Μετρικό βάρος πίνακα

Μετρικό βάρος για επισκέπτες στον Καναδά

Στη δεκαετία του 1970, ο Καναδάς μετατράπηκε από τη χρήση του αυτοκρατορικού συστήματος μέτρησης σε Metric .

Ωστόσο, η μέτρηση στον Καναδά είναι κάπως υβριδικό μεταξύ των αυτοκρατορικών και μετρικών συστημάτων, καθώς η γλώσσα και ο πολιτισμός της χώρας τείνουν να είναι ένα μείγμα των αμερικανικών και βρετανικών ριζών. Γενικά όμως, το βάρος μετράται σε γραμμάρια & κιλά (υπάρχουν 1000 γραμμάρια σε κιλό).

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούν αποκλειστικά το Imperial System, οπότε το βάρος συζητείται σε λίρες και ουγγιές

Για να μετατρέψετε από λίρες σε χιλιόγραμμα, διαιρέστε κατά 2,2 και μετατρέψτε από χιλιόγραμμα σε λίρες, πολλαπλασιάστε με 2,2. Πάρα πολλά μαθηματικά; Δοκιμάστε μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή.

Βάρη στον Καναδά

Πολλοί Καναδοί δίνουν το ύψος τους σε πόδια / ίντσες και το βάρος τους σε λίβρες. Τα παντοπωλεία πωλούν συνήθως προϊόντα με λίρες, αλλά το κρέας και το τυρί πωλούνται με τα 100 γραμμάρια.

Καλύτερες συμβουλές είναι να γνωρίζετε αυτές τις διαφορές, σημειώνοντας εάν υπάρχει κάτι σε λίρες ή κιλά. Πολλές εύχρηστες εφαρμογές μετατροπής είναι διαθέσιμες για το τηλέφωνό σας για γρήγορους και εύκολους υπολογισμούς.

Κοινά βάρη στον Καναδά

Μέτρηση βάρους Γραμμάρια (g) ή χιλιόγραμμα (kg) Ουγγιές (λίβρες) ή Λίρες (lb)
Κάθε κομμάτι των αποσκευών που ελέγχονται στα αεροπλάνα γενικά χρεώνεται επιπλέον αν υπερβαίνει τις 50 λίβρες 23 - 32 kg 51 - 70 λίβρες
Μέση βάρος του ανθρώπου 82 kg 180 λίβρες
Το βάρος της μέσης γυναίκας 64 kg 140 λίβρες
Το κρέας και το τυρί ζυγίζονται ανά 100 γραμμάρια στον Καναδά 100 g περίπου 1/5 lb
12 φέτες τυριού 200 g μόλις κάτω από 1/2 λίβρες
Αρκετά κομμένο κρέας για περίπου 6 σάντουιτς 300 g bit πάνω από 1/2 λίβρες