Τι να κάνετε στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας

Βρίσκεται στη νότια ακτή της Nova Scotia, το Halifax είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή του Ατλαντικού Ωκεανού του Καναδά και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Το Χάλιφαξ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, το οποίο διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στην οικονομική και στρατιωτική ιστορία της χώρας. Η αστεροειδής ακρόπολη, που χτίστηκε για να προστατεύσει την πόλη, εξακολουθεί να στέκεται ψηλά σε μια κορυφή λόφου, που διοικεί μια εντυπωσιακή παρουσία πάνω από την πόλη.

Αλλά η μάχη του Halifax που τροφοδοτείται από το παρελθόν είναι ένα απλό σκηνικό για τον ζωντανό, μορφωμένο και φιλικό πληθυσμό που ζει εκεί σήμερα. Το Halifax έχει μια ξεχωριστή τοπική κουλτούρα που μπορεί να βιώσει μέσα από την μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, γκαλερί, χώρους απόδοσης και καταστήματα.

Ένας πλούτος φυσικών απολαύσεων σας περιμένει επίσης. Η ωκεάνια πόλη έχει πολλές ναυτικές εκδρομές και περιπάτους για να απολαύσετε καθώς και εύκολη πρόσβαση σε μίλια μονοπατιών και κατασκήνωσης. Οι σχετικά μέτριοι χειμώνες με πολύ χιόνι δεν επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση για όλο το χρόνο.

Η πλούσια πληθυσμιακή ιστορία του Halifax περιλαμβάνει τους αρχικούς αποίκους Mi'kmaq και μεταγενέστερους ευρωπαίους μετανάστες. Η ποικιλία της πόλης είναι διασκεδαστική και εύκολη να ανακαλύψετε μέσα από τα πολλά μουσεία και περιηγήσεις σε όλη την πόλη.

Αυτή η σειρά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Χάλιφαξ πρέπει να ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα συμφερόντων.