Πώς να περάσετε τα μίλια σας: Πρώτον, Business, Premium Economy και Coach

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε κατά την επιλογή μεταξύ των κατηγοριών First, Business, Premium Economy και Coach όταν σκέφτεστε να περάσετε τα μίλια των αεροπορικών σας πτήσεων .

Διεθνής Πρώτη Θέση

Η διεθνής πρώτη τάξη είναι η απόλυτη λύτρωση, αλλά με πολλά προγράμματα, θα πρέπει να εξαργυρώσετε πολλά μίλια για να καταλήξετε μπροστά σε ένα 747, A380 ή 777. Έχετε υπόψη σας ότι η εγχώρια ταξίδια πρώτης κατηγορίας (με γήρανση δέρματος ξαπλώστρες, σάντουιτς πρωινού και πλαστικά ποτήρια) είναι μακριά από το διεθνές ισοδύναμο.

Εκεί, αναμένετε υπηρεσία χαβιαριού, φοβερά καθίσματα που διπλώνουν σε κρεβάτια, κιτ αναπνοής και πιτζάμες, αεροσυνοδούς που σας απευθύνονται με το όνομα και υπηρεσία περιστρεφόμενου στρώματος με μαξιλαροθήκες και παπλώματα. Μόλις βρίσκεστε στο έδαφος, ιδιωτικά αυτοκίνητα από το αεροπλάνο, σαλόνια με υπηρεσία σερβιτόρων και σαμπάνια κορυφαίου ράφι, ακόμη και μασάζ ολονυκτίου δεν ξεφεύγουν από την ερώτηση. Οι επιβάτες πληρώνουν 10.000 δολάρια για το προνόμιο και πηγαίνουν μακριά αισθάνεται ότι ήταν χρήματα που δαπανήθηκαν καλά.

Επιχειρηματική θέση

Η κατηγορία των επιχειρήσεων είναι ένα πολύ πιο εφικτό βραβείο, με ορισμένες αεροπορικές εταιρείες να χρεώνουν μόλις δύο φορές την απόσταση πούλμαν. Σχεδόν όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν καθίσματα με πλαϊνά κρεβάτια σε πτήσεις στον Ατλαντικό ή τον Ειρηνικό σε αυτό το σημείο, αλλά πληρώνει για την έρευνα του μεταφορέα (και του αεροπλάνου που πετάει τη διαδρομή σας) μπροστά από το χρόνο. Δεν θα πάρετε χαβιάρι και ωραία Champagnes (εκτός από το EVA, το οποίο σερβίρει Dom Perignon στην επιχείρηση), αλλά ανεξάρτητα από το "σκληρό προϊόν", μπορείτε να περιμένετε πολλά γεύματα και μια ποικιλία από κρασιά και δωρεάν ποτά.

Επίσης, πιθανότατα θα λάβετε ένα μεγάλο μαξιλάρι και κουβέρτα, ακουστικά ακύρωσης θορύβου και ένα κιτ εξοπλισμού με οδοντόβουρτσα, μάσκα ματιών και ωτοασπίδες.

Προνομιακή οικονομία

Η οικονομία premium σε μια μακρινή πτήση είναι παρόμοια με την εσωτερική πρώτη θέση, αλλά με καλύτερα γεύματα και αφρώδη οίνο. Περιμένετε μεγάλα αναπηρικά αμαξίδια με υποπόδια, φιλικά αεροσκάφη και μερικές φορές ακόμη και κιτ ανέσεων.

Ο Cathay Pacific είναι ένας από τους λίγους αερομεταφορείς που προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής οικονομίας, οπότε αν βρείτε μια εξαγορά σε αυτό το επίπεδο, αξίζει να περάσετε μερικά επιπλέον μίλια για να πάρετε μια πιο άνετη θέση. Ακριβώς μην το συγχέετε με την United Economy Plus ή την Αμερικανική Main Cabin Extra. Αυτές οι καμπίνες προσφέρουν καθίσματα τα οποία είναι πανομοιότυπα με αυτά που θα βρείτε στο λεωφορείο, αν και με μερικά επιπλέον ίντσες του χώρου για τα πόδια. Εάν είστε ψηλοί, ίσως αξίζει να πληρώσετε επιπλέον για αυτό, ειδικά αν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα διάφραγμα ή ένα κάθισμα σειράς εξόδου κινδύνου.

Προπονητής

Το λεωφορείο ή η οικονομία είναι η μία καμπίνα που κάθε ταξιδιώτης είναι πολύ εξοικειωμένη με. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη εξόφληση και εάν ενδιαφέρεστε πολύ περισσότερο για τον προορισμό από την πτήση που σας φτάνει εκεί, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η πρώτη και η επιχειρηματική τάξη είναι μεταδοτικές, οπότε αν δεν είστε σε θέση να μετατοπίσετε όλα τα μελλοντικά σας ταξίδια στην καμπίνα υψηλής ποιότητας, ίσως θελήσετε να επιλέξετε το λεωφορείο και για αυτόν τον λόγο. Όπως και με τις παραπάνω καμπίνες, οι ασιατικές αεροπορικές εταιρείες τείνουν να προσφέρουν πολύ πιο φιλική εξυπηρέτηση από τα ισοδύναμα των ΗΠΑ, ακόμα και στο λεωφορείο, οπότε αν έχετε την επιλογή να εξαργυρώσετε την United ή την ANA στην Ιαπωνία για τον ίδιο αριθμό μιλίων, Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε τα γεύματα και μια τηλεόραση κάθισμα-πίσω για να προσβλέπουμε, εκτός αν ταξιδεύετε σε μια εσωτερική ή περιφερειακή πτήση.