Πώς να κάνετε ένα πολυτελές Safari στην Αφρική πιο προσιτό

Κάντε το σαφάρι σας φθηνότερο χωρίς να φτηνίσετε το σαφάρι σας

Τα πολυτελή σαφάρι στην Αφρική δεν φτάνουν φτηνά, αλλά αν ψάχνετε για ειδικούς οδηγούς, εξαιρετικά καταλύματα, καλό φαγητό και άνεση, τότε η τιμή αξίζει πραγματικά την εμπειρία. Εάν το σαφάρι σας είναι μια εμπειρία μιας ζωής, για παράδειγμα, ένας μήνας του μέλιτος, στη συνέχεια προσπαθήστε να πάτε στο high-end αλλά με χαμηλότερο κόστος ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Γιατί οι πολυτελείς Safari είναι τόσο ακριβά;

Το υψηλό κόστος που συνδέεται με ένα πολυτελές σαφάρι είναι εν μέρει επειδή συμβαίνει σε απομακρυσμένες τοποθεσίες όπου τα αποθέματα είναι δύσκολο να έρθουν κοντά.

Η διοικητική μέριμνα για τη λειτουργία ενός καταυλισμού ή ενός καταφυγίου στη μέση του αφρικανικού βορείου είναι πολύ περίπλοκη όταν το πλησιέστερο κατάστημα βρίσκεται σε απόσταση 500 μιλίων και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα παραδοθεί ούτως ή άλλως. Εκτός αυτού, χρειάζονται πολλά για να διατηρηθεί ένα εθνικό πάρκο και αποθεματικό, καθώς και να διασφαλιστεί ότι η άγρια ​​φύση εξακολουθεί να προστατεύεται. Τα τέλη στάθμευσης μπορούν να φτάσουν σχεδόν στα $ 100 ανά άτομο, ανά ημέρα, σε ορισμένα εθνικά πάρκα. Αυτό είναι πριν να φάτε πρωινό, να πάτε για ένα αυτοκίνητο ή να περάσετε τη νύχτα.

Ορισμένες από τις χρεώσεις που σχετίζονται με τα σαφάρι υψηλών προδιαγραφών πηγαίνουν επίσης προς την κατεύθυνση της οικολογικής εμπειρίας. Τείνουν να είναι ελαφρύ για το αποτύπωμα άνθρακα και βαριά για την κοινωνική ευθύνη στις κοντινές κοινότητες. Και τα ποσοστά σαφάρι πολυτελείας περιλαμβάνουν τις μεταφορές, τη διαμονή, τις κινήσεις παιχνιδιών, τα τρόφιμα, το κατάλυμα και συχνά ποτά επίσης. Όποιος έχει βρεθεί σε σαφάρι θα σας πει, αξίζει τον κόπο και πολλά άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να έχετε κατά νου, για να μειώσετε το κόστος του σαφάρι σας.

Κάντε το σαφάρι σας φθηνότερο χωρίς να φτηνίσετε το σαφάρι σας

Τελικά, πληρώνει για να κλείσετε το σαφάρι σας με έναν εμπειρογνώμονα για να πάρετε το σαφάρι που θέλετε, στην τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αλλά αν ακόμα δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα πολυτελές σαφάρι πολυτελείας, τότε μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις συμβουλές σχετικά με τα σαφάρι του προϋπολογισμού και τις χερσαίες εκδρομές στην Αφρική.