Αλεξάνδρεια Μουσείο Μαύρης Ιστορίας

Διατήρηση της Ιστορίας των Αφροαμερικανών στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια

Το Μουσείο Μαύρης Ιστορίας της Αλεξάνδρειας υπογραμμίζει την αφρικανική-αμερικανική εμπειρία στην πρώιμη Αλεξάνδρεια με εκθέσεις, ομιλητές και διαδραστικά προγράμματα. Στεγασμένο σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε αρχικά το 1940 ως βιβλιοθήκη για την εξυπηρέτηση των μαύρων πολιτών, το μουσείο εξετάζει την ιστορία, την τέχνη και τις παραδόσεις της Αφρικής και της Αμερικής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Αλεξάνδρεια για τη διατήρηση της μαύρης κληρονομιάς και η ένωση Parker-Gray Alumni είδαν την ανάγκη να τεκμηριωθεί η μαύρη ιστορία της Αλεξάνδρειας με τη συλλογή προφορικών ιστοριών, αντικειμένων και φωτογραφιών.

Το 1983, ο Δήμος Αλεξανδρείας άνοιξε το κτίριο σε αυτές τις ομάδες για να ιδρύσει το κέντρο πόλεων της Μαύρης Ιστορίας της Αλεξάνδρειας, το οποίο στελεχώθηκε από εθελοντές. Το 1987, ο Δήμος Αλεξανδρείας ανέλαβε τη λειτουργία του κέντρου για την ανάπτυξη εκθέσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και συλλογών. Το 2004, το όνομα του κέντρου άλλαξε στο Μουσείο Μαύρης Ιστορίας της Αλεξάνδρειας για να αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λειτουργία του για τη διατήρηση της ιστορίας του αφροαμερικανικού λαού, των επιχειρήσεων και των συνοικιών της Αλεξάνδρειας.

Τοποθεσία

902 Wythe Street Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια . Το μουσείο βρίσκεται στη γωνία των Wythe και Alfred Sts. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο Κέντρο Αναψυχής απέναντι από το δρόμο. Δείτε ένα χάρτη της Αλεξάνδρειας .

Ωρες

Ανοιχτή από Τρίτη έως Σάββατο: 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Κλειστή Κυριακή και Δευτέρα.
Κλειστά: Πρωτοχρονιά, Πάσχα, 4 Ιουλίου, ημέρα των ευχαριστιών, Χριστούγεννα, διακοπές Μάρτιν Λούθερ Κινγκ νεώτερος

Αδεια

$ 2

Ιστοσελίδα: wwwalexblackhistory.org

Πρόσθετοι ιστότοποι που σχετίζονται με την ιστορία των μαύρων στην Αλεξάνδρεια

Το Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων απαριθμεί πολλά ιστορικά αξιοθέατα στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια, όπου οι Αφροαμερικανοί ζούσαν, δούλευαν και λατρεύονταν κατά την περίοδο 1790 έως 1951. Οι χώροι αυτοί είναι ανοιχτοί στο κοινό όλο το χρόνο, αλλά ως Μήνας Μαύρης Ιστορίας γιορτάζεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, οι χώροι αυτοί προσφέρουν ειδικά προγράμματα για τους επισκέπτες να μάθουν για ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής ανάπτυξης στην πρωτεύουσα της Ουάσινγκτον.