Το πιο δημοφιλή αξιοθέατο του Stanley Park: Οι πόλοι του Totem στο πάρκο Stanley

Το πιο δημοφιλή αξιοθέατο του Stanley Park

Το Stanley Park είναι το πιο διάσημο ορόσημο στο Βανκούβερ, BC. Από τα 10 καλύτερα πράγματα που κάνουν στο Stanley Park, τα αξιοθέατα που επισκέπτονται περισσότερο είναι οι πόλοι Stanley Park Totem .

Στην πραγματικότητα, αυτά τα τοτέμ είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο σε όλη τη Βρετανική Κολομβία (BC) !

Βρίσκονται στο γραφικό Brockton Point στο πάρκο Stanley, οι Stanley Park Totem Poles είναι υπέροχα κομμάτια της τέχνης του BC First Nations. ("Τα πρώτα έθνη" είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τους ιθαγενείς λαούς του Καναδά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του BC First Nations στο Μουσείο Ανθρωπολογίας του UBC.) Τέσσερα από τα αρχικά totems του Stanley Park ήταν από το Alert Bay στο νησί του Βανκούβερ. πρόσθετα κομμάτια ήταν από τα νησιά Queen Charlotte και το Rivers Inlet στην κεντρική ακτή του BC.

Επειδή πολλά από τα αρχικά τοτέμ ήταν σκαλισμένα ήδη από το 1880, έχουν σταλεί σε μουσεία για συντήρηση. Τα τοτέμ που βλέπετε στο Brockton Point σήμερα είναι νέα που ανατέθηκαν ή δανείστηκαν στο πάρκο μεταξύ 1986 και 1992.

Να φτάσετε στους Πολωνούς Totem Stanley Park

Οι τοτέμ πόλοι βρίσκονται στο Brockton Point, στην ανατολική γωνία του Stanley Park. Οι οδηγοί θα βρουν πάρκινγκ με πληρωμή κατά μήκος του Stanley Park Drive, ακριβώς μπροστά από τα τοτέμ. περιπατητές και ποδηλάτες μπορούν να φτάσουν στο τοτέμ σε μόλις 10 - 15 λεπτά από το κέντρο του Βανκούβερ.

Μπορείτε επίσης να δείτε τους Stanley Park Totem Poles σε ένα hop-on, hop από την περιήγηση στα αξιοθέατα του λεωφορείου του Stanley Park .

Χάρτης του Brockton Point

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Οι πόλοι τοτέμ και το Brockton Point βρίσκονται κατά μήκος του Seawall του Stanley Park, καθιστώντας εύκολο να συμπεριλάβετε τα τοτέμ σε ένα ταξίδι ποδηλασίας / βάδισης / blading. Από τα totems, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι τον ελεύθερο κήπο του Stanley Park Rose ή το ενυδρείο του Βανκούβερ (ένα must-see, ειδικά για τις οικογένειες).

Εάν οδηγείτε, μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας με τους Stanley Park Totem Poles με μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με εκπληκτική θέα.

Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να βγείτε γύρω από το πάρκο Stanley - με αυτοκίνητο ή με ποδήλατο - και να τελειώσετε το γραφικό ταξίδι σας στο English Bay Beach , μία από τις 5 καλύτερες παραλίες του Βανκούβερ .

Περισσότερα Πρώτα Εθνικά Αξιοθέατα

Όπως αναφέρθηκε, το καλύτερο μέρος για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του BC First Nations είναι στο Μουσείο Ανθρωπολογίας του UBC, ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά αξιοθέατα του Βανκούβερ .