Χάρτης των καλύτερων του Baden Wurttemberg

Το Baden Wurttemberg είναι το γερμανικό κράτος που καταλαμβάνει τη νοτιοδυτική γωνία της Γερμανίας. Όπως μπορείτε να δείτε από το χάρτη, το Baden Wurttemberg συνορεύει με την περιοχή της Αλσατίας της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας και των γερμανικών κρατών της Έσσης και της Βαυαρίας.

Καλύτερες πόλεις για επίσκεψη στο Baden-Wurttemberg

Η Χαϊδελβέργη είναι μια πανεπιστημιακή πόλη με ένα ρομαντικό κάστρο σε ένα λόφο όπου θα βρείτε ένα μουσείο φαρμακείων και το μεγαλύτερο βαρέλι κρασιού στον κόσμο, καθώς και ένα καφέ όπου μπορείτε να πάρετε μια μπύρα ή μια τσίμπημα για φαγητό.

Το πανεπιστήμιο χρονολογείται από το 1712 και έχει φυλακή Φοιτητών. Υπάρχουν επίσης μερικά ψώνια κατά μήκος του Hauptstra ߥ. (Εικόνες της Χαϊδελβέργης)

Το Heilbron και το Schwabisch Hall βρίσκονται στο σταθμό του κάστρου της Γερμανίας καθώς περνάει από το Baden-Wurttemberg.

Το Rothenburg βρίσκεται λίγο έξω από το Baden-Wurttemberg στη Βαυαρία, αλλά συμπεριλαμβάνεται επειδή είναι ένα από τα πιο μαγευτικά μεσαιωνικά χωριά της Γερμανίας, όταν δεν ξεπερνά τους τουρίστες.

Η Καρλσρούη , η "πύλη προς το Μέλανα Δρυμό" προς τα νότια, είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη για να επισκεφθείτε. Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένας κόμβος για τη μεταφορά στην περιοχή. Δείτε το παλάτι (Schloss Karlsruhe) και το ενδιαφέρον υπαίθριο ζωολογικό κήπο.

Baden-Baden είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να πάρετε τα νερά σε ένα σπα της επιλογής σας. Ακόμα κι αν δεν επιλέξετε την επιλογή spa, είναι μια ωραία πόλη για να χαλαρώσετε με τα πολλά εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες. (Εάν δεν ξέρετε τι είναι η εμπειρία spa, δείτε: Caracalla Terme: Τι να περιμένετε στα λουτρά .

Η Στουτγάρδη ήταν η κατοικία των μετρήσεων του Βούρτεμπεργκ τον 15ο αιώνα, αλλά ο ταχέος εκσυγχρονισμός μετά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο και η αποκατάσταση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τον κατέστησαν τεχνολογικό και οικονομικό γίγαντα στη Γερμανία. Η Στουτγάρδη προσφέρει τώρα τα περίφημα μουσεία Porsche και Mercedes-Benz, περισσότερα spa , γκαλερί τέχνης και καφέ.

Το Ulm είναι μια πόλη στην αριστερή όχθη του ποταμού Δούναβη, όπου ενώνουν τα ποτάμια Blau και Iller.

Ήταν εγκατεστημένος στην πρώιμη νεολιθική και η πόλη αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε έγγραφα που χρονολογούνται από το 854, έτσι Ulm έχει μια μακρά ιστορία. Το Ulm Minster έχει το υψηλότερο εκκλησιαστικό καμπαναριό του κόσμου, το δημαρχείο χτίστηκε το 1370 και έχει αστρονομικό ρολόι που χρονολογείται από το 1520 και η περιοχή των ψαράδων στον ποταμό Blau διαθέτει πολλά γραφικά μάτια για τον τουρίστα.

Το Freiburg είναι μια πόλη κρασιού στο Μέλανα Δρυμό, που ιδρύθηκε το 1120. Είναι πλήρες όνομα Freiburg im Breisgau . "Πλατεία Παλαιάς Συναγωγής" είναι ένα από τα σημαντικότερα τετράγωνα. υπήρχε μια συναγωγή εδώ μέχρι να καταστραφεί στη νύχτα του σπασμένου γυαλιού του 1938. η Münsterplatz είναι η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, και υπάρχει μια τεράστια αγορά αγροτών καθημερινά εκτός από τις Κυριακές.

Η λίμνη της Κωνσταντίας και οι πόλεις που την περιβάλλουν προσφέρουν μια ωραία γη διακοπών γεμάτη εκπλήξεις. Το περιτοιχισμένο χωριό Wangen (δείτε: Wangen Pictures) κάνει ένα ενδιαφέρον μέρος για να εξερευνήσετε λίγο μακριά από τη λίμνη, όπως και εξερευνώντας τους πύργους του ευχάριστου Ravensburg .