Οδηγός αγορών Χονγκ Κονγκ

Top 10 συμβουλές για ψώνια στο Χονγκ Κονγκ

Τα καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα πραγματικά αξιοθέατα της πόλης. Η απόδοση αξίας για τα χρήματα είναι μια διαφορετική ιστορία. Διαβάστε τις συμβουλές μας παρακάτω για να μάθετε για τις πωλήσεις και τις απάτες και γιατί η διαπραγμάτευση αποτελεί μέρος του παιχνιδιού στο Χονγκ Κονγκ.

Συγκρίνετε Τιμές

Το Χονγκ Κονγκ μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένα αφορολόγητο λιμάνι, αλλά δεν είναι το παζάρι που κάποτε ήταν. Ελέγξτε πρώτα την τιμή του στοιχείου που θέλετε να αγοράσετε στη χώρα σας. Όταν φτάνετε στο Χονγκ Κονγκ θα πρέπει να ελέγξετε κάποια από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα ή τους αξιόπιστους αντιπροσώπους για το προϊόν σας.

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις μέχρι να ξέρετε πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσετε - και αν παίρνετε πραγματικά μια συμφωνία. Επίσης, ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο άρθρο μας Είναι το Χονγκ Κονγκ ακριβό;

Πάντα παζάρι

Οι τιμές στο Χονγκ Κονγκ είναι περισσότερο μια πρόταση από μια λύση και πρέπει πάντα να ψάχνετε να διαπραγματευτείτε τουλάχιστον το 30% της τιμής του εισιτηρίου σε αγορές και μικρότερα καταστήματα. Πριν αρχίσετε να παίζετε, ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στη διαπραγματευτική μας συμφωνία στο Χονγκ Κονγκ που εξηγεί τους κανόνες και την εθιμοτυπία.

Γνωρίστε το προϊόν

Γνωρίστε ακριβώς τι θέλετε να αγοράσετε. Ποια χαρακτηριστικά θέλετε, αξεσουάρ, μοντέλο; Και πάλι, κοιτάζοντας γύρω στη χώρα σας και σε αξιόπιστα καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ σημαίνει ότι θα έχετε κάποιες ειλικρινείς συμβουλές.

Επιλέξτε το κατάστημά σας προσεκτικά

Το Χονγκ Κονγκ Τουριστικό Συμβούλιο διαθέτει ένα Σχέδιο Ελέγχου Ποιότητας που κατατάσσει τα κτηνίατρα για τιμολόγηση, ειλικρίνεια και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών - αυτά τα καταστήματα γενικά δεν προσφέρουν ευκαιρίες αλλά είναι αξιόπιστα.

Εάν δεν είστε βέβαιοι για την τιμή και το προϊόν, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τα καταστήματα που δεν εμφανίζουν σαφώς την τιμή ενός στοιχείου.

Κατάστημα γύρω

Αν είστε αποφασισμένοι να πάτε το κυνήγι ευκαιρίας, ψωνίστε γύρω. Οι πωλητές του Χονγκ Κονγκ είναι επιθετικά επιθετικοί κατά τη διαπραγμάτευση. Αλλά η μπάλα είναι στο δικαστήριο σας, αν δεν σας αρέσει ο πωλητής ή η τιμή που αναφέρεται είναι να προχωρήσουμε σε μεγάλο βαθμό στο επόμενο κατάστημα.

Χτυπήστε τις πωλήσεις

Όπως αρμόζει σε μια πόλη εμμονή με τα ψώνια, το Χονγκ Κονγκ έχει μια σειρά bona fida εποχές πωλήσεων, όπου θα βρείτε τις τιμές slashed και διαπραγματεύονται άπταιστα. Οι κύριες εποχές των πωλήσεων είναι τα Χριστούγεννα, το κινεζικό νέο έτος και τα τέλη του καλοκαιριού. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας πού και πότε είναι οι εποχές πωλήσεων του Χονγκ Κονγκ .

Ελέγξτε το Προϊόν

Τα καταστήματα του Χονγκ Κονγκ έχουν μια ανεπιτυχή φήμη για τη χρήση μιας τακτικής διακόπτη και δόλωμα. Αυτό περιλαμβάνει την εμφάνιση ενός προϊόντος, αλλά τοποθέτηση ενός κατώτερου στοιχείου στο κουτί. Αυτή η πρακτική δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που νομίζετε ότι αγοράζετε είναι αυτό που αφήνετε το κατάστημα με. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας σχετικά με το πώς να αποφύγετε το δόλωμα και την αλλαγή στο Χονγκ Κονγκ

Συμβατότητα

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει συμβατότητα. Ελέγξτε την τάση οποιουδήποτε στοιχείου θέλετε να αγοράσετε.

Εγγύηση

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει διεθνή εγγύηση. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τις "παράλληλες εισαγωγές". Αυτά τα προϊόντα εισάγονται συνήθως στο Χονγκ Κονγκ από κάποιον άλλο εκτός από τον επίσημο εισαγωγέα. Ενώ είναι φθηνά η εγγύησή τους είναι συνήθως άκυρη.

Προσοχή στα bootlegs

Στην οδό του Χονγκ Κονγκ υπάρχουν πολλά παράνομα και παράνομα προϊόντα, τα οποία συχνά ασχολούνται με την αστυνομία. Εάν όμως βρεθείτε μαζί τους στο τελωνείο, υπόκεινται σε δήμευση.

Αξίζει επίσης να γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες από αυτές τις παράνομες επιχειρήσεις βρίσκονται σε κάποιο σημείο κάτω από τη γραμμή που διευθύνουν οι τριάδες του Χονγκ Κονγκ

Τελευταία κλήση

Εάν έχετε αμφιβολίες, καλέστε την Ανοικτή Τηλεφωνική Γραμμή του Καταναλωτή στο 2929 2222 για βοήθεια. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε την ομοιόμορφη αστυνομία Hawker που περιπολούν τις αγορές.