Τι να γνωρίζετε για το ταξίδι στην Αυστραλία τον Μάρτιο

Σε αντίθεση με τις χώρες που βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο, ο μήνας Μαρτίου στην Αυστραλία φέρνει μαζί του τις αρχές της δροσερής και οπτικά εκπληκτικής εποχής του φθινοπώρου.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές στην Αυστραλία, καθώς αποφεύγονται οι ακραίες θερμοκρασίες των καλοκαιρινών και χειμερινών μηνών. Επιπλέον, δεν θεωρείται εποχή αιχμής, καθώς τα παιδιά είναι ένα μήνα στη σχολική χρονιά, γι 'αυτό θα πρέπει να χάσετε τις υψηλές τιμές του ουρανού και τα πλήθη των πλήθους που θα συναντήσατε στο ταξίδι σας κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων χρόνων.

Εκτός από τον γενικό ευχάριστο καιρό τον Μάρτιο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αυστραλία, ειδικά για αυτή τη χρονική περίοδο.

Οι Ήπιες Αρχές του Φθινοπώρου

Ο ακριβής καιρός θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πού θα σχεδιάσετε να ταξιδέψετε στην Αυστραλία, αν και γενικά η βίαιη καλοκαιρινή θερμότητα σταματά αργά στις πρώτες εβδομάδες του μήνα και η δροσερή αλλαγή μπαίνει.

Αυτός ο ευχάριστος καιρός είναι κοινός στις πολιτείες της Νέας Νότιας Ουαλίας, της Βικτώριας, της Νότιας Αυστραλίας, της Τασμανίας και των νότιων περιοχών της Δυτικής Αυστραλίας.

Στις περιοχές της Αυστραλίας που θεωρούνται τροπικές, όπως το Βόρειο Κουίνσλαντ, ο θερμός καιρός εξακολουθεί να υφίσταται και εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα κυκλώνων καθώς συνεχίζεται η εποχή του υγρού.

Τι πρέπει να κάνετε;

Οι γενικές δραστηριότητες που επισκέπτονται οι περισσότεροι τουρίστες στην Αυστραλία, όπως η γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ και η Όπερα του Σίδνεϊ, παραμένουν ακόμα διαθέσιμες τον Μάρτιο και, όπως αναφέρθηκε, τείνουν να τρέχουν πολύ πιο ομαλά χωρίς την πρόσθετη πίεση των τεράστια πλήθη.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε το Μάρτιο.

Το Gay και Lesbian Mardi Gras του Σίδνεϊ είναι σίγουρα ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νυχτερινή παρέλαση γεμάτη λάμψη και λάμψη που κάνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο και αντλεί από μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές πράξεις και υποστηρικτές.

Αν και ξεκινάει τον Φεβρουάριο, συνήθως τελειώνει στις αρχές Μαρτίου.

Η Ημέρα Εργασίας δεν γιορτάζεται την ίδια μέρα σε ολόκληρη την Αυστραλία, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε αυτές τις δημόσιες αργίες τον Μάρτιο. Στη Δυτική Αυστραλία, πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαρτίου, και στη Βικτώρια, πραγματοποιείται τη δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου. Η ημέρα οκτώ ωρών είναι η αντίστοιχη αργία στην Τασμανία, η οποία πραγματοποιείται επίσης τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα.

Το Φεστιβάλ Moomba πραγματοποιείται στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας της Βικτώριας και διαθέτει μια πολύχρωμη παρέλαση με τους κοστούμιους συμμετέχοντες και συναρπαστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα πάνω και κάτω από τον ποταμό Yarra.

Αν και δεν είναι δημόσιες αργίες, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου εξακολουθεί να γιορτάζεται τακτικά στην Αυστραλία στις 17 Μαρτίου ή στο πλησιέστερο Σαββατοκύριακο. Η ισχυρή βρετανική και παμπ κουλτούρα στη χώρα εξασφαλίζουν ότι αυτή η μέρα θυμάται όλο το χρόνο.

Ανάλογα με το έτος, το Πάσχα συνήθως πέφτει τον Μάρτιο και πολλές πόλεις στην Αυστραλία γιορτάζουν τις θρησκευτικές διακοπές με τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους. Το Royal Royal Show του Πάσχα είναι μια εκδήλωση που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτή τη στιγμή, καθώς καμία οικογένεια δεν μπορεί να κοιτάξει πέρα ​​από τις καρναβαλικές βόλτες και τις απολαυστικές απολαύσεις.

Μια άλλη δημόσια αργία, Ημέρα της Καμπέρα , πραγματοποιείται σε μια πορεία στην αυστραλιανή πρωτεύουσα.

Κάθε δημόσια αργία γιορτάζεται με διάφορους τρόπους ειδικά για την τοποθεσία, οπότε είναι καλή ιδέα να ελέγξετε με τους ντόπιους για να δείτε τι συμβαίνει.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson .