Γαλλία Ταξιδιωτικός Οδηγός - Πώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στη Γαλλία

Πώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στη Γαλλία

Πριν πάτε στη Γαλλία, χρησιμοποιήστε αυτόν τον περιεκτικό ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό οδηγό της Γαλλίας για να μάθετε όλα τα βασικά στοιχεία σχετικά με τις τελωνειακές απαιτήσεις, τον πολιτισμό, τον καιρό, το νόμισμα και άλλα. Επίσης, λάβετε συμβουλές για το πότε να πάτε και πού να πάτε στη Γαλλία.

Σχετικά με τη France Travel

Η Γαλλία είναι ένα πλούσιο και πλούσιο έθνος, γεμάτο με προορισμούς που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Οι Γάλλοι, ενώ συχνά στερεοτυπικοί ως αγενείς ή σνομπικοί, είναι στην πραγματικότητα υπερήφανοι αλλά φιλικοί άνθρωποι.

Το κλειδί είναι να κατανοήσουμε τις πολιτισμικές διαφορές. Το φαγητό στη Γαλλία είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και είναι το μεγαλύτερο κρασί που παράγει κρασί στον κόσμο.

Η γαλλική αξία κουζίνα, τέχνες, πολιτισμός και ιστορία. Κάθε περιοχή έχει τη δική της φαντασία και μοναδικότητα. Πρόκειται να ξεκινήσετε μια δελεαστική περιπέτεια, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε.

Πώς να μπείτε

Όλοι οι ξένοι επισκέπτες πρέπει να έχουν διαβατήριο. (Εάν δεν έχετε τρέχον διαβατήριο, ξεκινήστε τη διαδικασία αυτή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι δυσκολίες, όπως ένα πιστοποιητικό γέννησης που λείπει, μπορεί να το αποσυρθεί.) Οι Αμερικανοί που σκοπεύουν να επισκεφθούν για 90 ημέρες ή περισσότερο ή εκείνοι που σκοπεύουν να σπουδάσουν Γαλλία, πρέπει να λάβουν θεώρηση μακράς διάρκειας .

Πού να πάτε

Σκεφτείτε τη Γαλλία και οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αυτόματα για το Παρίσι. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη χώρα, είτε πρόκειται για το στιβαρό σούβλες και την μπύρα της Αλσατίας είτε για τη χαλαρή στάση και τις ηλιόλουστες παραλίες της Ριβιέρας.

Υπάρχουν πολλές άλλες υποτιμημένες αλλά υπέροχες πόλεις , καθώς και μοναδικά ιαματικά λουτρά και χωριά και υπέροχες παραλίες σε όλη την ακτογραμμή από το βορρά έως τα σύνορα με την Ιταλία.

Η Γαλλία χωρίζεται σε περιοχές και θα σας συνιστούσα να διαβάσετε τις ξεχωριστές προσωπικότητες του καθενός πριν αποφασίσετε για έναν προορισμό.

Να πάρει εκεί

Τα περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ πετούν προς το Παρίσι, μερικά συνεχίζουν, ενώ το Roissy-Charles de Gaulle στο Παρίσι είναι το πιο δημοφιλές αεροδρόμιο στη Γαλλία. Ορισμένες αεροπορικές εταιρίες πετούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, όπως η Λυών και το Στρασβούργο . Χρειάζονται περίπου 7 ώρες για να φτάσετε στη Γαλλία από την Ανατολική Ακτή.

Γύρω από τη Γαλλία

Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί και εύχρηστοι τρόποι να φτάσετε στη Γαλλία. Πρέπει να εξετάσετε πού πηγαίνετε και πόσο ευέλικτος είστε.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε χωριά που δεν είναι προσβάσιμα με το τρένο, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ιδανικό. Η γαλλική κίνηση στην ίδια πλευρά του δρόμου με τους Αμερικανούς, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές. Ενώ τα φανάρια είναι συνηθισμένα στα κράτη, πολλές διασταυρώσεις στη Γαλλία είναι κύκλοι κυκλοφορίας. Αυτά είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο αποτελεσματικά, αλλά ίσως να συνηθίσουν. Επίσης, είναι πολύ πιο σημαντικό να έχετε καλούς χάρτες εάν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. (Προσπαθήστε να ζητήσετε οδηγίες σε μια ξένη γλώσσα. Δεν είναι αρκετά.) Ελέγξτε τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας Renault Eurodrive Buy Back Car Leasing .

