ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Rancho La Puerta, το πρώτο spa προορισμού

Το Original Destination Spa είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα

Το Rancho La Puerta είναι το αρχικό σπα προορισμού και εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα. Ξεκίνησε στη δεκαετία του 1940 από τους Edmond και Deborah Szekely, ο Rancho La Puerta απέχει τέσσερα μίλια πέρα ​​από τα σύνορα από την Καλιφόρνια. Το Rancho La Puerta έχει πολλά πράγματα που πηγαίνουν γι 'αυτό - εξαιρετικό φαγητό και μαθήματα, πεζοπορία σε πανέμορφα βουνά, εξαιρετικά ομιλητές και φιλική ατμόσφαιρα. Είναι μόνο μία ώρα από το Σαν Ντιέγκο. Και είναι μια εξαιρετική αξία σε σύγκριση με τα ιαματικά λουτρά προορισμού στις ΗΠΑ. Γι 'αυτό, πολλοί τακτικοί, που το ονομάζουν "The Ranch", επιστρέφουν δέκα, δεκατρία, είκοσι πέντε φορές.

Η έμφαση εδώ είναι περισσότερο για την απόκτηση της υγείας από την απώλεια βάρους, και η απόλαυση του καλού φαγητού είναι μέρος αυτού. Τα γεύματα στο Rancho La Puerta ήταν γιορτινά και διασκεδαστικά, όπως θαυμάσια parties.Rancho La Puerta σερβίρει το καλύτερο φαγητό που έχω φάει στο σπα. Έχει το δικό του οργανικό αγρόκτημα των έξι στρεμμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι τα συστατικά είναι εξαιρετικά. Και μόνο με 120-150 επισκέπτες τις περισσότερες εβδομάδες, η κουζίνα μπορεί να πάει σε κάποιο πρόβλημα κατά την προετοιμασία και την παρουσίαση.

Η έμφαση στην υγιεινή διατροφή εμφανίζεται επίσης στο πανέμορφο κέντρο μαγειρικής που ονομάζεται "La Cocina Que Canta", που βρίσκεται δύο μίλια από το "The Ranch". Αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από τις συνταγές τους, υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο μαγειρικής που ονομάζεται "Μαγειρική με τις εποχές στο Rancho La Puerta: Συνταγές από το World-Famous Spa".

Μια από τις πιο δημοφιλείς πεζοπορίες είναι μια πρωινή βόλτα για να έχετε ένα ιδιαίτερο εξαιρετικά πλούσιο πρωινό στο La Cocina, με ζεστή σοκολάτα του Μεξικού, και στη συνέχεια να περιηγηθείτε στους οργανικούς κήπους.

Μη χάσετε αυτό! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε τον κηπουρό να τραβήξει τα τεύτλα και τα καρότα.

Και βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για μαθήματα μαγειρικής ή πρακτικά μαθήματα μαγειρικής στο La Cocina, τα οποία συχνά διδάσκονται από φιλοξενούμενους σεφ. Ενώ βρισκόμουν εκεί, η Μαρία Καρλίν μας δίδαξε πώς να φτιάχνουμε ψητά φρέσκα βότανα, χούμους, καπνιστή ελαιότατη ταπετσαρία, ταγκίνη με ψιλοκομμένα ψάρια και ψητά φρούτα με λεμόνι ζαγκλιανέ.

Ήταν εξαιρετικό φαγητό και πιο εύκολο να το κάνετε από όσο νομίζατε.

Πεζοπορία, Μαθήματα Χορού και Τέχνες στο Rancho La Puerta

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να μπορείτε να τρώτε πολλά τρόφιμα και να μην κερδίζετε βάρος. Η πρωινή πεζοπορία στα ιερά βουνά πίσω από τον Rancho La Puerta ήταν αναζωογονητική. Οι περισσότεροι από αυτούς επέστρεψαν από το πρωινό, αλλά μερικοί άνθρωποι πήγαν σε πεζοπορίες που διήρκεσαν μισή μέρα. Συνήθως επέστρεψα από την πεζοπορία, είχα πρωινό, κατόπιν πήγα σε τάξη τέντωμα ή γιόγκα.

αγαπούσε τα μαθήματα χορού, ειδικά την τάξη του MTV, όπου ο Demetreous μας είχε τρέξει σαν να ήταν ο χορογράφος και ήμασταν η "posse" σε ένα βίντεο της Britney Spears "(Ήταν επίσης Britney !!) Ποτέ δεν γέλασα τόσο σκληρά ή είχε τόσο πολλή διασκέδαση ασκώντας.

