Γερμανία Χάρτες πόλεων και ταξιδιωτικός οδηγός

Γερμανικά πόροι πόλεων

Θα βρείτε πολλές από τις πόλεις στο γερμανικό μας χάρτη και μερικούς μικρότερους πολύτιμους λίθους στον Οδηγό Σχεδιασμού Ταξιδιών της Γερμανίας. Για τους πρώτους ταξιδιώτες, οι δύο δημοφιλέστερες γερμανικές πόλεις είναι το Βερολίνο και το Μόναχο . Αυτές οι δύο πόλεις είναι τελείως διαφορετικές. Το Βερολίνο είναι μια ζωντανή πόλη τέχνης, γεμάτη ενέργεια και φορτωμένο με ενδιαφέροντα μουσεία - και είναι ακόμα ένα κομμάτι μιας συμφωνίας για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Το Μόναχο βρίσκεται στην καρδιά της Βαυαρίας . είναι μια πόλη που βρίσκεται σε μια όμορφη αγροτική περιοχή, γεμάτη παράδοση.

Το Μόναχο αποτελεί παράδειγμα για το τι μπορούμε να σκεφτούμε οι ξένοι όταν σκεφτόμαστε τη Γερμανία.

Οι υπόλοιπες κορυφαίες πόλεις της Γερμανίας που επισκέπτονται βρίσκονται στο χάρτη. Η ιστοσελίδα της Γερμανίας για Ταξίδια περιέχει κατάλογο των Top 10 Cities της Γερμανίας με περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης:

Διαμονή στη Γερμανία

Η Γερμανία διαθέτει διάφορους τύπους διαμονής για τον τουρίστα, από διαμονή στο σπίτι μέχρι παραμονή στο κάστρο. Υπάρχουν γενικά αρκετά ξενοδοχεία γύρω από τους γερμανικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς. Για μεγαλύτερες διαμονές, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι διακοπών. Δείτε: Αυτοτελή Ενοικίαση - Ενοικιάσεις εξοχικών σπιτιών για να μάθετε περισσότερα.

Ένας από τους αγαπημένους μου πράκτορες κρατήσεων για διαμονή στην Ευρώπη είναι η Venere, διότι προσφέρει αναφορές χρηστών από άτομα που πραγματικά μένουν σε ένα μέρος.

Ελέγξτε τις τιμές και διαβάστε τις αναφορές για τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων αυτό το μήνα για το TripAdvisor

Μεταφορά

Τρένα Η Γερμανία διαθέτει ένα αποτελεσματικό δίκτυο τρένων.

Υπάρχουν συχνά προσφορές για εισιτήρια, ειδικά τα σαββατοκύριακα, οπότε όταν ζητάτε ένα εισιτήριο στο παράθυρο, ρωτήστε για τις προσφορές. Έχω πάρει ένα τρένο μία ώρα αργότερα από ό, τι αρχικά πρότεινα για μια σημαντική έκπτωση.

Ακολουθούν ορισμένοι χρήσιμοι πόροι για τη μεταφορά του τρένου στη Γερμανία:

Λεωφορεία Μια πρόσφατη ελευθέρωση των μονοπωλίων των λεωφορείων επέτρεψε την εμφάνιση αρκετών νέων εταιρειών λεωφορείων στη Γερμανία. Είναι πάντοτε πολύ φθηνότερα από το τρένο και μερικές φορές καλύπτουν διαδρομές που τα τρένα δεν:

Επίσης, για δρομολόγια από τη Γερμανία προς την Ανατολική Ευρώπη, έχετε τα εξής:

Οδήγηση Η Γερμανία είναι δικαιολογημένα υπερήφανη για το αυτοκινητόδρομο - ένα δίκτυο μεταφοράς υψηλής ταχύτητας που σας μεταφέρει γρήγορα στη χώρα. Αυτές τις μέρες, ορισμένα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου είναι επιρρεπείς στην επιβράδυνση, ενώ οι γερμανικοί χάρτες θα επισημάνουν αυτούς τους προβληματικούς τομείς. Το προτεινόμενο όριο ταχύτητας στις περισσότερες ξεκάθαρες περιοχές σε 130 km / h, ή περίπου 80 mph. Οι μικρότεροι δρόμοι είναι γενικά σε καλή κατάσταση.