Εάν επισκέπτεστε πόλεις με σιδηροδρομικούς σταθμούς, η σιδηροδρομική γραμμή είναι βολική και μπορεί να είναι φθηνή. Το κλειδί είναι να καθορίσετε αν θα αγοράσετε μόνο εισιτήρια από σημείο σε σημείο (προτιμάτε εάν θα κάνετε λίγα ταξίδια ή σύντομα ταξίδια), τα ευρωπαϊκά σιδηροδρομικά περάσματα (αν σκοπεύετε να μεταβείτε σε χώρα σε χώρα) ή ένα σιδηρόδρομο της Γαλλίας θα ταξιδεύετε συχνά και σε μεγάλες αποστάσεις, όλες σε μια χώρα).

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε γαλλικές πόλεις που βρίσκονται πολύ μακριά (π.χ. Στρασβούργο και Καρκασόν), ίσως θελήσετε να ελέγξετε την πτήση στη χώρα. Είναι σχετικά φθηνό και μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες ταξιδιού με τρένο.

Ταξίδι με τρένο

Επιπλέον, πολλές πόλεις διαθέτουν επίσης το δικό τους σύστημα μεταφοράς (όπως το μετρό του Παρισιού). Ακόμα και πολλά μικρότερα χωριά διαθέτουν σύστημα λεωφορείων. Το σύστημα μεταφορών της Γαλλίας είναι πολύ πιο εκτεταμένο από εκείνο των ΗΠΑ Ελέγξτε με το τουριστικό γραφείο της πόλης ή της περιοχής.

Επόμενο: Πότε να πάτε, πολιτιστικές διαφορές, επίσημες αργίες και γαλλική γλώσσα

Πότε να πάει

Η απόφαση για το πότε θα πάει εξαρτάται τόσο από την ιδιοσυγκρασία σας όσο και από τη Γαλλία. Τα κλίματα και η δημοτικότητα μιας περιοχής εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του χρόνου και ποικίλλουν δραματικά από μια περιοχή στην άλλη.

Το βόρειο τμήμα της Γαλλίας είναι το πιο πολυάσχολο της στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού. Ο καιρός είναι καλύτερος, αλλά τα αξιοθέατα είναι γεμάτα και οι τιμές είναι υψηλότερες. Επίσης, ίσως να θέλετε να αποφύγετε τον Βορρά τον Αύγουστο, όταν οι περισσότεροι ντόπιοι βρίσκονται σε διακοπές στο Νότο.

Αν σμήνη των τουριστών δεν είναι το πράγμα σας, πέφτω είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφθείτε το βορρά. Ενώ είστε σίγουροι ότι θα έχετε μερικές συννεφιασμένες, θυελλώδεις, βροχερές ημέρες για να αντιμετωπίσετε, τα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν πολύ αυτή τη φορά του χρόνου. Ο χειμώνας μπορεί να είναι οργισμένος, αλλά υπάρχουν κι αυτά ωραία οφέλη, όπως παγοδρομία στο Παρίσι ή Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Αλσατία. Δείτε τα Χριστούγεννα στη Γαλλία .

Το νότιο τμήμα της Γαλλίας είναι ελκυστικό σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Αλλά θυμηθείτε ότι έχει μπλοκαριστεί τον Αύγουστο. Τον Μάιο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πακετάρει εκείνη την πόλη και τα κοντινά. Ακόμα και το φθινόπωρο, μερικές φορές μπορείτε να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στη Μεσόγειο Μην ξεγελιέστε όμως. Οι προβηγκιανοί χειμώνες μπορεί να είναι απροσδόκητα ψυχρός. Μάθετε περισσότερα με το Μηνιαίο Ημερολόγιο Ταξιδιών της Γαλλίας .

