Κολοκύθας και φεστιβάλ συγκομιδής ταξίδια ημέρας από το Φοίνιξ

Επιλέξτε τη δική σας κολοκύθα στην Αριζόνα

Αυτά τα μπαχαρικά κολοκύθας και τα φεστιβάλ συγκομιδής πτώσης πραγματοποιούνται σε πραγματικές εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται έξω από το Greater Phoenix, αλλά μπορεί να κάνουν ένα υπέροχο ημερήσιο ταξίδι για την οικογένεια. Είναι πιθανώς μεταξύ δύο και τριών ωρών μακριά, ανάλογα με το πού ζείτε και πόσο γρήγορα οδηγείτε . Τι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στο αποκριές πνεύμα!

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γιορτάσετε το Απόκριες και θα βρείτε αυτούς εδώ:

Πάρτε ένα ταξίδι ημέρας για να επιλέξετε την κολοκύθα σας

Εορτασμός κολοκύθας Apple της Άννας
6405 W. Williams Rd., Willcox
Η παλιομοδίτικη οικογενειακή διασκέδαση μαζεύοντας τις δικές σας κολοκύθες, τα λαχανικά και τα μήλα πέφτουν (στον οπωρώνα). Κολοκύθες όλων των μεγεθών, τα σχήματα και τα χρώματα θα είναι διαθέσιμα για τη συλλογή στην κολοκύθα κολοκύθα. Διαλέγουμε κολοκύθες. Λαβύρινθος λαβύρινθο, σαγρίτη, τηγανίτα πρωινό.

- - - - -

Buckelew αγρόκτημα κολοκύθας αγρόκτημα και λαβύρινθο καλαμποκιού
17000 W. Ajo Way, Tucson, Αριζόνα
Πάρτε ένα τρακτέρ βαγόνι βόλτα στο πεδίο για να επιλέξετε τη δική σας κολοκύθα? το Corn Maze θα προκαλέσει την περιπέτεια. Οι τυλιγμένες δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν βόλτες με βάρκες μέσα από πεδία κολοκύθας, λαβύρινθους καλαμποκιού, φουσκωτή πορεία με εμπόδια, άλματα κάστρο, καροτσάκια πεντάλ, ζωολογικός κήπος, paintball ζόμπι, μηχανικός ταύρος, μπυραρία. Ορισμένες δραστηριότητες έχουν επιπλέον χρέωση. Η τρομοκρατία στο καλαμπόκι (Haunted Cornfield) προορίζεται για εφήβους και ενήλικες.

Το Buckelew Farm απέχει περίπου 30 λεπτά νοτιοδυτικά από το κέντρο του Tucson.
Δείτε φωτογραφίες του Φεστιβάλ Κολοκύθας στο Buckelew Farm.

- - - - -

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Grand Canyon - Τρένο Patchkin Pumpkin
233 Ν. Grand Canyon Blvd., Williams
Η πτήση με το τρένο από το Williams Depot στο μπαστούνι κολοκύθας καθώς και μία κολοκύθα ανά παιδί περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.

Το τρένο θα αποσυρθεί από τους επιβάτες στο μπάλωμα κολοκύθας όπου οι επισκέπτες θα έχουν μεταξύ 30 και 45 λεπτά για να διαλέξουν εκείνη την ειδική κολοκύθα. Τυπικές δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν ένα λαβύρινθο χόρτου, στοιχειωμένο τρένο και χειροτεχνία στο Williams Depot. Κολοκυθόπιτα, μήλα καραμέλας, ζεστό μήλο μηλίτη και ζεστή σοκολάτα διαθέσιμα για αγορά. Αναχωρήσεις στις 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ. κατά τη διάρκεια της σεζόν

- - - - -

Φεστιβάλ Patchkin και αγρόκτημα κολοκυθιών Marana
14901 Ν. Wentz Road, Marana
Η είσοδος περιλαμβάνει βόλτα με βαγόνι στο Patchkin Patch, πρόσβαση σε λαβύρινθους καλαμποκιού, πρόσβαση στο βουνό Straw και στη ζώνη Kids, καθώς και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν συνήθως το Petting Zoo, την οδήγηση με κολοκύθες και άλλες εκδρομές.

- - - - - -

Mortimer Family Φεστιβάλ κολοκύθας & λαβύρινθο λαβύρινθο
12907 Ε. State Route 169, Dewey
Ένα κουτάβι κολοκύθας 15 στρεμμάτων και ένα λαβύρινθο αραβοσίτου 25 στρεμμάτων. Η διασκέδαση για όλη την οικογένεια περιλαμβάνει τυπικά αξιοθέατα, παιχνίδια, αγροτικές δραστηριότητες, ζωντανή ψυχαγωγία, χορό αχυρώνα. Οι νεότεροι επισκέπτες θα απολαύσουν το ζωολογικό κήπο Ζωολογικού Ζωολογικού Ζωολογικού, το Buckaroo Pony, το Slide Farm, το λουτρό καλαμποκιού, το Straw Maze, το Barrel Train. Ολόκληρη η οικογένεια θα απολαύσει το Antique Tractor Show & Pull, βόλτες με χόρτο, αγώνες χοίρων και αγώνες σκυλιών, ζωντανή μουσική και διασκέδαση, χορός αχυρώνα, πωλητές βιοτεχνίας και αγροτικά τρόφιμα διαθέσιμα για αγορά.


Δείτε φωτογραφίες που ελήφθησαν στο Φεστιβάλ Κολοκύθας στις οικογενειακές αγροικίες Mortimer.

- - - - -

Βρείτε φεστιβάλ, κολοκύθες, στοιχειωμένα σπίτια, ειδικές εκδηλώσεις, κοστούμια - ό, τι χρειάζεστε για αποκριές στο Φοίνιξ.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.