Χάρτης και οδηγίες για το αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor (PHX) βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του Φοίνιξ . Το αεροδρόμιο είναι τόσο βολικό, ειδικά σε σύγκριση με τα αεροδρόμια άλλων μεγάλων πόλεων στις ΗΠΑ και πόσο μερικά από αυτά είναι από τις περιοχές του μετρό που εξυπηρετούν. Εάν ήσουν ποτέ περίεργοι για το λόγο ότι δεν έχουμε ψηλότερους ουρανοξύστες στο Downtown Phoenix, αυτός είναι ένας καλός λόγος!

Για τους σκοπούς του χάρτη, έχω χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση των Εκτελεστικών Γραφείων.

Ο αερολιμένας εκτείνεται σε μια περιοχή από περίπου την 24η οδό έως την 44η οδό και από το Buckeye Rd έως το αεροπλάνο, νότια της οδού Ουάσινγκτον.

Διεθνής Διεύθυνση Αεροδρομίου Phoenix Sky Harbor

3400 E. Sky Harbor Blvd.
Phoenix, ΑΖ 85034

Τηλέφωνο
602-273-3300

GPS
33.436902, -112.006602

Κατευθύνσεις
Από το βόρειο: Πάρτε I-17 νότο ή Loop 101 νότια σε I-10, I-10 ανατολικά (προς Τούσον) προς την έξοδο του Sky Harbor International Airport.

Από το Scottsdale, βόρεια Tempe, βόρεια Mesa: Πάρτε το βρόχο 101 νότια (Pima αυτοκινητόδρομο ή αυτοκινητόδρομο Τιμή) σε βρόχο 202 (Red Mountain Αυτοκινητόδρομος), και στη συνέχεια 202 δυτικά προς την έξοδο του Sky Harbor International Airport.

Από το Νότο: Πάρτε το US 60 (Αυτοκινητόδρομος Superstition) δυτικά προς το Loop 101 (Τιμή Αυτοκινητόδρομο), στη συνέχεια Loop 101 βόρεια έως Loop 202 (Red Mountain Αυτοκινητόδρομος), Loop 202 δυτικά προς την έξοδο του Sky Harbor International Airport? ή πάρτε τις ΗΠΑ 60 δυτικά έως I-10, I-10 δυτικά (προς Φοίνιξ) σε SR143, SR143 βόρεια προς την έξοδο του διεθνή αερολιμένα του Sky Harbor.

Συμβουλή # 1: Στην περιοχή Phoenix, το I-10 είναι πραγματικά ένας αυτοκινητόδρομος Βορρά / Νότου μεταξύ Φοίνιξ και Τούσον, οπότε αν και γνωρίζετε ότι ο Τούσον είναι νότια του Φοίνιξ, τα σημάδια θα υποδεικνύουν το Tucson East. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόβλημα οδήγησης εδώ.

Συμβουλή # 2: Να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο θέσεις εκτός I-10 και το Loop 101 όπου θα δείτε σημάδια για έξοδο για το Loop 202.

Ο ένας είναι ο αυτοκινητόδρομος Red Mountain, στο Φοίνιξ. Ο άλλος είναι ο αυτοκινητόδρομος SanTan, ο οποίος προσεγγίζει την ανατολική κοιλάδα. Θέλετε τον Ερυθρό Ορεινό Αυτοκινητόδρομο στο Φοίνιξ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόβλημα οδήγησης εδώ.

Μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε

Σημειώσεις σχετικά με τους διαδικτυακούς χάρτες: Εάν βλέπετε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που αναφέρεται ως σωστή στη θέση του αεροδρομίου σε μια υπηρεσία online χαρτογράφησης, είναι ξεπερασμένη επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχουν περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων στο ίδιο το αεροδρόμιο. Όλοι έχουν μετακομίσει εκτός του κέντρου ενοικίασης αυτοκινήτων .

Έχασες κάτι στο Sky Car Rental Centre ή σε μία από τις λεωφορεία; Αν ήταν περισσότερο από μια μέρα πριν, τότε πιθανότατα μεταφέρθηκε στο τμήμα απώλειας και εύρεσης του αεροδρομίου.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν).

Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά. Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Phoenix.