Το Ins και Outs της Χρήσης Loyalty για να ταξιδέψετε με τα κατοικίδια

Τα κλειδιά για να κερδίσετε ανταμοιβές πίστης ενώ είστε στο δρόμο με το κατοικίδιο ζώο σας

Για πολλούς, η σκέψη να αφήσει πίσω τα κατοικίδια ζώα τους ενώ ταξιδεύουν είναι πάρα πολύ να φέρει. Μετά από όλα, τα κατοικίδια ζώα θεωρούνται μέλη της οικογένειας. Η φίλη μου Τερέζα δεν είναι διαφορετική. Πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε να φέρει τον Τσάρλι - τον τρίτο χρόνο της, χρυσό retriever - σε ένα επερχόμενο ταξίδι πεζοπορίας στο Κολοράντο. Έχοντας ταξιδέψει μαζί με τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα λίγες φορές τον εαυτό μου, έδωσα Teresa μερικές συμβουλές για το πώς θα μπορούσε να μειώσει το κόστος και rack μέχρι μίλια πίστη και τα σημεία, ενώ φέρνοντας τον γούνινο φίλο της για την περιπέτεια.

Κάντε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων με μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής

Ενώ οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα, θα έχετε πιθανώς δυσκολία να βρείτε ένα ξενοδοχείο ή μια αεροπορική εταιρεία που δεν χρεώνει τέλη για να φέρει ένα μαζί στο ταξίδι σας. Τόσο η αμερικανική όσο και η Delta Airlines στρέφονται με $ 125 για κάθε τρόπο για να φέρουν το κατοικίδιό σας στο σκάφος σε ένα ρείθρο, ενώ μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως το Hilton και το Hyatt, θα χρεώνουν ένα τέλος καθαρισμού που συνήθως τρέχει περίπου $ 75. Δυστυχώς, τα προγράμματα πίστης ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών δεν περιλαμβάνουν συχνά τα τέλη κατοικιδίων ζώων ως έναν τρόπο να εξαργυρώσετε τα μίλια και τους βαθμούς που έχετε κερδίσει.

Τώρα για τα καλά νέα - οι ανταμοιβές της πιστωτικής κάρτας μπορούν εύκολα να μειώσουν τα υψηλά τέλη κατοικιδίων ζώων. Η κάρτα Platinum της American Express θα σας στείλει έκπτωση 200 $ ετησίως για τυχαία χρέωση που χρεώνει μια αεροπορική εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από τις αποσκευές και τις δαπάνες κράτησης τηλεφώνου μέχρι τα τέλη κατοικιδίων ζώων. Απλά επιλέξτε την American Airlines ως σύντροφο εκπτώσεων πριν κλείσετε την πτήση.

Ακόμα και χωρίς μια έκπτωση, μπορείτε ακόμα να κερδίζετε αρκετά μίλια και πόντους από τα τέλη κατοικιδίων ζώων για να βοηθήσετε να αντισταθμίσετε το κόστος τους. Η Chase Sapphire Preferred Card θα σας ανταμείψει με δύο πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε για αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές ξενοδοχείων.

Όταν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε αυτές τις εξοικονομήσεις, το χρονοδιάγραμμα είναι όλα.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των κατοικίδιων ζώων που επιτρέπουν σε κάθε πτήση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσετε μια θέση νωρίτερα και όχι αργότερα. Η Alaska Airlines, για παράδειγμα, μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν μεταφορέα κατοικίδιων ζώων στην καμπίνα πρώτης κατηγορίας μιας πτήσης εκτός από πέντε κατ 'ανώτατο όριο πεζοπόρους στην κεντρική καμπίνα. Πριν ολοκληρώσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας για να επιβεβαιώσετε ότι δεν θα πετάτε σόλο.

Αποθηκεύστε σε αναψυκτικά

Από τις καθυστερήσεις των καιρικών συνθηκών στα μηχανικά προβλήματα, τα αεροπορικά ταξίδια δεν μπορούν παρά να είναι προβλέψιμα. Αν σκοπεύετε να φέρετε μαζί τη γάτα, το σκυλί σας ή ένα άλλο κατοικίδιο ζώο, συσκευάστε τις αποσκευές σας με νερό, φαγητό και παιχνίδια, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να φροντίζεται καλά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης. Όχι μόνο οι πρόσθετες προμήθειες θα σας βοηθήσουν να καθίσετε στην άσφαλτο ή να περιμένετε να φτάσετε στις αποσκευές σας, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε τις προμήθειες, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε μερικά σοβαρά μίλια και σημεία χρόνος.

Με την κάρτα Hilton HHonors από την American Express, μπορείτε να κερδίζετε πέντε φορές τα σημεία για αγορές προμηθειών κατοικίδιων ζώων σε καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ. Αν βρίσκεστε σε βιασύνη στο δρόμο σας προς το αεροδρόμιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επαγγελματική κάρτα Ink Cash από τη Chase για να συγκεντρώσετε δύο πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε για προμήθειες κατοικίδιων ζώων σε ένα βενζινάδικο.

Το να παραμείνετε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε και ό, τι έρχεται με τον τρόπο σας θα αποδειχθεί χρήσιμο καθώς ελέγχετε σε ένα ξενοδοχείο. Το Kimpton Hotels, που αποτελεί τον κορυφαίο τουριστικό οδηγό για φιλικό προς τα κατοικίδια καταλύματα, προσφέρει στους επισκέπτες μεγάλη ποικιλία ανέσεων, όπως κρεβάτια με βελούδινα κατοικίδια, φαγητό, μπολ με νερό και ψάθες. Ανεξάρτητα από το πού μένετε, καλέστε μπροστά για να μάθετε τι προμήθειες κατοικίδιων ζώων θα πρέπει να πάρετε πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Αγοράζοντας όλα τα βασικά στοιχεία μπροστά από το χρόνο θα κάνει για μια πιο ευχάριστη διακοπές, καθώς και ένα μεγαλύτερο μίλι πίστη και ισορροπία των σημείων.

Έχω επισημάνει μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίζετε μίλια και πόντους ενώ ταξιδεύετε με το κατοικίδιο ζώο σας. Μείνετε στην επιφυλακή για περισσότερες προσφορές από τα κορυφαία προγράμματά σας πιστότητας πριν τελειώσετε οποιεσδήποτε ταξιδιωτικές προτάσεις.