Σαν Φρανσίσκο Τουριστικές Συμβουλές

Πώς να γίνει ένας έξυπνος τουριστικός του Σαν Φρανσίσκο

Έχω παρακολουθήσει τους τουρίστες του Σαν Φρανσίσκο εδώ και πάνω από μια δεκαετία τώρα. Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να τους δούμε να απολαμβάνουν τους εαυτούς τους. Άλλες φορές, αρκεί να με κάνει να πηγαίνω "Aaaww" όταν τους παρακολουθώ με τα πόδια απογοητευμένοι από το γραφείο εισιτηρίων του Alcatraz, βλέποντας άλλους που στέκονται σε μια ατελείωτη γραμμή για να πιάσουν το τελεφερίκ ή να ρίξουν στην καλοκαιρινή ομίχλη της πόλης.

Δεν χρειάζεται να είναι αυτός ο τρόπος και όταν τελειώσετε να διαβάζετε αυτό, θα είστε τόσο έξυπνος τουρίστας του Σαν Φρανσίσκο που θα απολαύσετε το ταξίδι σας περισσότερο και θα ξοδέψετε λιγότερα από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.

10 τρόποι για να είναι ένας Smart San Francisco Tourist

Περιηγηθείτε στο 12-μέρος San Francisco Vacation Planner : Θα σας φέρει περισσότερες συμβουλές από ό, τι μπορούμε να δώσουμε σε αυτή τη σελίδα.

Γνωρίστε τον καιρό: Πολλοί τουρίστες του Σαν Φρανσίσκο δεν συνειδητοποιούν πόσο κρύο το Σαν Φρανσίσκο αισθάνεται το καλοκαίρι και δεκάδες φθηνά καταστήματα φούτερ ακμάζουν λόγω της άγνοιας τους. Ίσως θελήσατε να έχετε το πουκάμισο σουβενίρ ούτως ή άλλως, αλλά το ταξίδι σας θα είναι πιο άνετο αν γνωρίζετε ότι ο μέσος χαμηλός Ιούνιος και Ιούλιος είναι στα μέσα της δεκαετίας του '50 ή αυτό είναι πιο ηλιόλουστο τον Οκτώβριο από ό, τι τον Μάιο. Για να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι, ελέγξτε τον οδηγό για τον καιρό του Σαν Φρανσίσκο και τι να περιμένετε .

Μείνετε στο σωστό μέρος : Οι άνθρωποι μερικές φορές ρωτούν για ξενοδοχεία κατά μήκος των Van Ness και Lombard Streets, αλλά δεν είναι ιδανικά: ενοχλητικά και μερικές φορές θορυβώδη. Οι καλύτερες περιοχές στην πόλη για τους τουρίστες είναι Union Square και Fisherman's Wharf. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό ξενοδοχείων του Σαν Φρανσίσκο για να μάθετε για κάθε περιοχή της πόλης, τα υπέρ και τα κατά της.

Spend Smart: Ανακαλύψτε 8 εκπληκτικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Σαν Φρανσίσκο . Περιλαμβάνει τρόπους αποθήκευσης στις μεταφορές, αξιοθέατα, περιηγήσεις και ξενοδοχεία.

Πηγαίνετε χωρίς αυτοκίνητο: Δεν είναι μόνο μια περιβαλλοντική δήλωση, είναι μια έξυπνη επιλογή. Το Σαν Φρανσίσκο είναι μικρό και τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα είναι κοντά, οπότε δεν χρειάζεται κανείς για να περάσετε.

Ακόμη χειρότερα, ορισμένα ξενοδοχεία χρεώνουν περισσότερο από την τιμή ενός ωραίου γεύματος μόνο για στάθμευση. Εάν σκέφτεστε ότι θα σταθμεύσετε απλά στο δρόμο, το χτύπημα ενός τόπου απαιτεί περισσότερη τύχη από ένα κουτί με τα ζαχαρούχα δημητριακά πρωινού με εκείνα τα μικρά καραβόσχημα marshmallows σε αυτό. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο σε μια βολική περιοχή (Union Square ή Wharf Fisherman's), χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το Uber ή τα ταξί και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο για μία μόνο ημέρα, αν θέλετε να πάρετε ένα παράλληλο ταξίδι.

