Χειμερινό Καρναβάλι Κεμπέκ

Το Χειμερινό Καρναβάλι του Κεμπέκ φέρνει ζωντανό το Κεμπέκ με υπο-μηδέν που κάνει κάθε χρόνο, ξεκινώντας το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου και συνεχίζοντας για τις επόμενες δύο εβδομάδες (συνολικά 17 ημέρες). Το μεγαλύτερο καρναβάλι το χειμώνα του κόσμου, το Καρναβάλι του Κεμπέκ το Χειμώνα ήταν το επίκεντρο του ημερολογίου εκδηλώσεων του Κεμπέκ από το 1894 και έδωσε στους Quebeckers και χιλιάδες επισκέπτες έναν λόγο να γιορτάσουν κατά τη διάρκεια του κρύου, χιονισμένου χειμώνα.

Το Χειμερινό Καρναβάλι του Κεμπέκ πραγματοποιείται στα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.

Ιστορία του καρναβαλιού του Κεμπέκ το χειμώνα

Το Χειμερινό Καρναβάλι του Κεμπέκ ξεκίνησε όταν οι κάτοικοι της Νέας Γαλλίας, τώρα Κεμπέκ, είχαν μια παράλογη παράδοση να συναντήσουν λίγο πριν τη Σαρακοστή να φάει, να πίνει και να είναι ευτυχισμένος.

Σήμερα, το Κεμπέκ Χειμερινό Καρναβάλι είναι το μεγαλύτερο καρναβάλι το χειμώνα στον κόσμο και γιορτάζεται ετησίως από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Σκεφτείτε το Mardi Gras το χειμώνα και έχετε μια ιδέα για το πόσο μεγάλη είναι η συμφωνία του Χειμώνα Καρναβάλι του Κεμπέκ. Δεν έχει νόημα να αγωνίζεσαι στην ψυχρή αγκαλιά και να την γιορτάζεις.

Κεμπέκ Χειμερινό Καρναβάλι Τοποθεσία

Το Χειμερινό Καρναβάλι του Κεμπέκ πραγματοποιείται σε διάφορες τοποθεσίες στο Παλιό Κεμπέκ. Οι τοποθεσίες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. Η μία από την άλλη, οπότε για τους περισσότερους ανθρώπους, σε κοντινή απόσταση. Λάβετε υπόψη ότι οι λόφοι του Old Quebec είναι απότομοι και τα κατάλληλα υποδήματα είναι απαραίτητο. Επιπλέον, οι περισσότερες εκδηλώσεις Καρναβαλιού είναι σε εξωτερικούς χώρους, οπότε φροντίστε να πακετάρετε και να ντύσετε κατάλληλα.

Μπορείτε πάντα να αφαιρέσετε τα στρώματα, αλλά αν εσείς ή τα παιδιά σας δεν είναι αρκετά ζεστά, μπορεί να καταστρέψει την ημέρα.

Καιρός στο Καρναβάλι

Οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, οι πικρές ανέμους και οι νυχτερινές δραστηριότητες σημαίνουν ότι οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν το κατάλληλο ρουχισμό για να απολαύσουν το Καρναβάλι. Η συσκευασία είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στο χειμερινό καρναβάλι.

Οι θερμοκρασίες στο Χειμερινό Καρναβάλι του Κεμπέκ κυμαίνονται γενικά από περίπου -17 ° C έως -3 ° C (1 ° F / 27 ° F). Αν θεωρήσετε τον παράγοντα ψύξης ανέμου (πόσο κρύο ο άνεμος κάνει τη θερμοκρασία να φαίνεται) οι θερμοκρασίες είναι σημαντικά χαμηλότερες. Ο στόχος όταν ντύνομαι για μια μέρα στο Καρναβάλι είναι να παραμείνετε ζεστοί, αλλά όχι να ζεσταίνετε και να ιδρώνετε, κάτι που με ειρωνεία μπορεί να σας κάνει να κρυώσει. Η ατμόσφαιρα στο Καρναβάλι και γύρω από την πόλη σε εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα είναι περιστασιακή. Αφήστε τα ψηλά τακούνια σας στο σπίτι, παραλάβετε το fleece πάνω από την αίσθηση.

Πολλοί από τους χώρους έχουν εσωτερικές δραστηριότητες όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, να ζεστάνετε ή να πάρετε μια τσίμπημα για φαγητό. Αν και κάποια καρναβαλικά γεγονότα, όπως ο αγώνας κανό σε ολόκληρο τον ποταμό St. Lawrence ή η νυχτερινή παρέλαση 500, μπορεί να απαιτήσουν να παραμείνετε έξω για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τις ημέρες εκείνες, φορέστε σωστά και παρακολουθήστε τα γεγονότα αυτά με εσωτερική δραστηριότητα.

Κόστος

Περίπτερα και άλλα καταστήματα στην πόλη πωλούν την ετικέτα Bonnehomme effigy για CAD $ 15 που σας μεταφέρει στις περισσότερες από τις εκδηλώσεις του Χειμώνα Καρναβάλι. Έχετε μετρητά στο χέρι εάν σκοπεύετε να αγοράσετε από ένα από τα περίπτερα του δρόμου. Εξοικονομήστε 5 δολάρια εάν αγοράσετε το σχήμα πριν από την 1η Ιανουαρίου για το επερχόμενο καρναβάλι.

Ορισμένες δραστηριότητες κοστίζουν επιπλέον, αλλά οι οικογένειες μπορούν ακόμα να έχουν μια γεμάτη, διασκεδαστική μέρα μόνο με την αγορά του Carnival Bonnehomme effigy.

Πολλές προσφορές διαμονής είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού.

