Αρσενικά εναντίον θηλυκών θεραπευτών μασάζ

Όταν καλείτε ένα σπα για να κάνετε κράτηση για ένα μασάζ , σχεδόν πάντα ρωτάτε αν προτιμάτε έναν άντρα ή ένα θηλυκό θεραπευτή μασάζ . Μάντεψε? Ξέρουν τι πρόκειται να πουν. "Προτιμώ μια γυναίκα, παρακαλώ." Αυτό ισχύει είτε είστε άνδρες είτε γυναίκες. Οι γυναίκες προτιμούν τους θεράποντες θεραπευτές μασάζ επειδή ξέρουν ότι θα είναι γυμνοί κάτω από αυτό το φύλλο και δεν θέλουν να σκέφτονται «είναι λίπος» ή χειρότερα «είχε ένα μεγάλο σώμα».

Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες προτιμούν τους θεράποντες θεραπευτές μασάζ επειδή η σύνδεσή τους με το να γίνουν γυμνοί κάτω από ένα φύλλο είναι ότι υπάρχει μια γυναίκα στο δωμάτιο, αγγίζοντας τους. Ακόμη και αν δεν είναι σεξουαλική εμπειρία, είναι πιο άνετο και ευκολότερο να χαλαρώσετε.

Αυτή η προτίμηση για γυναίκες θεραπευτές είναι τόσο ισχυρή ώστε το 86 τοις εκατό των θεραπευτών μασάζ είναι γυναίκες, σύμφωνα με την American Massage Therapy Association. Υπάρχουν ακόμη και ιαματικά λουτρά που δεν θα προσλαμβάνουν άντρες επειδή είναι πολύ δύσκολο να τα κρατήσετε.

Αυτό είναι κρίμα, επειδή οι άνδρες μπορούν να δώσουν πραγματικά μεγάλα μασάζ. Οι αρσενικοί θεραπευτές μασάζ συχνά έχουν περισσότερη δύναμη, που μπορεί να σας βοηθήσει με το βαθύ μασάζ ιστών . Και αυτοί που έχουν επιβιώσει στη βιομηχανία είναι συχνά εξαιρετικά ταλαντούχοι.

Πιο έμπειροι spa-goers συχνά δεν ενδιαφέρονται αν οι μασάζ θεραπευτές είναι άνδρες ή γυναίκες. Είναι άνετοι με τη ρουτίνα και γνωρίζουν ότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η ικανότητα, όχι το φύλο. Οι μασάζ θεραπευτές εκπαιδεύονται να σέβονται τα όρια και να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες τεχνικές draping , έτσι τα θέματα αυτά δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα.

Θέματα με άρρενες θεραπευτές

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα; Ναί. Περιστασιακά ένας αρσενικός θεραπευτής μασάζ συμπεριφέρεται ακατάλληλα. Μια γυναίκα μπορεί να πει ότι έχει ένα μεγάλο σώμα κατά τη διάρκεια ενός μασάζ. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια σχόλια. Ή τα χέρια ενός αντρικού θεραπευτή μπορεί να πάει άβολα ψηλά στους εσωτερικούς μηρούς της γυναίκας.

Αν νιώθετε ότι κάτι είναι κλειστό, εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας. Σηκώστε, τερματίστε το μασάζ και αφήστε τη ρεσεψιόν να μάθει για την εμπειρία σας. Αυτοί είναι άντρες θεραπευτές μασάζ που δεν πρέπει να είναι στην επιχείρηση. Επειδή μπορείτε να στοιχηματίσετε όλες αυτές τις γυναίκες να λένε, "Θα ήθελα μια γυναίκα, παρακαλώ".

Είτε προτιμάτε άνδρες ή γυναίκες θεραπευτές μασάζ, μπορείτε να το δηλώσετε μπροστά. Είναι το μασάζ σας και θα πρέπει να το απολαύσετε. Αλλά εξετάστε, τουλάχιστον, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων ανδρών μασάζ θεραπευτές είναι πραγματικά ταλαντούχους και αφιερωμένο.