Πώς να βρείτε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες Air Miles

Οι πιστωτικές κάρτες Air Miles προσελκύουν πολύ ευνοϊκή προσοχή από έναν μέσο προϋπολογισμό ταξιδιώτη. Αλλά πολλοί από αυτούς συνάπτουν συμφωνίες πιστωτικών καρτών χωρίς να κατανοούν τους όρους. Τα αποτελέσματα δεν είναι πάντοτε ευνοϊκά. Στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκφράζουν θυμό, απογοήτευση και απογοήτευση.

Το πρόβλημα με τη συσταση συγκεκριμένων καρτών είναι ότι καμία κάρτα δεν θα λειτουργήσει καλά για όλους. Δεν κάνουμε μια γενική απαίτηση για την καλύτερη πιστωτική κάρτα που πρέπει να φέρει με μίλια αέρα.

Αυτό δεν σημαίνει εξαντλητικό κατάλογο, απλώς ως μια επιλογή από μερικές κορυφαίες επιλογές.

Είναι δική σας ευθύνη να διερευνήσετε προσεκτικά κάθε πιθανή συμφωνία.

Αυτό απαιτεί προσπάθεια. Φαίνεται ότι ο εταιρικός κόσμος προσπαθεί να περιπλέξει ή να εξαλείψει τις συγκρίσεις μήλων με μήλα. Παρόλο που εξακολουθούν να είναι δυνατά να εξετάζονται τα ΣΕΠΕ και τα ετήσια τέλη, οι όροι για την εξαργύρωση των ανταμοιβών ταξιδιών ποικίλλουν τόσο ευρύτατα ώστε οι χρήσιμες συγκρίσεις είναι δύσκολες. Οι περισσότερες προσφορές καρτών δεν κοινοποιούν με σαφήνεια αυτούς τους όρους, αλλά συνδέονται για την ευκολία σας σε αυτή τη σελίδα.

Μόλις βρείτε, σκεφτείτε προσεκτικά τους κανόνες και τα μοτίβα ταξιδιού σας. Για παράδειγμα, αν μπορείτε να φτάσετε 25.000 μονάδες αρκετά εύκολα, έχοντας ως αφετηρία για εξαγορά ίσως να μην είναι μεγάλη υπόθεση. Εάν σας χρειάζονται χρόνια για να περάσετε αυτά τα χρήματα, ίσως να μην θέλετε μια κάρτα μιλίων ή ίσως να θεωρήσετε μια κάρτα που επιτρέπει την εξαργύρωση σε χαμηλότερα επίπεδα.

Τα επιτόκια είναι μόνο μια ανησυχία αν δεν μπορείτε να πληρώσετε ολόκληρο το υπόλοιπό σας.

Εάν αυτό είναι αρκετά τυπικό για σας, θα σας συνιστούσα θερμά να παραιτηθείτε από μια άλλη πιστωτική κάρτα. Οι ανταμοιβές ταξιδίου δεν είναι πολύ χρήσιμες όταν πληρώνετε μεγάλες χρεώσεις χρηματοδότησης κάθε μήνα. Σε μικρότερο βαθμό, το ίδιο ισχύει και για τα μεγάλα ετήσια τέλη. Εάν παίρνετε μόνο αρκετές εκατοντάδες δολάρια αξίας δωρεάν ταξίδια, ένα ετήσιο τέλος 95 δολάρια είναι ένα μεγάλο δάγκωμα από τις αποταμιεύσεις σας.

Μια τελευταία σκέψη: Οι όροι αυτών των προσφορών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διέπουν την εξόφληση, αλλάζουν συχνά και χωρίς προειδοποίηση. Αφού διαβάσετε αυτές τις κριτικές, κάντε κλικ στους υπερσυνδέσμους και διαβάστε τους τελευταίους όρους από τις ιστοσελίδες της εταιρείας πριν λάβετε την απόφασή σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο τέλος κάθε καταχώρησης στις παρακάτω σελίδες περιλαμβάνεται σύνδεσμος "λεπτή εκτύπωση". Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το!

Ακολουθεί μια περίληψη των σημαντικών σημείων σύγκρισης:

Χρονικό διάστημα λήξης

Εάν εξοικονομήσετε χρήματα για ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, μια προσφορά καρτών στην οποία τα αχρησιμοποίητα μίλια λήγουν μετά από λίγα χρόνια μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Ορισμένες κάρτες περιλαμβάνουν οφέλη "χωρίς λήξη", άλλες τοποθετούν το χρονικό όριο σε πέντε χρόνια. Είναι σημαντικό, γιατί τα μίλια που έχουν λήξει είναι πολύ δαπανηρά.

Καλύτερα επιτόκια

Πολλές εταιρείες θα ξεκινήσουν διαφημιστικές εκστρατείες σε διάφορες χρονικές περιόδους του έτους προσφέροντας 0% εισαγωγικές τιμές. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας καμπυλώνουν ως πελάτη και πρέπει να αγοράσετε τις τιμές που θα προσφέρονται μόλις λήξει η εισαγωγική προσφορά. Αν το επιτόκιο είναι το βασικό σας μέλημα, μια κάρτα μίλια αέρα είναι πιθανώς μια κακή επιλογή για εσάς, επειδή τα ποσοστά στις κάρτες αυτές τείνουν να είναι υψηλά, ειδικά για τις πιστωτικές κάρτες των αεροπορικών εταιρειών. Με λίγα λόγια, αν έχετε μια ισορροπία, αναζητήστε μια κάρτα χαμηλού επιτοκίου, όχι μια κάρτα παροχών ταξιδιού.

Ετήσια τέλη

Θυμηθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές "ετήσιες χρεώσεις" ή "συνδρομές μελών" για κάθε ποικιλία κάρτας. Πολλοί προσφέρουν επιλογές τυποποιημένου, χρυσού ή πλατίνας και οι τιμές αυξάνονται με τα προνόμια και τα πιστωτικά όρια που υπάρχουν στα υψηλότερα επίπεδα. Επομένως, μην περιμένετε να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις προωθημένες επιλογές εκτός αν έχετε εξαιρετικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας. Ενδέχεται να βρείτε άλλες κάρτες χωρίς αμοιβή στην έρευνά σας. Να είστε προσεκτικοί: συχνά, "χωρίς χρέωση" σημαίνει απλώς ότι παραιτείται μόνο για το πρώτο έτος.

Χαμηλότερα ελάχιστα μίλια για ένα ταξίδι

Πηγαίνουν τις μέρες όπου έπρεπε να ξοδέψετε $ 25.000 για να αρχίσετε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές ταξιδιού. Κάποια ελάχιστα είναι χαμηλότερα τώρα, αλλά αναγνωρίζετε ότι θα πρέπει ακόμα να αποθηκεύσετε πολλά σημεία ανταμοιβής για τα μεγαλύτερα ταξίδια.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα τα μίλια για να πληρώσουν για μικρότερα έξοδα που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, όπως οι βόλτες Uber ή Lyft, τα έξοδα δημόσιας συγκοινωνίας και τα ξενοδοχεία.

Σύνδεσμοι με κάρτες αεροπορικών εταιρειών και κάρτες χορηγούμενες από την τράπεζα

Με αυτά τα σημεία σύγκρισης, ρίξτε μια ματιά σε τέσσερις Κάρτες Αερομεταφορών και τρεις Bank-Sponsored Κάρτες που έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς και χρήσιμες για ταξίδια προϋπολογισμού.