Είναι σε επικίνδυνο σαφάρι;

Διαμονή σε ασφαλή χώρο στο Safari

Κάθε σαφάρι έχει ένα στοιχείο κινδύνου, αυτό το καθιστά συναρπαστικό. Ενώ πολλά από τα ζώα που θα συναντήσετε μπορεί να είναι επικίνδυνα , τα τέσσερα που πραγματικά πρέπει να προσέξετε είναι? ελέφαντα, λιοντάρι, βουβάλια και ιπποπόταμο (προσθέστε κροκόδειλους σε αυτόν τον κατάλογο αν βρίσκεστε κοντά στο νερό). Οι περισσότεροι χειριστές και οδηγοί των σαφάρι στα διάφορα καταφύγια και τα αποθέματα θηραμάτων θα τονίσουν τις βασικές προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε κατά την προβολή παιχνιδιών.

Θα βοηθήσει επίσης αν ακολουθήσετε τη βασική εθιμοτυπία σαφάρι . Εάν βρίσκεστε σε σαφάρι σε μικρότερα, πιο απομακρυσμένα πάρκα παιχνιδιών ή συναντήσετε άγρια ​​φύση έξω από πάρκα παιχνιδιών, ακολουθούν ορισμένοι γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

Εάν βρίσκεστε σε ένα όχημα:

Εάν είστε στο πόδι:

Εάν βρίσκεστε σε ένα σαφάρι με τα πόδια, αναμφισβήτητα θα ενημερωθείτε για την ασφάλεια από τους οδηγούς σας. Αλλά, υπάρχουν φορές που θα περπατάτε στην Αφρική και θα συναντήσετε άγρια ​​φύση χωρίς οδηγό. Έχω τρέξει σε ελέφαντες στη μέση της πόλης στο Kariba της Ζιμπάμπουε. Τα μπαμπουίνια είναι επίσης μια απειλή σε πολλά μέρη και πολύ μεγαλύτερα από ό, τι νομίζετε. Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές αν συναντήσετε μάτι με μάτι της άγριας ζωής:

Περισσότερες συμβουλές:

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό του σαφάρι σας, μπορείτε να δείτε άλλα άρθρα σχετικά με το σαφάρι εδώ.