Ευρωπαϊκό πρόγραμμα παράδοσης Volvo

Γκέτεμποργκ, Σουηδία

Πρόγραμμα παράδοσης της Volvo στο εξωτερικό

Η ευρωπαϊκή παράδοση της Volvo ξεκινάει από το εργοστασιακό κέντρο στο Γκέτεμποργκ (Γκέτεμποργκ), η Σουηδία είναι συνήθως το τελικό σημείο διακοπών της Volvo. Η εταιρεία προσφέρει περίπου 8 τοις εκατό εξοικονόμηση σε σχέση με τις ΗΠΑ MSRP στα περισσότερα μοντέλα.

Η Volvo προσφέρει δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο μετ 'επιστροφής για δύο, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο "πρώτης κατηγορίας" του Γκέτεμποργκ και δωρεάν αποστολή στον αντιπρόσωπό σας στις ΗΠΑ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα και η διαθεσιμότητά του είναι συχνά περιορισμένη.

Σημειώστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αεροπορικές πτήσεις μόνο όταν το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για παράδοση.

Επίσης, η Volvo θα σας δώσει δωρεάν ταξιδιωτική εγγραφή και επιστροφή του αυτοκινήτου σας και θα πληρώσει το τέλος, τα λιμενικά τέλη και την ευρωπαϊκή ασφάλιση αυτοκινήτων για 15 ημέρες.

Τα επιλέξιμα μοντέλα διαφέρουν ανάλογα με το έτος του μοντέλου.

Τα μοντέλα 2017 της Volvo που διατίθενται για την ευρωπαϊκή παράδοση είναι τα S60, S60 XC, S90, V60 XC60 και XC90, XC90T8 και XC90T8 Hybrid.

Αυτά δεν είναι όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα, και το κόστος για αυτά τα μοντέλα μπορεί να είναι 2.000 δολάρια λιγότερο από ό, τι θα πληρώνετε στο κράτος. Το S60 είναι σήμερα το λιγότερο ακριβό από αυτά που είναι επιλέξιμα για ευρωπαϊκή παράδοση σε τιμή $ 33.200.

Παρόλο που υπάρχουν 16 σημεία συλλογής για τη Volvo, η μόνη που δεν περιλαμβάνει τέλη είναι το Γκέτεμποργκ, η Σουηδία (ο εργοστασιακός χώρος). Οι άλλοι επιβαρύνονται με τέλη. Υπάρχουν παρόμοιες αμοιβές για απογείωση όταν ολοκληρώνεται το ταξίδι σας: καμία χρέωση για το Γκέτεμποργκ και έξοδα αποστολής στο Γκέτεμποργκ από τις άλλες 19 πιθανές θέσεις απόρριψης.

Διαβάστε τα πιο λεπτά σημεία εδώ προσεκτικά. Ορισμένες τοποθεσίες δέχονται μόνο ορισμένα νομίσματα.

Κοιτάξτε το δρομολόγιό σας. Είναι φθηνότερο να πληρώνετε ένα τέλος εγκατάλειψης στην Κοπεγχάγη όταν δεν υπάρχει χρέωση στο Γκέτεμποργκ, 143 μίλια μακριά;

Αυτό δεν είναι ένα νέο πρόγραμμα, αλλά είναι ένα δημοφιλές. Η Volvo λέει ότι περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν αγοράσει αυτοκίνητα με αυτόν τον τρόπο.

Πολλοί από αυτούς είναι στρατιωτικοί ή άνθρωποι με παρατεταμένες επιχειρηματικές διακοπές που προγραμματίζονται για την Ευρώπη. Άλλοι είναι απλώς άνθρωποι με το bug του ταξιδιού του προϋπολογισμού.

Επιστροφή στο Ευρετήριο ευρωπαϊκών παραγγελιών