Η αποκριτική ώρα της Disney και το πάρτι αποκριών του Mickey 2016

Mickey Dons μια αποκριτική μάσκα στη Disneyland στο Anaheim

Μικρά ghouls και goblins μπορούν να γιορτάσουν την Ημέρα Απόκριες της Disney στο "πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη" από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο, όταν η Disneyland προσθέτει ένα φθινόπωρο και Halloween θέμα και στα δυο Πάρκα Disneyland Resort. Φανταστείτε στο κοστούμι αποκριών σας και τραβήξτε τη φωτογραφία σας με τους Mickey, Minnie, Goofy, Pluto και φίλους ντυμένοι με τα αγαπημένα τους get-ups επίσης.

Η σκηνή του Κόσμου

Οι διακοσμήσεις πτώσης περιλαμβάνουν τα jack-o-φανάρια χαρακτήρων της Disney στην μπροστινή είσοδο και το πορτοκαλί και το κίτρινο τσακίζουν πάνω και κάτω την Main Street.

Ο κήπος λουλουδιών Mickey Mouse κάτω από το σταθμό του τρένου παίρνει μια αποκριτική μάσκα μίνι κολοκύθες. Ένα ψηλό jack-o-φανάρι Mickey Mouse με ύψος 12 ποδιών κυριαρχεί στην Πλατεία της πόλης, με περισσότερους χαρακτήρες κολοκύθας γύρω από τα αγάλματα του Walt Disney κρατώντας τα χέρια με τον Mickey Mouse. Η επίδειξη πυροτεχνημάτων παίρνει επίσης μια Makeover Jack Skellington. Κατά τη διάρκεια του HalloweenTime, το πάρκο Zocalo στο Frontierland θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο διάσημους κακοποιούς της Disney.

Στην Καλλιτεχνική Περιπέτεια , το Hollywood Pictures Backlot μετατρέπεται σε μια ταινία φρίκης γεμάτη με τους αγαπημένους Disney κακοποιούς.

Δείτε φωτογραφίες του HalloweenTime στη Disneyland

Παρέλαση

Για το 2016, η Disneyland παρουσιάζει το νέο Frightfully Fun Parade που χαρακτηρίζει τους τρομακτικούς χαρακτήρες όπως ο Αδιαφορέας Ιππέας του Sleepy Hollow, ο Jack Skellington ο βασιλιάς κολοκύθας και πολλά φαντάσματα και κακοποιούς της Disney.

Βελτιώσεις ιππασίας

Στη Disneyland , οι χαρακτήρες Jack Skellington και Halloweentown από τον Εφιάλτη του Τιμ Μπάρτον πριν από τα Χριστούγεννα αναλαμβάνουν το Haunted Mansion στην πλατεία της Νέας Ορλεάνης για το «Haunted Mansion Holiday» και το Space Mountain γίνονται Galaxy Ghost.

Στην Περιπέτεια της Καλιφόρνια , το Twilight Zone Tower of Terror παίρνει μερικές ακόμα αράχνες αράχνης, ενισχυμένη διακόσμηση και κάποιο νέο τρομακτικό προσωπικό.

Οικογενειακές δραστηριότητες

Στο Woody's Halloween Round-Up στο Frontierland, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τέχνες και χειροτεχνίες αποκριών, να αρπάξουν κάποια καραμέλα από πορτοκαλί βαμβάκι και να ακούσουν ψηλές ιστορίες και ιστορίες φαντασμάτων.

Απόκριες περιήγηση

Το Disney's Happiest Haunts Tour είναι μια περιηγημένη περιήγηση στο βράδυ, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες και βόλτες αποκριών.

Disneyland Απόκριες Χρόνος Λεπτομέρειες

Τοποθεσία: Disneyland και Disney Καλιφόρνια Adventure, 1313 S. Harbour Boulevard, Anaheim , Καλιφόρνια
Ημερομηνίες: 9 Σεπτεμβρίου - 31 Οκτωβρίου 2016
Ώρες: Δείτε το ημερολόγιο για τις καθημερινές ώρες στάθμευσης
Κόστος: Περιλαμβάνεται στην είσοδο στο πάρκο
Δείτε φωτογραφίες από την αποκριτική ώρα στη Disneyland

Το πάρτι αποκριών του Μίκυ

Το πάρτι αποκριών του Mickey είναι μια βραδινή εκδήλωση στη Disneyland σε συγκεκριμένες καθημερινές κατά τη διάρκεια της περιόδου των αποκριών. Το πάρκο θα κλείσει νωρίς στους ημερήσιους επισκέπτες και θα ξανανοίξει το βράδυ εκείνες τις μέρες. Το πάρτι αποκριών του Μίκυ περιλαμβάνει κομμάτια που κόβουν ή θεραπεύουν και αποκριές τέχνες για μικρούς καλόγερους και ξωτικά. Θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία για το μικρότερο σετ χορού και για όλες τις ηλικίες. Ειδικές φωτογραφικές μηχανές είναι διαθέσιμες με τους δημοφιλείς κακοποιούς της Disney.

Νέο για το 2016, ο Αδιαφορέας Ιππέας του Sleepy Hollow (από τις περιπέτειες της Disney για τους Ichabod και Mr. Toad ) θα κάνει την τρομακτική του διαδρομή μέσα από την καρδιά του πάρκου Disneyland κάθε βράδυ του Party Mickey's Halloween.

Συνήθως η φορεσιά στο Disneyland Resort περιορίζεται στα παιδιά ηλικίας 9 ετών και κάτω, αλλά για το Halloween Treat του Mickey, επιτρέπεται σε όλους να ντύνονται.

Το πάρτι αποκριών του Μίκυ

Τοποθεσία: Disneyland, 1313 S. Harbour Boulevard, Anaheim, CA
Ημερομηνίες & Ώρες: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου. Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου. Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου. Τετάρτη, Οκτώβριος 12; Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Δευτέρα, Οκτώβριος 17; Τετάρτη, Οκτώβριος 19; Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Σάββατο 29 Οκτωβρίου. και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016. Εβδομάδες και Κυριακή 6:00 - 11:00 μ.μ. Παρασκευές & Απόκριες 7:00 - μεσάνυχτα
Κόστος: $ 69 - $ 84 ανάλογα με την ημερομηνία και την προπληρωμένη αγορά, Εκπτώσεις για τους κατόχους ετήσιων πτήσεων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι τιμές online δεν είναι διαθέσιμες για εισιτήρια ίδιας ημέρας. Η τιμή περιλαμβάνει πάρκινγκ για ένα πρότυπο όχημα.
Πληροφορίες: www.Disneyland.com

Περισσότερα για τα εισιτήρια της Disneyland .

Επιστροφή στον οδηγό επισκεπτών της Disneyland

Περισσότερες αποκριές διασκέδασης για παιδιά στο LA και το Orange County

Επιστρέψτε στο πλήρες Halloween στη σελίδα του Λος Άντζελες .