Καλύτερες στιγμές

Η γραμμή φερμουάρ, οι νυχτερινές παρελάσεις, οι διαδρομές, οι συναυλίες, τα γλυπτά χιονιού, οι βόλτες με έλκηθρο ή σκυλάλη, το παλάτι των παγετώνων και τα πατινάζ είναι από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του φετινού καρναβαλιού.

Υπάρχει ένας τρελός αγώνας κανό σε ολόκληρο τον ποταμό Άγιο Λόρενς, ο οποίος απαιτεί τα σκάφη να διαπραγματεύονται το κανό τους σε μια συχνά διακεκομμένη πλωτή οδό - εναλλασσόμενη ανάμεσα στη μεταφορά και το κωπηλασία του κανό.

Η ολίσθηση του πάγου πίσω από το Fairmont Chateau Frontenac είναι απρόσκοπτη για να το κοιτάξετε, αλλά τραβάτε κάποια σοβαρή ταχύτητα. Σπάνια μια μεγάλη σύνθεση και είναι μόνο μερικά δολάρια για να οδηγήσετε. Να είστε έτοιμοι να τραβήξετε το δικό σας toboggan ξύλο στην κορυφή.

Πώς να μένει ζεστό

Ο κανόνας αριθ. 1 για το σωστό ντύσιμο για το κρύο-για τους περισσότερους ψυχρούς καιρούς ή για τον ξενιτινό προορισμό των θαυμάτων - είναι να φορέσετε σε στρώματα.

Μπορείτε πάντα να αφαιρέσετε τα στρώματα καθώς θερμαίνετε.

Για το πρώτο σας στρώμα, ξεκινήστε με ένα λεπτό στρώμα όπως το μετάξι, το πολυεστέρα ή το νάιλον, όχι βαμβάκι-δίπλα στο δέρμα. Το βαμβάκι τείνει να απορροφά το νερό, όπως τον ιδρώτα, που θα καταλήξει να σας κάνει κρύο. Ο στόχος είναι να παραμείνει ξηρός. Το επόμενο στρώμα πρέπει να είναι στριμμένο με αδιάβροχα στρώματα.

Φροντίστε να φοράτε στρώματα στα πόδια σας καθώς και το πάνω μισό. Ακόμα και ένα νάιλον είναι καλύτερο από το τίποτα. αλλά και πάλι, αποφύγετε το βαμβάκι. Τζιν μόνο δεν θα το κόψει. Αν τα έχετε ή μπορείτε να τα αποκτήσετε, φορέστε παντελόνια χιονιού.

Τα πόδια πρέπει να καλύπτονται με κάλτσες από μαλλί. Οι βαμβακερές κάλτσες μπορεί να κάνουν τα πόδια σας κρύα. Φοράτε αδιάβροχες, μονωμένες μπότες με καλή πρόσφυση για τους συχνά παγωμένους και απότομους δρόμους του Κεμπέκ.

Ένα καπέλο, μαντήλι και γάντια είναι απαραίτητο. Τα καπέλα με τα πτερύγια των αυτιών είναι ιδανικά για να διατηρούν τα αυτιά σας ζεστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γάντια είναι πιο ζεστά από τα γάντια. Εάν έχετε πιάσει σε βαριά χιονόπτωση, μια ομπρέλα και γυαλιά ηλίου μπορεί να έρθουν σε πρακτικό για να κρατήσει χιόνι έξω από τα μάτια και το πρόσωπό σας.

Χρήσιμα εξαρτήματα

Αν μπορείτε να βρείτε πακέτα θερμότητας μίας χρήσης - συνήθως μπορείτε να πάρετε δύο για μερικά δολάρια - είναι απαραίτητο - σε περίπτωση που αρχίσετε να παγώσετε. Τα πακέτα θερμότητας μπορούν να πάνε σε μπότες, γάντια και τσέπες και διαρκούν από 6 έως 10 ώρες. Ένας άλλος τρόπος για να ζεσταθεί είναι να έχετε ένα Thermos γεμάτο ζεστή σοκολάτα ή σούπα μαζί σας.

Κολλήσεις πάγου, οι οποίες συνήθως μπορούν να προσκολληθούν στα παπούτσια ή τις μπότες σας, μπορεί επίσης να έρθουν χρήσιμες. Οι δρόμοι της Παλιάς Πόλης του Κεμπέκ είναι εξαιρετικά απότομοι και μπορούν να πάρουν παγωμένο.

Για να μπείτε στο χειμερινό πνεύμα καρναβαλιού, φορέστε το επίσημο κόκκινο καρναβάλι γύρω από τη μέση σας. Θα πρέπει να μπορείτε να το αγοράσετε γύρω από την πόλη.

Οι γονείς με παιδιά μικρότερα των 4 ετών μπορεί να θέλουν να φέρουν ένα toboggan, καροτσάκι βαρέως τύπου ή ένα βαγόνι και μια κουβέρτα για να μπουν μέσα σε αυτό. Το χιόνι και οι λόφοι είναι μια πρόκληση για τα παιδιά και μπορούν να τα κουράζουν.

Επίσης ενώ βρίσκεστε στην περιοχή

Περίπου 20 λεπτά μακριά, η Χειμερινή παιδική χαρά Valcartier Villages Vacances είναι στρέμματα λόφων, λίμνες, δομές παιχνιδιού, όλα κατασκευασμένα και περιποιημένα με ολισθαίνουσα ολίσθηση στο μυαλό τους, είτε με σωλήνα, σχεδία, πατίνια, καροτσάκι ή αλήτη.

Το Wendake, περίπου 15 λεπτά από την πόλη του Κεμπέκ, προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στην κληρονομιά των ανθρώπων του Huron-Wendat First Nation που ζουν εδώ.