Α έως Ζ βραζιλιάνικες συλλογές μαγιό για γυναίκες

Δείτε την πιο ζεστή μαγιό και το μπικίνι online της Βραζιλίας

Ενημερώθηκε στις 1 Οκτωβρίου 2012.

Βραζιλιάνικα μαγιό και μπικίνι είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο. Οι εξαγωγές είναι ένα σημαντικό μέρος της επιχείρησης μαγιό της χώρας, με προσαρμογές όπως τα μεγαλύτερα πυθμένα μπικίνι για πελάτες σε πιο συντηρητικές χώρες.

Η γυναικεία γυμνότητα στις Βραζιλιάνικες παρελάσεις καρναβαλιού μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι η γυμνότητα είναι άψογη σε κάθε παραλία της Βραζιλίας. Οχι τόσο. Εκτός αν βρίσκεστε σε μια από τις γυμνές παραλίες της Βραζιλίας, το goless τόξο θεωρείται παραπτώμα.

Ορισμένες παραλίες έχουν μια προσέγγιση laissez-faire για το γυμνισμό, αλλά δεν είναι επίσημες παραλίες γυμναστικής και δεν συμμορφώνονται με την ηθική του γυμναστηρίου.

Αυτό που συμβαίνει συνήθως στη Βραζιλία, και μερικές φορές επισημαίνεται από υπερήφανους συνηγόρους ως υποκρισία, είναι ότι τα γυναικεία beachwear έχουν βελτιστοποιήσει την έκθεση ενώ παραμένουν τεχνικά νόμιμες.

Συλλογές μαγιό σήμερα, ωστόσο, τείνουν να περιλαμβάνουν κομμάτια που παρέχουν εύλογη κάλυψη διατηρώντας παράλληλα το βραζιλιάνικο αίσθημα που αναμένεται από τους επαγγελματίες. Ακόμα, ο καλύτερος επισκέπτης μπορεί να κάνει για να υπολογίσει σε μια πιο συντηρητική εφαρμογή είναι να σιγουρευτεί ότι πακετάρει τα δικά της μαγιό πριν φύγει από το σπίτι. Τα μαγιό με ψηλά και εξαιρετικά μεγάλα χτυπήματα δεν είναι εύκολο να βρεθούν στη Βραζιλία.

Rio Beginnings

Όπως και πολλές άλλες τάσεις στην παραλία, ξεκίνησε η ίδρυση μιας εξειδικευμένης επιχείρησης beachwear στο Ρίο. Η πρωτοπόρος της παραλιακής μόδας της Βραζιλίας Cid Pereira (γνωστή και ως Cidinho) κατέχει το αδιαμφισβήτητο αίτημα να είναι ο πρώτος που θα βγάλει τα μπικίνι από τα χαμηλά προφίλ καλάθια στις μπουτίκ των γυναικείων ενδυμάτων και θα τους δείξει στα χέρια τους ως αστέρια ενός εξειδικευμένου καταστήματος, πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Σήμερα, η εταιρεία του Bumbum (προφέρεται "boom-boom", που σημαίνει "γλουτοί") είναι ένας από τους ηγέτες της Βραζιλίας μαγιό.

Μια από τις καλύτερες τελευταίες τάσεις στη Βραζιλία beachwear είναι ένα άλμα στην ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων σε γρήγορο στέγνωμα ύφασμα για να πάει πάνω από τα μαγιό? θα σας κρατήσει κομψό και άνετο καθώς πηγαίνετε από την άμμο στην παραλία lounge.

Online βραζιλιάνικες συλλογές μαγιό 2012

Μείνετε ενημερωμένοι στη βραζιλιάνικη σκηνή μόδας παραλιών περιηγώντας τις πιο πρόσφατες συλλογές μαγιό και μπικίνι στους ιστοτόπους σχεδιαστές που αναφέρονται παρακάτω. Σε αυτή τη λίστα, θα βρείτε τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα της Βραζιλίας και, όπως στις παραλίες της χώρας, κομμάτια που κυμαίνονται από haute couture μέχρι πιο οικονομικά σχέδια.

Μερικές από αυτές τις εταιρείες εργάζονται με μαγιό για άνδρες και παιδιά ή με άλλες γραμμές ρούχων, αλλά οι περισσότεροι εστιάζουν σε μπικίνι και μαγιό. Κάποιοι κάνουν τη φθορά του fitness επίσης.

Για να μάθετε από πού να αγοράσετε τα στοιχεία σε ιστότοπους που δεν προσφέρουν την αγγλική επιλογή, κάντε κλικ στο "Lojas", "Onde Comprar", "Onde Encontrar" ή ακόμα και "Contatos" (Καταστήματα, Πού να αγοράσετε, Επαφές αντίστοιχα). Ορισμένες μάρκες δεν έχουν τα δικά τους καταστήματα. Μπορείτε να τα στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να μάθετε πού τοποθετούν τα προϊόντα τους.

Βραζιλία-εμπνευσμένη: