Ζωολογικός κήπος Χονγκ Κονγκ

Ο ζωολογικός κήπος του Χονγκ Κονγκ είναι, ειλικρινά, μικρός και εν πολλοίς εντυπωσιακός. Παρόλο που υπάρχουν λίγα ζώα που παίζουν υπερπαραγωγή, όπως τα πρωτεύοντα και οι αλιγάτορες, οι περισσότεροι από τους φίλους του κόσμου λείπουν. δεν υπάρχουν λιοντάρια, ελέφαντες ή καμηλοπάρδαλες. Εάν είστε έτοιμοι για την έλλειψη ζώων, οι χώροι πάρκο είναι αρκετά ελκυστικοί και μπορούν να κάνουν για μια πολύ αξιοπρεπή μισή μέρα έξω. Αν όχι, κατευθυνθείτε στο Ocean Park.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Χονγκ Κονγκ Zoo

Ο ζωολογικός κήπος και οι βιολογικοί κήποι του Χονγκ Κονγκ έχουν μια ιστορία που χρονολογείται από το 1870 και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους δημόσιους ζωολογικούς κήπους στον κόσμο.

Παρά το όνομα, οι επισκέπτες πρέπει να δουν μια επίσκεψη εδώ ως επίσκεψη σε ένα πάρκο παρά στον ζωολογικό κήπο. Οι χώροι τοποθετούνται σε περιορισμένο χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μικρό περιθώριο για μεγάλα θηλαστικά. Η πλειοψηφία των ζώων που εμφανίζονται είναι στην πραγματικότητα πτηνά, αν και θα βρείτε αλλιγάτορες, ουραγκουτάνους και πύθωνες. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ο ζωολογικός κήπος διαδραματίζει στην πραγματικότητα το δεύτερο βιολί στη συλλογή του θεματικού πάρκου Ocean Park , το οποίο όχι μόνο έχει μια τεράστια ποικιλία σφραγίδων αλλά και το ζεύγος πανδών του Χονγκ Κονγκ. Το Ocean Park είναι ακριβό και δεν είναι ακόμα ένας πλήρως ανεπτυγμένος ζωολογικός κήπος, αλλά η σύνθεση των πλασμάτων είναι πολύ καλύτερη αν έχετε παιδιά να εντυπωσιάσουν.

Το καλύτερο πράγμα για το ζωολογικό κήπο του Χονγκ Κονγκ είναι στην πραγματικότητα οι όμορφοι βοτανικοί κήποι. Διαχωρίζονται σε διάφορα ξεχωριστά θεματικά τμήματα, όπως το Bamboo Garden, το Magnolia Garden και το Palm Garden, μεταξύ των οποίων διαθέτουν πάνω από 1000 είδη φυτών και δέντρων, με ιδιαίτερη έμφαση στα περιφερειακά παραδείγματα της Ασίας.