Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor Χώρος στάθμευσης & Εκπτώσεις

Πού να σταθμεύσετε στο PHX

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor είναι ένα από τα δέκα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια για ταξίδια επιβατών στις Ηνωμένες Πολιτείες και καθίσταται ακόμα πιο έντονο κατά τις περιόδους αιχμής των διακοπών . Για να διευκολυνθεί το άγχος, το αεροδρόμιο του Phoenix προσφέρει εκπτώσεις σε κλειστούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων στους τερματικούς σταθμούς. Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο και να πάρετε τον ανελκυστήρα δεξιά στο μετρητή εισιτηρίων ή στην πύλη σας. Αυτό μου αρέσει να το κάνω!

Αν θέλετε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor (PHX) όταν ταξιδεύετε, υπάρχουν πολλές επιλογές για χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο.

Φτηνότερο πάρκινγκ στο αεροδρόμιο

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το επίσημο πάρκινγκ για το αεροδρόμιο, αλλά θέλετε να εξοικονομήσετε λίγες λίγες ημερήσιες τιμές, οι χώροι στάθμευσης και τα γκαράζ της Ανατολικής Οικονομίας και τα μέρη της Δυτικής Οικονομίας δεν είναι τόσο βολικοί αλλά φθηνότεροι. Από αυτές τις παρτίδες, ίσως χρειαστεί να περιμένετε ένα λεωφορείο ή το τρένο PHX Sky (τρέχει κάθε λίγα λεπτά, επομένως είναι σπάνια μια μακρά αναμονή), και στη συνέχεια θα περάσετε 5 με 10 λεπτά στον προορισμό σας.

Το πιο ακριβό πάρκινγκ αεροδρομίου είναι το πιο βολικό

Υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και στους τρεις τερματικούς σταθμούς στο αεροδρόμιο Phoenix. Τα γκαράζ στάθμευσης στους Τερματικούς σταθμούς 3 και 4, τα πιο πολυσύχναστα τερματικά, και έχουν τα υψηλότερα ημερήσια μέγιστα τέλη. Στο Terminal 2, το μικρότερο από τα τρία τερματικά, το χαμηλότερο επίπεδο οικονομίας (καλυμμένο) έχει μια πολύ λογική ημερήσια τιμή.

Εάν σταθμεύετε σε οποιοδήποτε από τα γκαράζ τερματικών, αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφιερώσετε επιπλέον χρόνο παίρνοντας ένα λεωφορείο προς το τερματικό σταθμό - είστε ακριβώς εκεί σε κοντινή απόσταση από τα τερματικά εισιτήρια και τις πύλες.

Υπάρχουν κουπόνια έκπτωσης για στάθμευση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor;

Το αεροδρόμιο χρησιμοποιείται για να προσφέρει ένα κουπόνι με 40% έκπτωση για ορισμένες περιόδους αιχμής, διακοπών.

Αυτό το πρόγραμμα κουπονιών σταμάτησε. Το 2014 το αεροδρόμιο Sky Harbor άρχισε να προσφέρει προσφορές έκπτωσης κάθε μέρα του έτους. Υπάρχει ένα κόλπο σε αυτό, όμως. Πρέπει να πληρώσετε προπληρωμένο το τέλος στάθμευσης.

Σκέφτηκα ότι είδα ένα κουπόνι για το πάρκινγκ του Sky Harbor

Δεν υπάρχουν άλλα κουπόνια για το διεθνές αεροδρόμιο του Phoenix Sky Harbor. Μπορείτε να δείτε κουπόνια για εταιρείες στάθμευσης αυτοκινήτων εκτός αεροδρομίου που δεν συνδέονται με το αεροδρόμιο. Για παράδειγμα, υπάρχει μια εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων εκτός αεροδρομίου που ονομάζεται "Sky Harbor Airport Parking" και έχουν κουπόνια στην ιστοσελίδα τους. Δεν συνδέονται με το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor. Πρόκειται για ξεχωριστή επιχειρηματική οντότητα και τα κουπόνια αυτά δεν λειτουργούν σε τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων.

Εκπτώσεις στο αεροδρόμιο Phoenix Terminal Parking Garages

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor προσφέρει προπληρωμένο πάρκινγκ με έκπτωση στα τρία τερματικά συνεργεία. Μπορείτε να λάβετε έως και 40% έκπτωση από τη μέγιστη ημερήσια τιμή στο τερματικό 2,3 ή 4 πάρκινγκ, όταν κάνετε κράτηση και πληρώνετε για στάθμευση εκ των προτέρων. Χρησιμοποιώ συχνά το πρόγραμμα. Εδώ είναι πώς λειτουργεί.

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο διαδίκτυο

Βήμα 2: Εισαγάγετε τις ημερομηνίες και τις ώρες που θα μπείτε και θα φύγετε από το γκαράζ.

Βήμα 3: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό συνεργείο τερματικών σταθμών.

Βήμα 4: Επαληθεύστε τις πληροφορίες, εισάγετε στοιχεία λογαριασμού / πιστωτικής κάρτας και κρατήστε το σημείο στάθμευσης σας.

Βήμα 5: Λάβετε το κουπόνι email και εκτυπώστε το. Αν δεν λάβετε την επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η κράτησή σας ενδέχεται να μην έχει ολοκληρωθεί. Ελέγξτε το φίλτρο spam. Διερευνήστε περαιτέρω.

Βήμα 6: Πάρκο στο γκαράζ, πάρτε ένα εισιτήριο.