Καιρός και κλίμα: Πότε να πάτε

Ο καιρός της Γερμανίας είναι κυρίως εύκρατος. Η θερμοκρασία του Βερολίνου, για παράδειγμα, είναι πιο μέτρια από ό, τι θα περίμενε κανείς, ο χαμηλότερος μέσος όρος χαμηλής θερμοκρασίας εμφανίζεται τον Ιανουάριο στους 26 βαθμούς Φ. Το υψηλότερο υψηλό συμβαίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στους 73 βαθμούς Φ. Υπάρχουν μετρήσιμες βροχοπτώσεις τις ημέρες του έτους.

[Ιστορικοί μέσοι όροι του Βερολίνου

Η Γερμανία είναι ένα καλό μέρος για να πάει το καλοκαίρι, όταν η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία πιό ελκυστικές. Αλλά η καλύτερη στιγμή για να πάτε στη νότια Γερμανία μπορεί να είναι το φθινόπωρο, όταν τα χρώματα είναι λαμπρότερα και το κρασί συλλέγεται. Αυτή είναι η ώρα για φεστιβάλ που γιορτάζουν το κρασί και τη συγκομιδή.

Κάντε κλικ σε έναν προορισμό στο Γερμανικό Weather and Climate Map για να βρείτε ιστορικές θερμοκρασίες, βροχοπτώσεις και προτάσεις τουρισμού για τους κορυφαίους προορισμούς της Γερμανίας.

Περιφερειακοί Χάρτες της Γερμανίας και προγραμματιστές ταξιδιών

Πολλά από τα κράτη της Γερμανίας ή "περιφέρειες" είναι γνωστά στους τουρίστες. Η Βαυαρία , φυσικά, είναι ίσως το πιο γνωστό από τα κράτη. Το Baden Wurttemberg , στη νοτιοδυτική γωνία της Γερμανίας, είναι επίσης αρκετά δημοφιλές, παρόλο που το όνομά του είναι άγνωστο. Η λίμνη της Κωνσταντίας είναι εδώ, καθώς και η Καρλσρούη , η "πύλη προς το Μέλανα Δρυμό". Ο δρόμος του Κάστρου περνάει μέσα από τις πόλεις του κρασιού όπως το Φράιμπουργκ.

Και το αγαπημένο μεσαιωνικό χωριό του καθενός, Rothenburg ob der Tauber, βρίσκεται λίγο έξω από τα όρια του Baden Wurttemberg σε μια γωνιά της Βαυαρίας.

Auto μουσεία στη Γερμανία - Πολλά από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Ευρώπης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία, οπότε πού αλλού θα φαινόταν αν θέλατε να γράψετε το παρελθόν τους ή να δείτε τα πειραματικά και αγωνιστικά τους μοντέλα; Μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε προς μια μοναδική πίστα αγώνων, η οποία είναι επίσης ένα αυτοκινητόδρομο για να δοκιμάσετε τις οδηγικές σας ικανότητες - Οδηγώντας το Γερμανικό Nurburgring Race Track στις διακοπές σας .

Ποδηλασία Γερμανία - Η Γερμανία διασχίζεται από πολλά μονοπάτια ποδηλασίας. Είναι εύκολο να φτάσεις σε ένα ποδήλατο.

Octoberfest

Χάρτες της Γερμανίας

Χάρτης των Χωρών της Γερμανίας (ένας χάρτης που δείχνει τα γερμανικά κράτη με γενικό πληθυσμό και γεωγραφικές πληροφορίες).

Γερμανικός χάρτης σιδηροδρόμων (βρείτε βασικές πληροφορίες ταξιδιού για το ταξίδι στη Γερμανία με τρένο, συμπεριλαμβανομένων των περασμάτων, της γλώσσας και των τύπων τρένων.

Γερμανία Χάρτης και αποστάσεις ταξιδιού - Βρείτε αποστάσεις μεταξύ πόλεων στη Γερμανία

Michelin Χάρτες της Γερμανίας - Σχεδιάζοντας ένα οδικό ταξίδι στη Γερμανία; Θα χρειαστείτε καλούς χάρτες.

Τρόφιμα και ποτά στη Γερμανία

Εστιατόρια στη Γερμανία

Τα καλύτερα εστιατόρια του Βερολίνου

Χρήσιμα γερμανικά για φαγητό έξω

Συμβουλές ταξιδίου για τη Γερμανία

Φιλοδώρημα

Ενώ η υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό, οι σερβιτόροι γενικώς ανέρχονται σε 5-10% για καλή εξυπηρέτηση. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες από το Birge Amondson της Γερμανίας Travel: Πόσο άκρη δίνετε σε ένα γερμανικό εστιατόριο;