Μετά το γεύμα απολάμβανα διαλέξεις από τον συναρπαστικό διατροφολόγο τους σε θέματα όπως "Πρωτεΐνη: πόσο είναι αρκετό;" Και το απόγευμα ήμουν τακτική σε μαθήματα φαντασίας που διδάσκονταν από τη συγγραφέα Ellen Sussman, η οποία επεξεργάστηκε τα Bad Girls: 26 Συγγραφείς Misbehave: "Έχω ήδη γράψει μαθήματα, αλλά είναι η μόνη που έχει διδάξει με τέτοιο τρόπο ώστε μου έδωσε τα εργαλεία για να γράψω ένα μυθιστόρημα και ήταν εμπνευσμένη!

Το βράδυ ακούσαμε από προσκεκλημένους ομιλητές όπως ο Pepper Schwartz, PhD.

, ο οποίος εξήγησε γιατί το σεξ (μόνος ή με κάποιον άλλο) είναι τόσο σημαντικό για τη γενική σας υγεία. (Πάρτε λοιπόν σε όλους!) Το Pepper είναι ο συγγραφέας του Prime: Περιπέτειες και Συμβουλές για το Σεξ, την Αγάπη και τα Αισθησιακά Χρόνια.

Τα τρία ιαματικά λουτρά του Rancho La Puerta

Πράγματα που δεν έκανα χρόνο για να συμπεριλάβω μια τάξη κατασκευής κοσμημάτων στο στούντιο τέχνης, μια τάξη postural therapy, και να ξοδεύω περισσότερο χρόνο στο δωμάτιό μου. Ήταν μια Junior Βίλα με εκπληκτική θέα στο βουνό, όμορφη μεξικανική λαϊκή τέχνη και ένα πραγματικό τζάκι που επαναρυθμίστηκε κάθε μέρα.

Ξοδεύετε πολύ χρόνο περπατώντας στο Rancho La Puerta, επειδή η κύρια πανεπιστημιούπολη είναι απλωμένη σε πολλά στρέμματα, και είναι εύκολο να χαθείτε στις εκβολές, τα λοφώδη, βαριά φυτευμένα μονοπάτια. Υπάρχουν επίσης τρεις διαφορετικές ιαματικές πηγές - μία για τους άνδρες και δύο για τις γυναίκες, συν το σαλόνι ομορφιάς - και μερικές φορές έχω μπερδευτεί για το πού ήταν η θεραπεία μου.

Όλοι οι θεραπευτές είναι μεξικανοί και μερικοί έχουν πολύ λίγα αγγλικά, ενώ κάποιοι είναι αρκετά άπταιστες.

Εντυπωσιάστηκα από πολλές από τις υπηρεσίες μου, συμπεριλαμβανομένου του "Θεραπευτικού Μασάζ Θεραπείας", το οποίο είναι 100% Trigger Point Therapy. Αυτό δεν είναι για όλους, αλλά αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον χρόνιο πόνο, είναι μια καλή θεραπεία.

Πέρασα ενενήντα λεπτά μόνο στο λαιμό, στους ώμους και στις ωμοπλάτες. (Αυτό δεν είναι ένα μασάζ σε ολόκληρο το σώμα.) Ο Ιησούς πίεσε ένα σημείο μέχρι που είπα "πόνο" και το κράτησα μέχρι που είπα "πίεση". Η ιδέα ήταν να κρατηθεί μέχρι να απελευθερωθεί ο μυϊκός ιστός, παρέχοντας πραγματική θεραπευτική ανακούφιση. Το αγάπησα γιατί αισθάνθηκα μια νέα ελευθερία στους ώμους και το λαιμό μου. Αλλά ήμουν αρκετά κουρασμένος αργότερα και έπρεπε να φάω μόνος μου και να μένω ήσυχα στο δωμάτιό μου για να ανακάμψω.

Επιστρέφοντας στο Ranch

Μου άρεσε επίσης το Massage Energy Balance Massage, το οποίο συνδυάζει ένα καλό μασάζ σώματος με ενεργειακή εργασία. Η θεραπεία των 90 λεπτών ήταν κυρίως μασάζ, αλλά συμπεριλάμβανε την εφαρμογή μιας "ειδικής λοσιόν" στο λαιμό και τα μαλλιά μου (μάγισσα;), έπειτα πιέζοντας μια δέσμη δροσερών βοτάνων στο λαιμό και το κεφάλι μου, τα σάρωσε πάνω από το σώμα μου για να "καθαρίσει την αύρα μου". Στη συνέχεια ένιωσα χαλαρή και ενεργοποιημένη.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Rancho La Puerta είναι οι άνθρωποι που συναντάς. Ποτέ δεν έχω εμπορεύσει τόσες πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα σπα. Μερικοί άνθρωποι κάνουν κρατήσεις για την ίδια εποχή το επόμενο έτος, ώστε να μπορούν να δουν τους νέους φίλους τους. Για μένα αυτό ήταν μια επίσκεψη που έφερε και έστω μια ζωή. Θα ήθελα λοιπόν να δω τους ίδιους ανθρώπους το επόμενο έτος.

Την ιστοσελίδα του Rancho La Puerta