Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor Αεροδρόμιο κινητής τηλεφωνίας αναμονής

Πού να περιμένετε εισερχόμενοι επιβάτες στο αεροδρόμιο Phoenix

Τα κινητά τηλέφωνα που περιμένουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor είναι περιοχές όπου οι οδηγοί μπορούν να περιμένουν στα οχήματά τους, δωρεάν, ενώ οι επιβάτες απογυμνώνονται, παραλαμβάνουν τις αποσκευές και βγαίνουν στο περίπτερο.

Πώς να φτάσετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες οδήγησης προς το αεροδρόμιο. Μόλις φτάσετε, εντοπίστε ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα.

Τρία κινητά τηλέφωνα σε αναμονή στο Αεροδρόμιο Sky Harbor

  1. Η ζώνη αναμονής κινητής τηλεφωνίας δυτικά του τερματικού σταθμού 2 βρίσκεται κοντά στη ζώνη της δυτικής οικονομίας. Περιλαμβάνει σήμανση με όλους τους αριθμούς τηλεφώνου αερογραμμών που εμφανίζονται. Μια ηλεκτρονική οθόνη πληροφοριών πτήσης παρέχει πληροφορίες πτήσης και άφιξης αεροπορικών εταιρειών. Υπάρχουν περίπου 90 χώροι, καθώς και φορητές τουαλέτες.
  1. Το πλησιέστερο προς το Terminal 4, το πιο ενεργό τερματικό σταθμό στο Sky Harbor, βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του τερματικού. Η παρτίδα διαθέτει ηλεκτρονική οθόνη πληροφοριών πτήσης και σήμανση με αριθμούς τηλεφώνου αερομεταφορέα. Υπάρχουν περίπου 90 χώροι, καθώς και φορητές τουαλέτες.
  2. Υπάρχει μια παρτίδα κινητής τηλεφωνίας στο σιδηροδρομικό σταθμό PHX Sky στη 44η οδό και στην Ουάσινγκτον. Είναι ελεύθερο να παρκάρετε εκεί και να περιμένετε για τους επιβάτες που μπορούν να πάρουν το PHX Sky Train στον σταθμό, αλλά δεν υπάρχουν ηλεκτρονικές πινακίδες ή πινακίδες για τις πτήσεις που φθάνουν. Υπάρχουν περίπου 25 χώροι, καθώς και τουαλέτες στο εσωτερικό του σταθμού.

Οι περιοχές αναμονής είναι σχεδιασμένες για χρήση για 30 λεπτά ή λιγότερο και πρέπει να μείνετε στο όχημά σας.

Τα κινητά τηλέφωνα του Sky Harbor είναι εύκολα διαθέσιμα και είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές πλακέτες θα δείχνουν πότε έφτασε μια πτήση. Λάβετε υπόψη ότι η άφιξη πτήσης σημαίνει ότι το αεροπλάνο έχει φθάσει στην πύλη.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποβιβαστούν οι επιβάτες, να περάσουν από το τερματικό σταθμό και να πάρουν τις αποσκευές. Σας συνιστούμε να κανονίσετε για τους εισερχόμενους επιβάτες να τηλεφωνήσουν απλά τον αριθμό κινητού τηλεφώνου όταν έχουν πάρει τις αποσκευές τους και είναι έτοιμοι να κατευθυνθούν προς το περίπτερο στην πλευρά των αφίξεων του τερματικού σταθμού.

Θα σας χρειαστεί μόνο λίγα λεπτά για να αφήσετε το κινητό τηλέφωνο να τα πάρει.

Περισσότερες ερωτήσεις? Καλέστε το Αεροδρόμιο Sky Harbor στο 602-273-3300.

- - - - - - - - - -

Περισσότερα για το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor: Χαρακτηριστικά, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Μεταφορές, Χάρτες