Βήμα 7: Κατά την επιστροφή σας, παρουσιάστε το εκτυπωμένο κουπόνι και το εισιτήριό σας στον υπάλληλο στάθμευσης μετά την έξοδο από το γκαράζ.

Οι συμβουλές μου:

  1. Εάν εγγραφείτε θα κάνει τη διαδικασία κράτησης πολύ πιο εύκολη στο μέλλον. Επίσης, θα μπορείτε να αναζητήσετε πιο γρήγορα τις υπάρχουσες κρατήσεις. Το σύστημα δεν διατηρεί τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας στο αρχείο.
  2. Υπάρχει ένα μικρό τέλος που χρεώνεται για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Προπληρωμένου Πάρκινγκ. Είναι ακόμα μια μεγάλη έκπτωση!
  3. Αφήνω το έντυπο κράτησης στο αυτοκίνητο με το εισιτήριο γκαράζ μου, γι 'αυτό δεν το χάνουμε. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε στον συνομιλητή τα στοιχεία κράτησής σας στο smartphone σας.
  4. Για να ελέγξετε ή να τροποποιήσετε μια υπάρχουσα κράτηση, μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.airportparkingconnection.com/
  5. Έβαλα ένα εικονίδιο στο smartphone μου απευθείας στον ιστότοπο, ώστε να μπορώ γρήγορα να καλέσω τον λογαριασμό μου και να δείξω την κράτησή μου στον συνοδό όταν αποχωρήσω σε περίπτωση που χάσω το κουπόνι. Λειτουργεί τέλεια. Δεν χρειαζόμουν το τυπωμένο κουπόνι, αλλά το είχα σε περίπτωση που η μπαταρία του τηλεφώνου μου πέθανε ή ο ιστοχώρος ήταν προσωρινά μη διαθέσιμος. Γεγονός συμβαίνει.
  1. Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας λιγότερο από 24 ώρες πριν, θα χρεωθείτε για μία ημέρα στάθμευσης, συν το τέλος ευκολίας. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε κράτηση για το χώρο στάθμευσης έξι μήνες νωρίτερα, δεν είμαι σίγουρος γιατί θα πληρώσω ποτέ πολύ νωρίτερα. Αν δεν είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες ημέρες ταξιδιού του έτους (πριν από τις Ευχαριστίες ή τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα), δεν βλέπω γιατί δύο ή τρεις μέρες νωρίτερα δεν θα ήταν αρκετός χρόνος για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ακύρωσης.
  2. Εάν καταλήξετε να παραμείνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την προπληρωμένη σας, θα χρεωθείτε με τη διαφορά από τον συνοδό κατά τον έλεγχο από το γκαράζ του αεροδρομίου.
  3. Κανένα άλλο κουπόνι ή εκπτώσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με αυτό το πρόγραμμα.
  4. Για μικρά ταξίδια ή για εκδρομές όπου ελέγχω αρκετές τσάντες (αυτές οι λέσχες γκολφ είναι βαριές και αμήχανες), μου αρέσει να σταθμεύω στο γκαράζ του τερματικού σταθμού, επειδή δεν περιλαμβάνει επιπλέον λεωφορείο ή τρένο, εξοικονομώντας χρόνο καθώς και περιστροφή αυτές τις τσάντες. Από το τερματικό σταθμό, είναι ένα σύντομο ταξίδι στο μετρητή εισιτηρίων.
  5. Το ποσό της έκπτωσης μπορεί να ποικίλει και ίσως να μην είναι ακριβώς 40%. Μερικές φορές, μπορεί να είναι περισσότερο! Θα γνωρίζετε πότε επιλέγετε τις ημερομηνίες κράτησης και πριν πληρώσετε. Προσοχή: Τα τμήματα στάθμευσης του αεροσταθμού στο Terminal 2 είναι ήδη χαμηλότερα από το κανονικό ημερήσιο τερματικό επιτόκιο, οπότε δεν θέλετε να προπληρώσετε στο Terminal 2 εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε οικονομικά χώρο στάθμευσης εκεί.

Ανάληψη και απόρριψη στο αεροδρόμιο

Μπορείτε ακόμα να σηκώσετε και να αποθέσετε τους επιβάτες στους τερματικούς σταθμούς στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε ή να παραμείνετε παραγκωνισμένοι. Η απόσπαση είναι εύκολη. Στην πρωινή ώρα αιχμής αφήνουν μερικά επιπλέον λεπτά και είναι υπομονετικοί στα κράσπεδα. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τους επιβάτες στο 44ο Σιδηροδρομικό Σταθμό του τρένου PHX Sky . Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε την ωριαία τιμή για στάθμευση στο τερματικό όταν έρχεται χρόνος για να σηκώσετε τον επιβάτη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά αναμονής κινητού τηλεφώνου που είναι δωρεάν. Απλά σταθμεύστε εκεί και οι επιβάτες σας καλούν στο τηλέφωνό σας όταν έχουν πάρει τις αποσκευές τους και κατευθύνονται προς το περίπτερο. Δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση των κουτιών αναμονής κινητού τηλεφώνου στο Sky Harbor. Στα τερματικά 3 και 4 βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε αν θα τα σηκώσετε στη βόρεια πλευρά ή στη νότια πλευρά του τερματικού σταθμού.

- - - - - - - - - -

Περισσότερα για το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor: Χαρακτηριστικά, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Μεταφορές, Χάρτες