Ο ζωολογικός κήπος της Ινδιανάπολης έρχεται ζωντανός κατά τη διάρκεια του ZooBoo

Απολαύστε τη διασκεδαστική διασκέδαση με τα αγαπημένα σας ζώα!

Αποκτήστε περισσότερη χρήση των αποκριάτικων κοστουμιών σας φέτος με την ετήσια εκδήλωση ZooBoo του Zoo της Indianapolis . Συνδυάζοντας το τέχνασμα ή τη θεραπεία, τα ειδικά εκθέματα ζώων και τις δραστηριότητες αποκριών , αυτό το δημοφιλές οικογενειακό γεγονός είναι σίγουρο ότι θα παράγει εξαιρετικές αναμνήσεις. Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις ειδικές δραστηριότητες που μπορείτε να περιμένετε όταν επισκέπτεστε το ZooBoo:

Εκθέματα ζώων
Ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο σημαίνει να δει κανείς τα ζώα και υπάρχουν πολλά να δουν στο ZooBoo.

Οι επιπλέον συνομιλίες με ζώα σε όλο τον ζωολογικό κήπο βοηθούν τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τα αγαπημένα τους ζώα. Τα ζώα είναι επιφυλακτικοί στον ψυχρότερο καιρό και αργότερα σε ώρες. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείτε μερικά από τα αγαπημένα σας πλάσματα επάνω και γύρω. Υπάρχει μια ειδική παράσταση δελφινιών που χαρακτηρίζει τη μουσική απόκριες και τις ζωοτεχνικές δραστηριότητες σε όλο τον ζωολογικό κήπο, όπως η κατάρα των κολοκυθιών ελέφαντα και οι διατροφικές εκδηλώσεις με ρόπαλο.

Ασφαλές κόλπο ή θεραπεία
Όπως και αν τα παιδιά σας δεν πρόκειται να πάρουν αρκετά καραμέλα αυτό το αποκριές, να τους βοηθήσει να πάρει ένα νωρίς ξεκίνημα με ZooBoo τέχνασμα ή θεραπεία. Οι στάβλοι ή οι σταθμοί επεξεργασίας είναι πασπαλισμένοι σε όλα τα εκθέματα των ζώων της πεδιάδας.

Κέντρα δραστηριοτήτων και εμπόδιο
Υπάρχουν δύο κέντρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν χειροτεχνίες, να μάθουν να ζωγραφίζουν ζώα, να απολαμβάνουν μαγεία, να μαντέψουν ζώα και να κάθονται σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο της Indianapolis Motor Speedway. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν μπόουλινγκ κολοκύθας, μουσική τέρας, αναπήδηση σπιτιών, εκσκαφή αράχνης και μπισκότο που διακοσμεί Το Πάρκο Sprout Kroger είναι όλοι αποξηραμένα, αλλά υπάρχει μια σειρά εμποδίων ειδικά για το ZooBoo.

Αφήστε τα παιδιά σας να απολύσουν όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια που προκαλείται από καραμέλα καθώς αγωνίζονται μέσα στην πορεία.

Παρέλαση κοστουμιών
Εδώ είναι μια ευκαιρία να αναδείξουν τα αποκριάτικα κοστούμια! Συμμετάσχετε στην παρέλαση κοστουμιών καθώς περνάει μέσα από το ζωολογικό κήπο. Η παρέλαση γίνεται δύο φορές τη νύχτα.

Απόκριες τρένο με τρένο και καρουσέλ
Απολαύστε τις ειδικές εκδρομές με θέμα τις διακοπές.

Οι βόλτες περιλαμβάνουν το καρουσέλ που τρέχει προς τα πίσω κατά τη διάρκεια του zooboo, το Roller Ghoster και μια ειδική εκδρομή με το τρένο αποκριών. Καθένα από αυτά απαιτεί εισιτήρια, διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση.

Απολαύστε τις αγαπημένες πτώσεις
Δεν υπάρχει τίποτα σαν να περπατάς έξω στον καθαρό αέρα πέφτει και να πιείτε ένα ζεστό ρόφημα. Κατά τη διάρκεια του ZooBoo, είναι διαθέσιμες διάφορες προσφορές πτώσης για αγορά, όπως cupcakes του εγκεφάλου, καρύδια Barvarian, cheesecake κολοκύθας, ζεστή σοκολάτα και καφές.

Ανασκόπηση του γεγονότος
Το ZooBoo είναι ένα διασκεδαστικό οικογενειακό γεγονός. Παρακολούθησα φέτος με τους φίλους μου και όλα τα μικρά παιδιά μας (ηλικίας 4 ετών και νεότεροι). Ο γιος μου αγάπησε το τέχνασμα ή τη θεραπεία. Αυτό το έτος, δημιουργήθηκαν πέντε σταθμοί. Αισθανόμουν περισσότερο να βλέπω όλα τα παιδιά με τα αξιολάτρευτα κοστούμια τους. Λόγω του ψυχρότερου καιρού, τα ζώα που είναι συνήθως αφηρημένα όταν επισκεπτόμαστε ήταν πραγματικά κινούμενα. Δεν έχω δει ποτέ τους ρινόκερους να κάνουν τίποτα αλλά να λυγίζουν στη λάσπη. Αλλά αυτή η επίσκεψη, βγήκαν και περνούσαν κοντά στις ράγες, δίνοντάς μας μια υπέροχη εμφάνιση.

Παρακολουθήσαμε την παράσταση των δελφινιών και υπήρχαν μερικά «τρομερά» τραγούδια ενώ τα δελφίνια πήδηζαν, αλλά αλλιώς το θέμα του Απόκριες δεν ήταν προφανές. Η παράσταση ήταν λίγο αδιάφορη λόγω έλλειψης κόλπα δελφινιών. Υποψιάζομαι ότι μερικά από τα δελφίνια δεν συνεργάζονταν.

Έχω δει την παράσταση στο παρελθόν και ήταν πολύ πιο συναρπαστικό. Έτσι νομίζω ότι δεν ήταν ακριβώς η καλύτερη νύχτα τους.

Εάν θέλετε να πάρετε πολλές χαριτωμένες φωτογραφίες με τα παιδιά σας στα αποκριάτικα κοστούμια τους, το ZooBoo προσφέρει πολλά υπέροχα σκηνικά. Σε ολόκληρο το ζωολογικό κήπο, οι διακοσμημένες περιοχές έχουν δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν συμμετείχαμε σε πολλές από τις δραστηριότητες, αλλά ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με το απόγευμα. Όντας εκεί με τα μικρότερα παιδιά, μόνο λίγο ενθουσιασμός μας έφερνε όλους έξω. Αφέθηκαν εξαντλημένοι, αλλά χαρούμενοι. Το ZooBoo προσφέρει ένα διασκεδαστικό γεγονός πτώσης για την οικογένεια και θα είμαι βέβαιος να παρακολουθήσω και πάλι το επόμενο έτος.

Πληροφορίες εκδήλωσης
Το ZooBoo διεξάγεται στις 2-4, 9-11, 16-18, 23-25 ​​από τις 2:00 έως τις 7:00 μ.μ. και είναι δωρεάν με τακτική εισδοχή ζωολογικού κήπου. Η είσοδος στον ζωολογικό κήπο της Ινδιανάπολης ποικίλλει ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και του μήνα που παρακολουθείτε.

Δείτε την ιστοσελίδα τους και αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων για καλύτερη τιμολόγηση. Χώρος στάθμευσης είναι $ 6. Παιδιά δύο και κάτω είναι δωρεάν.