδεχόμενες φορολογικές ελαφρύνσεις στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με τον τοπικό δήμο.