Πολιτικές αποσκευών στη Icelandair

Μια τσάντα περιλαμβάνεται πάντα στην Icelandair

Εάν ταξιδεύετε με ισλανδική αεροπορική εταιρεία, μπορεί να είστε ευτυχείς να μάθετε ότι μία τσάντα περιλαμβάνεται πάντα. Οι επιβάτες μπορούν πάντα να πάρουν την ελεγμένη τσάντα μέχρι 50 κιλά και μία τσάντα μεταφοράς μέχρι και 22 λίβρες. Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε ένα μικρό προσωπικό στοιχείο, όπως ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα για τον υπολογιστή σας.

Εάν πρέπει να ελέγξετε μια τσάντα που ζυγίζει περισσότερο από 50 κιλά, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρέωση.

Έξτρα ελεγμένες τσάντες

Αν θέλετε να ελέγξετε μια επιπλέον τσάντα, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον κατά τη διάρκεια του check-in.

Συμβουλή: Αγοράστε τις επιπλέον σακούλες σας online πριν πετάξετε και κερδίστε 20%. Όχι μόνο αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα σας εξοικονομήσει επίσης χρήματα.

Τσάντες Extra Carry-On

Μπορεί να μπορείτε να φέρετε μια πρόσθετη μεταφορά, ανάλογα με το εισιτήριο και τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε με ένα μωρό, μπορείτε να φέρετε μια τσάντα πάνας ή να ελέγξετε ένα καρότσι χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Τα παιδιά μπορούν επίσης να φέρουν το δικό τους carry-on και προσωπικό στοιχείο.

Περιορισμοί αποσκευών

Όπως συμβαίνει με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, η Icelandair έχει ορισμένους περιορισμούς σε ό, τι μπορείτε και δεν μπορείτε να συσκευάσετε στις αποσκευές σας μεταφοράς ή ελέγχου.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να μεταφέρετε δοχεία με περισσότερο από τρία κιλά υγρού στη μεταφορά σας και πρέπει να είστε σε θέση να χωρέσετε όλα αυτά τα υγρά σε μια σαφή πλαστική τσάντα ενός τετραγώνου. Ίσως μπορέσετε να φέρετε κάποια στοιχεία που μπορεί να είναι χρήσιμα για την πτήση, όπως παιδικές τροφές ή τρόφιμα ή φάρμακα για μια ειδική ανάγκη υγείας. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τον πλήρη κατάλογο περιορισμών.

Κανονισμοί αποσκευών άλλων αεροπορικών εταιρειών

Αυτοί οι κανόνες αποσκευών ισχύουν μόνο για τη Icelandair. Εάν έχετε μια πτήση σύνδεσης με μια άλλη αεροπορική εταιρεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους κανόνες τους, πάρα πολύ? μπορεί να ποικίλλουν, να έχουν πρόσθετες αμοιβές ή να έχουν διαφορετικά επιτόκια μεγέθους. Διαφορετικές εταιρείες έχουν επίσης διαφορετικές πολιτικές για τις αφορολόγητες αγορές που γίνονται στον αερολιμένα.

Χρειάζεστε κανονισμούς αποσκευών για άλλη αεροπορική εταιρεία; Επισκεφθείτε τη λίστα των τρεχουσών πολιτικών αποσκευών σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

Ταξιδεύοντας με τα κατοικίδια

Ένας περιορισμένος αριθμός κατοικιδίων επιτρέπεται σε κάθε αεροσκάφος, οπότε θα θέλετε να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία εκ των προτέρων εάν δεν μπορείτε να αφήσετε το κατοικίδιο ζώο σας πίσω. Πρέπει να κλείσετε εκ των προτέρων το κατοικίδιο ζώο σας στην πτήση. Πρέπει επίσης να δώσετε το δικό σας κλουβί (ένα ζώο ανά κλουβί, εκτός αν και τα δύο είναι μικρά και ταιριάζουν άνετα) και θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος μεταφοράς ζώων συντροφιάς.

Τα ζώα δεν επιτρέπονται στην καμπίνα με τους επιβάτες εκτός αν είναι εκπαιδευμένα ιατρικά και βοηθητικά ζώα. Διαφορετικά, θα τοποθετηθούν σε ένα κλιματικά ελεγχόμενο τμήμα της υποζώνης φορτίου του αεροπλάνου.

Περισσότερες πηγές

Θέλετε περισσότερη βοήθεια με τις αποσκευές σας; Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι πόροι για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.