Πώς να οδηγήσετε το Nürburgring: το πιο περίφημο track αγώνων του κόσμου

Ζήστε την τελική δοκιμασία του ανθρώπου και του μηχανήματος

Το Nürburgring. 14 χιλιόμετρα από την εκκαθάριση, στενούς δρόμους της χώρας που ήταν κάποτε το πιο τρομακτικό μονοπατιού αγώνων αυτοκινήτων στην ιστορία. Η διαδρομή θεωρήθηκε υπερβολικά επικίνδυνη για τους ανταγωνιστικούς αγώνες - αλλά μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το κομμάτι σε ταχύτητες αγώνων στο δικό σας αυτοκίνητο.

Το Nürburgring (μερικές φορές λέγεται Nuerburgring, ειδικά αν δεν έχετε το 'ü' στον υπολογιστή σας) είναι πιο γνωστό για το γεγονός ότι ήταν ο δρόμος όπου ο αυστριακός αθλητικός μύθος Niki Lauda συμμετείχε σε ένα φλογερό ατύχημα που σχεδόν πήρε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του 1976 Grand Prix (η σκηνή δραματοποιήθηκε στην ταινία Rush του 2013)

Οδηγώντας το δικό σας αυτοκίνητο στο Nürburgring

Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του κομμάτι Nürburgring, αλλά μόνο δύο που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν:

Ημέρες οδήγησης «Πράσινη κόλαση»

Η Jackie Stewart κάλεσε το Nürburgring "Η Πράσινη Κόλαση", μια φράση που χρησιμοποιεί η διαδρομή για τις Ημέρες Ολυμπιακής οδήγησης. Ωστόσο, ο ιστότοπος δεν είναι πολύ σαφής σχετικά με τη διαφορά μεταξύ αυτού και των κανονικών «τουριστικών βόλτων». Τηλεφώνησα στην πίστα και εξήγησαν ότι η μόνη διαφορά είναι οι χρόνοι έναρξης: οι κανονικές τουριστικές βόλτες είναι μόνο για λίγες ώρες (συνήθως το βράδυ), και οι διπλάσιες, τρεις ημέρες Green Days Driving Days σας επιτρέπουν να οδηγείτε όλα ημέρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Προφανώς, αν θέλετε να συμμετάσχετε στις Ημέρες Οργάνωσης της Πράσινης Ηλικίας, πιθανότατα θέλετε να παραμείνετε κοντά.

Συγκρίνετε τιμές και ελέγξτε αξιολογήσεις για Ξενοδοχεία κοντά Nürburging

«Η Ταχύτερη Ταξί Ταξιδιού της Ζωής σας»

Εάν προτιμάτε να σας οδηγήσει κάποιος άλλος, μπορείτε να κάνετε δύο βόλτες με το συνοδηγό: Βόλτα με οδηγό Nürburgring.

Μάθετε να οδηγείτε με ασφάλεια

Δεν μπορείς να πουλήσεις λίγους γύρους του The Nürburgring σε εκείνο το σημαντικό άλλο σου δικό σου; Λοιπόν, τι γίνεται με το να κοιτάμε την οδήγηση από διαφορετική οπτική γωνία.

Ασφάλεια. Ναι, μπορείτε πραγματικά να μάθετε να χειρίζεστε ό, τι η ζωή ρίχνει μπροστά από τα ελαστικά σας στο Κέντρο Ελέγχου Ασφάλειας Nürburgring. Μια εντατική οδήγηση μιας ημέρας θα κοστίσει μόλις 130-170 ευρώ ανάλογα με την ημέρα και την εποχή. Ποια είναι η ζωή σου; Συστήνω ιδιαίτερα να μάθω να χειρίζομαι ένα αυτοκίνητο καλά, ειδικά όταν οδηγείτε σε μια χώρα η οποία προσφέρει πολύ μικρή διάκριση ανάμεσα σε μια πορεία αγώνα και έναν δρόμο διόδια.

Πεζοπορία γύρω από το Nürburgring

Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο για να απολαύσετε το Nürburgring. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας γύρω από την πίστα. Ανατρέξτε στον ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες (προς το παρόν μόνο στα γερμανικά, αν και οι χάρτες είναι αυτονόητοι).

Πώς να φτάσετε στο The Nürburgring

Το Nürburgring βρίσκεται 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κολωνίας ή 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Koblenz. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι η Köln Bonn (80χλμ.) Και το Duesseldorf (120χλμ.). Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες προς το Nürburg και όχι για τη Νυρεμβέργη.

Καλύτεροι πόροι Nürburgring

Nurburgring Επίσημη Ιστοσελίδα - Πάρτε πληροφορίες σχετικά με μια ποικιλία δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια στο Nürburg, συμπεριλαμβανομένων περπάτημα στο κάστρο Nürburg.

Ο ιστότοπος Nurburgring του Ben Lovejoy - ο πιο ολοκληρωμένος ιστότοπος Ring στο διαδίκτυο; Λοιπόν, μπορεί να είναι.

Ιστορία του Nürburgring

Η γερμανική Nurburgring άνοιξε στις 18 Ιουνίου 1927, ως The Nürburg-Ring, ένας διάδρομος twisty μήκους 14 μιλίων μιας διαδρομής αγώνα.

Είχε 172 γωνίες τότε, πάρα πολλές για να οδηγήσει τον οδηγό να θυμηθεί την ακριβή γραμμή αγώνων μέσω όλων. Σημαίνει, φυσικά, ότι ο καλύτερος οδηγός αγώνων θα μπορούσε να απομακρύνει τα εκπληκτικά επιτεύγματα του showmanship - αν ήταν αρκετά γενναίος.

Πάρτε το Juan Manual Fangio, για παράδειγμα. Χάνοντας το προβάδισμα μετά από μια τρομερή στάση κοντά στο τέλος του γερμανικού Grand Prix του 1957, κατάφερε να σπάσει το γύρο με 12 δευτερόλεπτα σε τρεις διαδοχικούς γύρους για να αναλάβει το προβάδισμα και να κερδίσει τον αγώνα. Έφυγε από τον αγώνα ένα χρόνο αργότερα, σαν να είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και δεν έφτασε πουθενά αλλού "Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα το 1957 κατάφερα τελικά να κυρίσω το Nürburgring, κάνοντας τα άλματα στο σκοτάδι στις καμπύλες εκείνες όπου ποτέ δεν είχε το θάρρος να προωθήσει τα πράγματα μέχρι στιγμής. "

Είναι πιθανό να μην είναι ποτέ άλλη μια πίστα όπως το Nürburgring και πάλι.