Τι ώρα / ημέρα είναι;

Η Γαλλία είναι μία ώρα μπροστά από το Greenwich Mean Time και πέντε ώρες μπροστά από τη Νέα Υόρκη. Η χώρα τιμά την ώρα της θερινής ώρας, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής διάρκειας είναι μία ακόμη ώρα μπροστά, ή έξι ώρες αργότερα από ό, τι στη Νέα Υόρκη.

Οι Γάλλοι γιορτάζουν επίσης αρκετές αργίες και η επίσκεψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να οδηγήσει σε κάποια καλά πράγματα (τα φεστιβάλ αφθονούν και πολλά μουσεία και εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά) και τα κακά πράγματα (οι περισσότερες επιχειρήσεις και τα καταστήματα είναι κλειστά). Αυτές είναι οι αργίες το 2017:

Πώς να επικοινωνήσετε

Αν είναι δυνατόν, είναι πολύ χρήσιμο να μάθετε τουλάχιστον μερικές βασικές φράσεις, ειδικά αυτές που θα χρησιμοποιείτε συχνά (όπως οι όροι μεταφοράς και του μενού κλπ.). Παρόλο που οι Γάλλοι διδάσκουν αγγλικά στο δημοτικό σχολείο, κάποιοι δεν γνωρίζουν πολύ αγγλικά (τι θυμάστε από το Γυμνάσιο Ισπανικά; Είναι επίσης πιο πιθανό να αποκαλύψουν την ικανότητά τους να μιλούν αγγλικά εάν προσπαθήσετε τουλάχιστον να μιλήσετε πρώτα τη γλώσσα τους.

Πώς να συνδυάσετε

Πολλές φορές, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι Γάλλοι είναι αγενείς, όταν στην πραγματικότητα οφείλονται αποκλειστικά σε πολιτισμικές διαφορές. Οι Γάλλοι, για παράδειγμα, χαιρετίζουν ο ένας τον άλλον πριν μιλήσουν. Έτσι, αν φτάσετε σε ένα γαλλικό άτομο που αναζητά οδηγίες, λέγοντας "Πώς φτάνετε στον Πύργο του Άιφελ;" απλά ήσαστε αγενής με τα γαλλικά πρότυπα. Γνωρίστε τον εαυτό σας με τον Γαλλικό Πολιτισμό .

Επόμενο: Ευρώ; Τι να Pack? Πώς να το συνδέσετε. Κλήση στο σπίτι και επιπλέον συμβουλές και πληροφορίες

Πόσο κοστίζει αυτό?

Στη Γαλλία, το ευρώ είναι το τοπικό νόμισμα. Αυτό περιλαμβάνει λίγο λιγότερο μαθηματικά από το προηγούμενο φράγκο (αν και εξακολουθώ να λείπει το πολύχρωμο φράγκο με ενδιαφέροντα θέματα όπως το "La Petite Prince"). Όταν το ευρώ είναι πιο πολύτιμο από το δολάριο, απλώς στρογγυλοποιείτε λίγο (όπως εσείς ξοδεύετε 8 ευρώ και υπολογίζετε 10 δολάρια στο κεφάλι σας μόνο για να είστε συντηρητικοί).

Ακόμη και όσοι γνωρίζουν μια μικρή γαλλική γλώσσα μπορεί να έχουν πρόβλημα στην κατανόηση των κατόχων καταστημάτων που απαγγέλλουν τις τιμές.

Όταν ρωτάς "Combien"; (Πόσο;), κρατήστε ένα μικρό μαξιλαράκι πρακτικό, ώστε οι φύλακες των καταστημάτων να μπορούν να γράψουν το ποσό κάτω.

Τι να Pack

Τι να συσκευάσετε για το γαλλικό ταξίδι σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή στην οποία θα επισκεφθείτε, πού θα μείνετε και πόσο κινητό θα πρέπει να είστε κατά την επίσκεψή σας.

Εάν ταξιδεύετε σε όλη τη χώρα, πηδώντας τρένο από έναν προορισμό σε άλλο, παγώστε το φως. Ένα τροχαίο σακίδιο είναι ιδανικό για αυτό, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μεταξύ του να το τροχαίνετε ή να το σκάσετε στην πλάτη σας. Εάν, για παράδειγμα, θα πετάξετε στο Παρίσι και θα μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι και πιο βαρύ.