Κάντε κράτηση για το νησί Alcatraz τουλάχιστον δύο εβδομάδες μπροστά . Οι εκδρομές γεμίζουν γρήγορα, και είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων online. Επόμενο καλύτερο: Δοκιμάστε το θυρωρείο του ξενοδοχείου σας ή μεταβείτε στο γραφείο εισιτηρίων μόλις ανοίξουν την πρώτη ημέρα της επίσκεψής σας, για να αποφύγετε την απογοήτευση. Προσοχή στις εκδρομές που λένε ότι περιλαμβάνουν Alcatraz αλλά μόνο να σας φέρουν ιστιοπλοΐα παρελθόν. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να επισκεφθείτε το Alcatraz για να πάρετε όλες τις λεπτομέρειες.

Επιλέξτε έναν καλό οδηγό: Εάν είστε διατεθειμένοι να κάνετε ξεναγήσεις, αποφύγετε τα μεγάλα λεωφορεία. Οι περιηγήσεις τους είναι κονσερβοποιημένες, οι επιλογές σας περιοριστικές και μερικές φορές οι οδηγοί τους είναι απλά λάθος. Αντ 'αυτού, κάντε μια ελεύθερη περιήγηση με τους οδηγούς πόλεων ή συμμετέχετε σε μια μικρή τοπική εταιρεία για να σας ταξιδέψει σε μια ιδιωτική εκδρομή. Σας προτείνω δύο εξαιρετικούς ξεναγούς, οι οποίοι και οι δύο είναι φίλοι μου: ο Rick Spear στο Blue Heron Tours ή ο Jesse Warr σε έναν φίλο στην πόλη

Eat Great Food: Βρίσκεστε σε μια πόλη γεμάτη από εστιατόρια που θεωρούνται από τα καλύτερα του κόσμου, αλλά μην υποθέστε ότι είναι πάρα πολύ φανταχτερά και ακριβό για σας. Μην είστε τυπικός τουρίστας του Σαν Φρανσίσκο: αυτός που εγκαθίσταται για τα κουρασμένα, μέτρια εστιατόρια Fisherman's Wharf ή τα πιο κουρασμένα πιάτα σκόρδου στο Stinking Rose. Έρευνα σε απευθείας σύνδεση, ρωτήστε το ξενοδοχείο σας για προτάσεις ή δείτε τι άλλοι που θα συναντήσετε πρέπει να πουν.

Πάρτε το καλύτερο καλώδιο: Μην στέκεστε στην ατέρμονη γραμμή στη στάση του Hyde ακριβώς κάτω από την πλατεία Ghirardelli. Αντ 'αυτού, κατευθυνθείτε προς τους δρόμους Mason και Bay, όπου οι γραμμές είναι πολύ μικρότερες. Θα φτάσετε στο Union Square σε κάθε γραμμή. Εάν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε για τη διασκέδαση, πάρτε τη γραμμή της Καλιφόρνια όπου η Καλιφόρνια Οδός διασταυρώνει την Αγορά κοντά στο Ferry Building και κατεβείτε στην κορυφή του λόφου στην Chinatown.

Ο μεγάλος λόφος σε αυτή τη διαδρομή είναι μια συγκίνηση και τα πλήθη είναι πολύ μικρότερα. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτά στον οδηγό καλωδιακής τηλεόρασης του Σαν Φρανσίσκο .

Είμαι περίεργος. Κοιτάξτε βαθύτερα: Μην στέκεστε μόνο εκεί κοιτάζοντας τα σκάφη στο Fisherman's Wharf . Περπατήστε προς το νερό από όπου και αν βρίσκεστε ένα άνοιγμα και δείτε ποια είναι η προβλήτα. Στην Chinatown, αντισταθείτε στην επιθυμία να ανακατευθύνετε την Grant Street και να διακλαδώσετε τους πλαϊνούς δρόμους και στα δρομάκια χρησιμοποιώντας την αυτοκατευθυνόμενη περιοδεία της Chinatown .

Περπατήστε στη Γέφυρα του Golden Gate: Κοιτάζοντας τη Γέφυρα της Χρυσή Πύλη και δεν περπατάς είναι σαν να κοιτάς ένα παγωτό και να μην το τρώεις. Για να πάρετε την αυθεντική αίσθηση αυτού του εικονικού ορόσημου, κάντε βόλτα στο πεζοδρόμιο, ακόμα και αν βγείτε μόνο λίγο. Πάρτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να το κάνετε και πού να σταθμεύσετε στο οδηγό Γέφυρα Golden Gate . Αν αποφασίσετε να μετακινηθείτε, πρέπει να ξέρετε πώς να πληρώσετε τα διόδια σας επειδή οι άνθρωποι που λαμβάνουν διοδίων έχουν αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρονικό σύστημα. Ο Οδηγός Διακοπών Γέφυρας Golden Gate έχει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε.