Πάρτε ένα πολυτελές λεωφορείο από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη

Η LimoLiner προσφέρει Elite, οικονομικά προσιτή λεωφορείο μεταξύ Μανχάταν, Βοστώνη

Το φθινόπωρο του 2003, η LimoLiner ξεκίνησε την υπηρεσία πολυτελών λεωφορείων μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης. Τα ειδικά κατασκευασμένα, 28-επιβατικών οχημάτων της εταιρείας, εξοπλισμένα με μια σειρά από ανέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το ταξίδι μια απολαυστική και παραγωγική εμπειρία για τους μετακινούμενους, κάνουν το μονοπάτι ταξίδι σε περίπου τέσσερις και μισή ώρες. Αυτό είναι σχεδόν συγκρίσιμο με το χρόνο ταξιδιού που συνεπάγεται η πτήση ή η λήψη της αμαξοστοιχίας Acela της Amtrak.

Για όσους επιθυμούν να εργαστούν καθ 'οδόν, η LimoLiner παρέχει απρόσκοπτη λήψη κινητού τηλεφώνου. παραθαλάσσια καταστήματα απεριόριστη, δωρεάν, υψηλής ταχύτητας, ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και μια αίθουσα συσκέψεων στην πίσω καμπίνα.

Αν θέλετε να απομακρύνετε το φορητό υπολογιστή σας και να χαλαρώσετε, να είστε άνετοι σε ένα από τα μεγάλα, δερμάτινα, ανακλινόμενα καθίσματα του λεωφορείου. απολαύστε δωρεάν σνακ, ποτά, εφημερίδες και περιοδικά. και να παρακολουθήσετε ταινία DVD ή δορυφορική τηλεόραση. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα κανάλια ήχου. Όλα τα καθίσματα είναι είτε καθίσματα διαδρόμου είτε παράθυρα, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν σε ένα τρομακτικό μεσαίο κάθισμα.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο ιδρυτής της LimoLiner και ο διευθύνων σύμβουλος Fergus McCann εξήγησαν ότι "η LimoLiner σχεδιάστηκε για να παρέχει μια ανώτερη εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες αναψυχής που αναζητούν τρόπους αποφυγής μαζικών ταξιδιών και ανάκτησης της χαμένης παραγωγικότητας σε ένα άνετο και βολικό, ενσύρματο περιβάλλον".

Τι πρέπει να ξέρετε για την υπηρεσία λεωφορείων της LimoLiner

Κρατήσεις: Αγοράστε το εισιτήριο LimoLiner online ή τηλεφωνώντας δωρεάν, 844-40-LINER.

Κόστος: Από το 2015, ο ναύλος μίας διαδρομής είναι $ 89. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν και να εγγυηθούν τις έδρες τους εκ των προτέρων.

Σημεία αναχώρησης και άφιξης: Η LimoLiner ταξιδεύει μεταξύ του Hilton New York στο Midtown Manhattan και του Hilton Boston Back Bay. Η LimoLiner παραλαμβάνει επίσης το Mass Pike Park και το Ride Lot στο Framingham, το οποίο βρίσκεται στην έξοδο 12 στο Turnpike της Μασαχουσέτης (I-90).

Πρόγραμμα: Η LimoLiner προσφέρει έως και τέσσερις καθημερινές αναχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση, με λιγότερες προγραμματισμένες διαδρομές τα Σάββατα. Ένα πρόγραμμα LimoLiner είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

* Πολιτική κατοικίδιων ζώων: Τον Οκτώβριο του 2015, η LimoLiner άρχισε να φιλοξενεί κατοικίδια ζώα που ζυγίζουν 25 κιλά ή λιγότερα στα επιλεγμένα λεωφορεία. Υπάρχει ένα τέλος, και πρέπει να καλέσετε δωρεάν, 844-40-LINER, για να κάνετε κράτηση για ένα σημείο για το κατοικίδιο ζώο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε την τοποθεσία Web της LimoLiner ή καλέστε δωρεάν, 844-40-LINER.

Φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις στο λεωφορείο LimoLiner