Μην υποθέστε ότι μπορείτε να το βρείτε μόνο στη Γαλλία, αν το χρειάζεστε, ωστόσο. Οι καλές χάρτες ή οι οδηγοί αγγλικής γλώσσας μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν και είναι δύσκολο ακόμη και σε μια μεγάλη πόλη να αποκτήσετε ένα βύσμα προσαρμογέα σχεδιασμένο να μετατρέπει μια αμερικανική συσκευή στα γαλλικά βύσματα. (Σκεφτείτε το, έχουν πολλά που επιτρέπουν τη σύνδεση των γαλλικών συσκευών ενώ στην Αμερική, επειδή οι περισσότεροι αγοραστές στη Γαλλία χρειάζονται αυτό).

Για να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε συσκευασία λυπάται, ελέγξτε αυτή τη λίστα της λίστας ελέγχου λίστας ταξιδιών Free France Travel ή αυτές τις συμβουλές για το φως συσκευασίας .

Πώς να το συνδέσετε

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αμερικανικές συσκευές στη Γαλλία, θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα και έναν μετατροπέα. Ο προσαρμογέας σας επιτρέπει να το συνδέσετε στον τοίχο, ενώ ένας μετατροπέας μετατρέπει το ηλεκτρικό ρεύμα στο γαλλικό πρότυπο.

Για παράδειγμα, αν έχετε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά που σας επιτρέπει να αλλάξετε το ηλεκτρικό ρεύμα, θα χρειαστείτε μόνο τον προσαρμογέα. Αυτό που μερικοί επισκέπτες αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι τα βύσματα τηλεφώνου χρειάζονται επίσης προσαρμογείς και χωρίς αυτά δεν θα μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης έναν προσαρμογέα τηλεφώνου εάν σκοπεύετε να πάρετε ένα φορητό υπολογιστή.

Πώς να καλέσετε και να στείλετε e-mail στο σπίτι

Η τοποθέτηση μιας κλήσης από τη Γαλλία συνεπάγεται κάποια γνώση, αλλά όταν το έχετε κρεμάσει, είναι εκπληκτικά προσιτό και σχετικά εύκολο. Αλλά πρώτα πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά. Για ένα πράγμα, τα περισσότερα γαλλικά τηλεφωνικά τηλέφωνα δεν παίρνουν αλλαγή, αλλά χρησιμοποιούν "telecartes". Αυτά μπορούν να αγοραστούν σε πολλά σημεία, όπως tabacs και convenience stores, για λίγα ευρώ. Μετακινήστε την κάρτα στην υποδοχή του τηλεφώνου, περιμένετε την εντολή στην οθόνη και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου (ξεκινώντας με τον κωδικό χώρας, όπως "1" για τις ΗΠΑ). Η οθόνη θα δείξει πόσες μονάδες έχετε παραμείνει. Η κλήση σε ώρες εκτός λειτουργίας θα τροφοδοτήσει πολύ λιγότερες μονάδες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χρονικές διαφορές, για παράδειγμα, καλώντας αργότερα τη νύχτα όταν είναι αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ στα κράτη.

Πώς να φτάσετε στο σπίτι

Ονειρευόμαστε τις θρησκευτικές περιπτώσεις του απολαυστικού γαλλικού κρασιού στο σπίτι σας;

Σκεφτείτε ξανά, εκτός αν θέλετε να πληρώσετε. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσφέρει τους ακόλουθους περιορισμούς:

Λίγα άκρες για να διαβάσετε πριν ταξιδέψετε

Top Μύθοι για τους Γάλλους

Το κάπνισμα στη Γαλλία

Εστιατόριο εθιμοτυπία και ανατροπή στη Γαλλία

Πώς να παραγγείλετε έναν καφέ σε ένα γαλλικό Cafe

Περισσότερος προγραμματισμός προτού πάτε στη Γαλλία

Σχεδιάστε έναν Προϋπολογισμό Γαλλικές διακοπές

Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές αποταμίευσης όταν βρίσκεστε στη Γαλλία

Επιλογές καταλύματος στη Γαλλία