Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley του Ρίνο

Ένα κρυμμένο πάρκο Gem στο Ανατολικό Reno

Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley αποτελεί μέρος του συστήματος που διαχειρίζεται τα περιφερειακά πάρκα Washoe County και το Open Space. Πρόκειται για ένα υπέροχο οικογενειακό πάρκο με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών σχεδιασμένο για να φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες αναψυχής. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο συνδυασμός ανεπτυγμένων και ανεπτυγμένων περιοχών μέσα σε αυτό το πάρκο των 480 στρεμμάτων.

Τι να κάνετε στο Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley

Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley διαθέτει παροχές για αναψυχή, ενοικιαζόμενη περιοχή Picnic Picasso Vista, μεμονωμένες περιοχές για πικ-νικ που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πρώτης έδρας, γήπεδα τένις, γήπεδο βόλεϊ, σκάλες πετσετών, παιδική χαρά, πάρκο σκύλων, αρένα αλόγων με εκθεσιακό χώρο και περιθώριο πεζοπορία, ποδηλασία και ιππικά μονοπάτια.

Μόνο 65 από τα 480 στρέμματα αναπτύσσονται. Μέρος του ανεπτυγμένου εδάφους παίρνει μια μεγάλη επίπεδη περιοχή μεταξύ της υποδιαίρεσης Hidden Valley και της σειράς Virginia που αυξάνεται απότομα από το δάπεδο της κοιλάδας. Παλιές χωματόδρομοι διαπερνούν την περιοχή, καθιστώντας το κατάλληλο για εύκολο περπάτημα και ποδηλασία.

Η πεζοπορία στην περιοχή της Βιρτζίνια είναι έντονη. Είναι βασικά κατ 'ευθείαν επάνω σε οποιοδήποτε από τα πολλά μονοπάτια χρήσης πεζοπόρους και άγρια ​​άλογα έχουν φορεθεί στις πλαγιές με τα χρόνια. Το μόνο πραγματικό μονοπάτι βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του φαραγγιού, προσκολλώντας στις απότομες πλαγιές. Πιστεύω ότι αναπτύχθηκε από τους ποδηλάτες βουνού, αλλά κάνει μια καλή διαδρομή για τους πεζοπόρους επίσης. Το βρήκα καλύτερα να περπατήσω μέχρι την προφανή κορυφογραμμή, και στη συνέχεια να βρεθείτε σε αυτό το μονοπάτι για έναν γραφικό περίπατο πίσω στο πάρκο. Ακόμη και αν δεν κάνετε ολόκληρο το βρόχο, ένα σύντομο μέρος με πεζοπορία μέχρι την πλαγιά θα σας ανταμείψει με εκπληκτική θέα στο Mt. Το Rose, το Slide Mountain, το Carson Range και η έκταση των λιβαδιών Truckee. Η πρόσβαση σε αυτή την περιοχή γίνεται μέσω μιας πύλης στο στόμα του φαραγγιού, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη νοτιοανατολική γωνία της αρένας.

Σύνδεσμος Piazzo Dog Park

Το Link Piazzo Dog Park άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2008, προσθέτοντας ένα δημοφιλές στοιχείο στο Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley. Έχει γίνει μια δημοφιλής έλξη τόσο για τα σκυλιά όσο και για τους ανθρώπους τους.

Γεωλογία στο Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley

Αναμφίβολα θα παρατηρήσετε το περίφημο πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα στην περιοχή της Βιρτζίνια όπου βρίσκονται οι περιοχές πεζοπορίας. Αυτά είναι υδροθερμικά μεταβαλλόμενα ηφαιστειακά πετρώματα, που σχηματίζονται από την παρουσία αρχαίων θερμών πηγών. Αυτή η αλλοίωση του φυσικού τοπίου επηρεάζει επίσης αυτό που τα φυτά και τα δέντρα μεγαλώνουν εδώ σήμερα. Κοιτάξτε λίγο πιο κοντά και μπορείτε να δείτε έναν προσχωσιγενή ανεμιστήρα που έχει σχηματιστεί από τα συντρίμμια που πλένονται έξω από αυτό το φαράγγι. Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley και οι παρακείμενες κατοικίες βρίσκονται σε αυτόν τον ανεμιστήρα. (Για τους οπαδούς της γεωλογίας, το βιβλίο Geologic και Natural History Tours στην περιοχή Reno , που δημοσιεύθηκε από το Γραφείο Ναρκών και Γεωλογίας της Νεβάδα, Πανεπιστήμιο της Νεβάδας, Reno, είναι ένας απαραίτητος τρόπος ανάγνωσης της περιφέρειας Reno / Tahoe.)

Τοποθεσία του περιφερειακού πάρκου Hidden Valley

Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Reno, ανάμεσα στη γειτονιά Hidden Valley και την περιοχή της Βιρτζίνια. Από το McCarran Blvd., στρίψτε ανατολικά προς το Pembroke Drive, οδηγείτε με τα πόδια από το Golf Course Rosewood Lakes και στην ανάπτυξη κατοικιών. Πολλά μπλοκ στα σπίτια, πάρτε δεξιά στο Parkway Drive και ακολουθήστε το στο πάρκο. Υπάρχουν πολλά μέρη για να σταθμεύσετε ανάλογα με το τι θέλετε να δείτε και να κάνετε.