Τον Καναδά το χειμώνα

Πολλοί συμβαίνουν στον Καναδά το χειμώνα.

Μέσες θερμοκρασίες Καναδά ανά μήνα και πόλη Μετατροπή μεταξύ ° F και ° C | Εποχές στον Καναδά

Ο χειμώνας στον Καναδά μπορεί να είναι ψυχρός, αλλά έχει πολλά να προσφέρει τόσο τον αναζητητή περιπέτειας όσο και την πόλη.

Πολλοί από τους ανθρώπους που επισκέπτονται τον Καναδά το χειμώνα το κάνουν ειδικά για τις χειμερινές δραστηριότητες όπως το σκι, αλλά ακόμη και αν δεν είστε οπαδός του κρύου καιρού, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους το χειμώνα μπορεί να είναι το καλύτερό σας χρονοδιάγραμμα ένα ταξίδι.

Για ένα πράγμα, ορισμένες εποχές του χειμώνα προσφέρουν εξαιρετικά προσιτές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων. Εάν πάντα θέλατε να δείτε το Μόντρεαλ, αλλά είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, ίσως η αργή περίοδος μετά τις Χριστουγέννες είναι το καλύτερο σας στοίχημα.

Δεύτερον, δεν είναι όλο τον Καναδά παγώνει το χειμώνα. Ο Δυτικός Καναδάς, συμπεριλαμβανομένου του Βανκούβερ και της Βικτώριας, έχει μέτρια κλίματα και λίγα χιόνια. Φυσικά, οι καλύτεροι λόφοι της χώρας δεν είναι πολύ μακριά.

Τέλος, αν αποφύγετε το ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα επειδή το χιόνι και το κρύο σας φοβίζουν, προσπαθήστε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας για να αγκαλιάσετε την εμπειρία. Οι Καναδοί δεν μένουν μέσα στο διάστημα μεταξύ Νοέμβρη και Μάρτιο, αλλά σχεδιάζουν υπέροχα υπαίθρια φεστιβάλ που γιορτάζουν τη σεζόν. Η συμμετοχή σε αυτή τη διασκέδαση κάνει για μια πραγματικά μοναδική και αυθεντική καναδική εμπειρία.