Επιλέγοντας αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για φτηνές πτήσεις

Η επιλογή αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους για την εξεύρεση μιας φτηνής πτήσης μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους ακολουθούν ένα πολύ διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο από τους περισσότερους άλλους μεταφορείς. Η έμφαση δίνεται στους αεροπορικούς ναύλους με βράχο. Άλλες υπηρεσίες που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα πιο παραδοσιακό αεροπορικό εισιτήριο, όπως γεύματα, ταινίες ή ακόμα και έντυπη κάρτα επιβίβασης, συχνά προσφέρονται με επιπλέον χρέωση σε έναν φορέα εκμετάλλευσης του προϋπολογισμού.

Η ιδέα είναι ένα είδος προσέγγισης a-la-carte στην οποία πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και διατηρείτε τα αεροπορικά εισιτήρια προσιτά. Αλλά ορισμένοι ταξιδιώτες προσεγγίζουν αυτές τις αεροπορικές εταιρείες σαν να κάνουν αθέμιτες ή υπερβολικές χρεώσεις για βασικές υπηρεσίες.

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι να υποθέσουμε ότι όλες οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που ακολουθεί είναι μια σειρά ανασκοπήσεων για μεμονωμένες αεροπορικές εταιρίες προϋπολογισμού. Σκεφτείτε τον τρόπο λειτουργίας κάθε φορέα χαμηλού κόστους πριν αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια.