Τι να κάνετε και πού να φάτε στο Disco Bay

Ο κόλπος Discovery δεν αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο. Παρά το όνομα Daredevil Robinson Crusoe, αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα οικογενειακό προάστιο που σχεδιάστηκε σύμφωνα με το αμερικανικό προάστιο. Συνήθως εξυπηρετεί τους εξερευνητές που ψάχνουν για μια φέτα του σπιτιού με κομμένα πράσινα χλοοτάπητα και λευκούς περιφράξεις και πλούσιους ντόπιους που αναζητούν περισσότερο χώρο από ό, τι το νησί του Χονγκ Κονγκ μπορεί να προσφέρει.

Παρόλο που δεν υπάρχουν αφιερωμένα τουριστικά αξιοθέατα στο Discovery Bay, παρόλο που το Χονγκ Κονγκ Disneyland είναι δίπλα, μπορεί να αξίζει μια επίσκεψη, εάν θέλετε να μάθετε το μοναδικό πολυπολιτισμικό μακιγιάζ του Χονγκ Κονγκ και κάποια απόλαυση.

Το Discovery Bay διαθέτει τη δική του αποκλειστική υπηρεσία πορθμείων που εκτελείται κάθε 20 λεπτά σε ώρες αιχμής στις κεντρικές αποβάθρες πορθμείων. Υπάρχουν επίσης τοπικά δρομολόγια πλοίων προς το νησί Peng Chau .

Τι να δείτε στο Discovery Bay

Τοποθετημένο στο νησί Lantau , το Discovery Bay είναι μια φέτα από τα προάστια της Καλιφόρνιας εδώ στο Χονγκ Κονγκ. Χτισμένο εξ ολοκλήρου από έναν ιδιωτικό προγραμματιστή, περίπου 16.000 άνθρωποι ζουν στο Discovery Bay - ένα μεγάλο μέρος από αυτούς απελάσεις.

Σε πλήρη αντίθεση με τους δύσοσμους, ιδρωμένους και πολυσύχναστους δρόμους του νησιού του Χονγκ Κονγκ ή του Kowloon, ο κόλπος του Discovery είναι σχετικά χαμηλός και ευρύχωρος. Φυσικά, οι κριτικοί της αναρωτιούνται γιατί μετακινούνται σε μια ζωντανή, πολύχρωμη πόλη όπως το Χονγκ Κονγκ μόνο για να υποχωρήσουν σε ένα θαμπό προάστιο.

Πολλοί άνθρωποι έρχονται εδώ - για καλύτερα ή χειρότερα - απλώς για να ζήσουν έναν πιο δυτικό τρόπο ζωής, είτε αυτό είναι το πράσινο και το σπίτι της αυλής, είτε οι γείτονες της αγγλικής γλώσσας και τα δυτικά εστιατόρια. Είναι ο ουρανός ή η κόλαση της κόλασης και θα το ακούσεις να έλεγαν και τα δύο.

Περπατώντας ανάμεσα στους άψογα διατηρημένους δρόμους, το τέλεια κομμένο γρασίδι και τους φωτισμένους δρόμους, είναι σίγουρα και ξεχωριστά πολύ Χονγκ Κονγκ.

Τι να κάνω

Μην περιμένετε να είναι εκθαμβωμένοι - αυτά είναι τα προάστια μετά από όλα - και εκτός από την παραλία και το γκολφ, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε στο Discovery Bay (και αν δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα από τα zippy γκολφ καροτσάκια).

Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα εδώ.

Το Plaza: Το κέντρο της ζωής στο Discovery Bay είναι το Plaza, όπου θα βρείτε τα περισσότερα καταστήματα και εστιατόρια

Γήπεδο Γκολφ: Το Γήπεδο Γκολφ Discovery Bay, που περιλαμβάνει ένα γήπεδο 18 οπών και δύο γήπεδα 9 οπών, φιλοξενεί μη-μέλη σε ορισμένες εργάσιμες ημέρες, αν και τα $ 1.700 συν τα τέλη πράσινου δεν είναι φθηνά. Υπάρχει επίσης μια πισίνα και γήπεδο τένις στο χώρο του ξενοδοχείου και μια επιλογή από εστιατόρια.

Παραλία: Ο Discovery Bay διαθέτει μια ιδιωτική παραλία μήκους 400 μέτρων, η οποία είναι ανοιχτή τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες. Να είστε προειδοποιημένοι. μπορεί να βαρεθεί τα Σαββατοκύριακα, ειδικά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Disneyland του Χονγκ Κονγκ, αν και είναι πιο εύκολο να φτάσετε στο θεματικό πάρκο από το MTR απευθείας από το νησί του Χονγκ Κονγκ.

Που να φάω

Ένας από τους πιο συνηθισμένους νευρικούς από τους κατοίκους του Discovery Bay είναι ότι συχνά κρατούνται λύτρα σε φουσκωμένες τιμές και είναι ένα γκρινιάρι που σίγουρα ισχύει στα εστιατόρια εδώ. Αρκετά είναι εστιατόρια με αντίγραφα γάτας από την Κεντρική, αλλά οι τιμές τους είναι υψηλότερες εδώ - κυρίως επειδή οι ντόπιοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να σκάψουν λίγο βαθύτερα.

Ευτυχώς, οι περισσότερες επιλογές για φαγητό εκτός των αποκλειστικών συλλόγων είναι μεσαίες και η πλειοψηφία εξυπηρετεί δυτικά τρόφιμα. Αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσετε την τοπική καντονέζικη κουζίνα .

Η Ζακς είναι παιδί στον ουρανό. Αυτό το γοργόνανο εστιατόριο διαθέτει εσωτερική παιδική χαρά με θέμα τη ναυτική και ένα διεθνή μπουφέ με τρόφιμα άνεση. από τα δάχτυλα των ψαριών και τα μπιφτέκια για τα παιδιά με τα ριζότο και τα αβοκάντο για τους γονείς. Το φαγητό είναι καλό παρά γκουρμέ.

Το σπίτι του Mcsorley's Ale: Ένα φυλάκιο του υποκαταστήματος SoHo, το οποίο είναι το ίδιο φυλάκιο του κλάδου της Νέας Υόρκης, το McSorleys είναι ένα πολύ καλό μέρος για μια πίντα - με τη δική του μάρκα ales. Έχουν επίσης κάποια πολύ καλή pub grub - συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικών burgers - και είναι ένα δημοφιλές μέρος για να παρακολουθήσετε ό, τι άθλημα είναι στην τηλεόραση.

Caramba Mexican Cantina: Εάν μπορείτε να ζήσετε με τη σχετική έλλειψη πυρίτιδας στο τμήμα μπαχαρικών, το Caramba Mexican Cantina κάνει μια αξιοπρεπή γραμμή σε fajitas, burritos και άλλα πιάτα tex-mex.