Πρόγραμμα για το στρατόπεδο εκπαίδευσης Redskins 2017

Ουάσιγκτον Redskins Train για τη νέα σεζόν

Το Redskins Training Camp λαμβάνει χώρα κάθε Ιούλιο και Αύγουστο στο πάρκο Redskins στο Richmond της Βιρτζίνια. Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της πρακτικής, οι οπαδοί καλούνται να δουν την Ουάσιγκτον Redskins σε δράση στον τομέα της πρακτικής. Για τους ανεμιστήρες του Redskins, οι πρακτικές του στρατοπέδου εκπαίδευσης δεν μπορεί να περιέχουν τον ίδιο ενθουσιασμό ενός παιχνιδιού, αλλά μπορούν να προσφέρουν μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να γίνουν στενές και προσωπικές με τους παίκτες.

Φέρτε μαζί σας μια άνετη καρέκλα ή μια κουβέρτα γκαζόν και εγκαταστήστε την.

Οι πρακτικές διαρκούν μεταξύ 90 λεπτών και δύο ωρών. Μετά από κάθε πρακτική, οι οπαδοί μπορούν να έχουν την ευκαιρία να λάβουν αυτόγραφα και να κάνουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους παικτών. Το εκπαιδευτικό στρατόπεδο διαθέτει επίσης το πρόγραμμα Redskins Richmond Passport, το οποίο εστιάζει στο να φέρνει τους ταξιδιώτες στις επιχειρήσεις της περιοχής του Ρίτσμοντ με ειδικές προσφορές Redskins που είναι μοναδικές για κάθε χώρο.

Σε αντίθεση με τα προγραμματισμένα παιχνίδια NFL, οι περιόδους πρακτικής άσκησης μπορούν να ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση, οπότε φροντίστε να ελέγξετε το ενημερωμένο πρόγραμμα εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή. Μπορείτε να πάρετε το στρατόπεδο προπόνησής σας online στο δικτυακό τόπο του Redskins.

2017 Πρόγραμμα κατασκηνώσεων εκστρατείας Redskins

Η εποχή του 2017 στρατοπέδων εκπαίδευσης αρχίζει από τις 27 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου.

27, 28, 29, 31 και 1 Αυγούστου 2, 3: 10:35 π.μ. Walkthrough, 3 μ.μ. Πρακτική

30 Ιουλίου: Καμία πρακτική

4 Αυγούστου: Καμία πρακτική

5 Αυγούστου: 11:30 π.μ. Πρακτική Ημέρα Εκτίμησης Φαν

6 και 7 Αυγούστου 10:35 π.μ. Περιήγηση, 3:00 μ.μ. Πρακτική

8 Αυγούστου: 12:30 μ.μ. Πρακτική

9 Αυγούστου: Καμία πρακτική

10 Αυγούστου: Προεδρία Παιχνίδι 1: Ουάσιγκτον Redskins στη Βαλτιμόρη Ravens
Kickoff στις 7:30 μ.μ. EST

Αυγ 11: Καμία πρακτική

Αυγ: 12: 11: 30πμ Πρακτική

13 Αυγούστου: 10:35 π.μ. Walkthrough, 3 μ.μ. Πρακτική

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Το Πάρκο Redskins βρίσκεται στην οδό West Leigh 2401, Richmond, Βιρτζίνια.

Είναι περίπου 100 μίλια νότια της Ουάσινγκτον, μια διαδρομή περίπου μιας ώρας και 40 λεπτών.

Το City of Richmond προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στάθμευσης κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης Redskins. Από τον Ιούλιο του 2017, με εξαίρεση το City Stadium, το οποίο κοστίζει 7 δολάρια και περιλαμβάνει ένα λεωφορείο τα σαββατοκύριακα, όλες οι εγκαταστάσεις στάθμευσης είναι $ 5. Οι θέσεις στάθμευσης είναι:

Πρόσθετος χώρος στάθμευσης για την Ημέρα Εκτίμησης Φανών βρίσκεται στις εξής τοποθεσίες:

Redskins εισιτήρια για την επόμενη σεζόν

Η Washington Redskins, νικητές τριών πρωταθλημάτων Super Bowl, αντλεί τεράστια πλήθη στο FedExField στο Landover του Maryland και ο κατάλογος αναμονής για τα εισιτήρια της σεζόν έχει φτάσει πάνω από 10 χρόνια. Ατομικά εισιτήρια παιχνιδιών είναι διαθέσιμα. Άλλες πηγές για τα εισιτήρια Redskins περιλαμβάνουν: