Νοέμβριος στο Χονγκ Κονγκ: Τι να περιμένετε

Ο καιρός το καθιστά ιδανικό χρόνο για επίσκεψη

Παράλληλα με τον Οκτώβριο, ο Νοέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε το Χονγκ Κονγκ . Η εποχή τυφώνα έχει τελειώσει, ο καιρός είναι ζεστός και ο ουρανός μπλε, και το πιο σημαντικό από όλα, η υγρασία έχει τελικά εκλέγεται πίσω. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε το μεγάλο ύπαιθρο της πόλης, και αυτό δεν σημαίνει ότι περιπλανιέται ανάμεσα σε πολυάσχολες αγορές και εμπορικά κέντρα.

Από το χείλος της χρυσής άμμου στο νησί Lamma μέχρι τα μονοπάτια πεζοπορίας των Νέων Εδαφών, το Χονγκ Κονγκ είναι πλούσιο με φυσικά τοπία για να εξερευνήσετε.

Η καταπιεστική υγρασία της πόλης καθιστά το περπάτημα και την πεζοπορία σχεδόν αδύνατο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ο όμορφος καιρός του Νοεμβρίου κάνει την εξερεύνηση του αστικού τοπίου του Causeway Bay και περιπλανιέται σε τέλειες δραστηριότητες σε μια τροπική παραλία. Αν και δεν είναι τόσο ζεστό όσο ο Οκτώβριος, η θάλασσα παραμένει ευχάριστη το Νοέμβριο, με μέση θερμοκρασία νερού περίπου 75 βαθμούς Φαρενάιτ.

Ενώ το Νοέμβριο είναι μέρος της υψηλής εποχής του Χονγκ Κονγκ, δεν υπάρχουν πολλά σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές ξενοδοχείων δεν είναι φουσκωμένες. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε κράτηση ξενοδοχείων αρκετά νωρίτερα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Νοέμβριος καιρός

Η υγρασία του καλοκαιριού έχει περάσει συνήθως μέχρι τον Νοέμβριο, και μπορείτε να βγείτε έξω με το να αναπνέετε με ιδρώτα. Η θερμοκρασία είναι συνήθως ζεστή και τα υψηλά επίπεδα είναι κατά μέσο όρο ευχάριστα 75 μοίρες, με τη θερμοκρασία να πέφτει κατά μέσο όρο κατά 66 μοίρες τη νύχτα. Προς τα τέλη Νοεμβρίου, ο καιρός δροσίζει, με τις απογευματινές αποστάσεις να πέφτουν κάτω από 68 μοίρες.

Και θα έχετε λίγη ανάγκη να ανησυχείτε για τις υγρές μέρες που δυσκολεύουν τα σχέδιά σας. υπάρχουν πολύ λίγη βροχή το Νοέμβριο στο Χονγκ Κονγκ.

Τι να Pack

Συσκευασία για ήπιους καιρούς σημαίνει τζιν, khakis, capri παντελόνια, πουκάμισα ή κορυφές με μακριά μανίκια και tees με κοντό μανίκι. Πάρτε ένα ελαφρύ μπουφάν, μπλούζα ή πουλόβερ για τα βράδια, ειδικά αν σχεδιάζετε να είστε εκεί προς το τέλος του μήνα.

Θα θέλετε σανδάλια για περιήγηση στα αξιοθέατα, αλλά τα εστιατόρια θα περιμένουν κλειστά παπούτσια, τα οποία συνιστώνται επίσης εάν θέλετε να κάνετε πεζοπορία στο υπέροχο καταπράσινο τοπίο του Χονγκ Κονγκ. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποια ταξίδια στην ύπαιθρο έξω από το Χονγκ Κονγκ, φέρτε κουνουπιέρες και παπούτσια με τα πόδια.

Εκδηλώσεις Νοεμβρίου

Το Χονγκ Κονγκ έχει μεγάλη έκκληση σε κάθε μήνα του έτους, αλλά αν επισκεφθείτε τον Νοέμβριο, παίρνετε ένα μπόνους: δύο υπέροχα φεστιβάλ συμβαίνουν ετησίως.