Επισκεφθείτε το Ανωτάτο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC

Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στο Ανώτατο Δικαστήριο

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είναι ένα ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφθείτε και πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ανοικτό στο κοινό. Το Δικαστήριο βρισκόταν αρχικά στο κτίριο του Καπιτώπου στην Ουάσιγκτον, DC. Το 1935, το σημερινό κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ κατασκευάστηκε με κορινθιακό αρχιτεκτονικό στυλ για να ταιριάζει με τα κοντινά κτίρια του Κογκρέσου. Στην μπροστινή σκάλα υπάρχουν δύο αγάλματα, η συζήτηση για τη δικαιοσύνη και ο θεματοφύλακας ή η αρχή του δικαίου.



Ο Επικεφαλής της Δικαιοσύνης και οι 8 συνεργαζόμενοι δικαστές απαρτίζουν το Ανώτατο Δικαστήριο, την ανώτατη δικαστική αρχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποφασίζουν εάν οι ενέργειες του Κογκρέσου, του Προέδρου, των κρατών και των κατώτερων δικαστηρίων ακολουθούν τις αρχές του Συντάγματος. Από περίπου 7.000 υποθέσεις που υποβάλλονται κάθε χρόνο στο Ανώτατο Δικαστήριο, ακούγονται μόνο περίπου 100 περιπτώσεις.

Δείτε φωτογραφίες του κτιρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Τοποθεσία Ανωτάτου Δικαστηρίου

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ βρίσκεται στο Καπιτώλιο Hill στην First Street και τη Maryland Avenue στη ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC.

Ώρες επίσκεψης και διαθεσιμότητα

Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεδριάζει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Το κάθισμα είναι περιορισμένο και παρέχεται σε βάση προτεραιότητας.

Το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου λειτουργεί όλο το χρόνο από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τμήματα του πρώτου και του υπόγειου δαπέδου είναι ανοιχτά στο κοινό.

Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το άγαλμα John Marshall, πορτρέτα και προτομές των Justices και δύο αυτοσυντηρούμενες μαρμάρινες σπειροειδείς σκάλες. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν εκθέματα, να παρακολουθήσουν μια ταινία 25 λεπτών για το Ανώτατο Δικαστήριο και να συμμετάσχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα. Οι διαλέξεις στην αίθουσα συνεδριάσεων δίδονται κάθε ώρα στη μισή ώρα, στις ημέρες που το Συνέδριο δεν συνεδριάζει.

Μια φόρμα γραμμών στη μεγάλη αίθουσα του πρώτου ορόφου πριν από κάθε διάλεξη και οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Επισκέψεις Συμβουλές

Ιστοσελίδα: www.supremecourt.gov