Τα καλύτερα Spas προορισμού στην Καλιφόρνια

Μια Spa Retreat εστιάζεται στην υγεία και την φυσική κατάσταση

Η Καλιφόρνια είναι ο παράδεισος του εραστή του spa, με μερικά από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά της χώρας . Αυτά τα ιαματικά λουτρά είναι μια ειδική φυλή όπου εσείς πηγαίνετε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υγεία και την ευεξία σας σε ένα περιβάλλον μόνο για ενήλικες. Μπορείτε να υπολογίζετε σε φορτία μαθημάτων άσκησης, πεζοπορίες, ενδιαφέρουσες διαλέξεις, νόστιμη κουζίνα σπα και κορυφαίες θεραπείες spa .

Τα ιαματικά λουτρά προορίζονται για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας, χωρίς τις συνήθεις περισπασμούς των παιδιών, των πλήθους, των κοκτέιλ και της πάχυνσης που μπορείτε να βρείτε σε θέρετρα με ιαματικά λουτρά. Εστιάστε στον προσωπικό μετασχηματισμό και την αυτο-βελτίωση, ενώ μαθαίνετε νέες δεξιότητες για να επιστρέψετε στο σπίτι. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σόλο ταξιδιώτες που απολαμβάνουν συναντήσεις, μαθαίνουν και μένουν ενεργά.

Οι τιμές στην Καλιφόρνια κυμαίνονται από 1.800 δολάρια την εβδομάδα για ένα άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στο The Oaks at Ojai (όπου οι ντόπιοι μπορούν επίσης να σταματήσουν για μια ημέρα) σε $ 9.000 για ένα άτομο σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο Golden Door και Cal-a-Vie . Αυτό περιλαμβάνει καταλύματα, γεύματα, μαθήματα γυμναστικής, διαλέξεις και θεραπείες (σε ποικίλα ποσά). Θα έρθεις σπίτι καλύτερα και θα επιβαρύνεστε για μια πιο υγιή ζωή - και ελπίζουμε ότι δεν θα έχετε επιπλέον κιλά.