Το Enchanted Village στα Έπιπλα της Ιορδανίας

Μια Παραδοσιακή Παράδοση Βρίσκει Νέα Ζωή στο Avon

Αυτό που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό μια παραθεριστική παράδοση στο κέντρο της Βοστώνης αναστήθηκε στα Έπιπλα της Ιορδανίας στην Avon. Το Enchanted Village, μια κλασική έκθεση Χριστουγέννων γεμάτη με φώτα, κλασσικές σκηνές για τις γιορτές και ακόμη και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, άνοιξε για πρώτη φορά στο Jordan's το 2010, αφού πέρασε δεκαετίες στη Βοστώνη: πρώτον στο αρχικό σπίτι του, στο πρώην πολυκατάστημα Jordan Marsh τότε στο City Hall Plaza.

Η έλξη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγει μια παράδοση παραθεριστικών διακοπών σε παιδιά , τα οποία εμφανίζονται κυρίως στην οθόνη με δεκάδες στοιχεία που παρουσιάζουν σε σκηνές στις γωνίες του δρόμου γελοιογραφώντας εφημερίδες, περιμένοντας το Σάντα ενώ διακοσμούν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, παίρνουν περικοπές και λαμπερά παπούτσια.

Ιστορία του μαγευτικού χωριού

Το Enchanted Village ξεκίνησε ως μια τεράστια επίδειξη που ανέλαβε σχεδόν έναν ολόκληρο όροφο του Jordan Marsh (χωρίς σχέση με τα έπιπλα της Ιορδανίας) στο Downtown Crossing. Η Jordan Marsh έκλεισε την έκθεση το 1972, αλλά την έφερε εκτός συνταξιοδότησης το 1990. Το 1996, μετά την κατάθεση για πτώχευση, η τελευταία από την αλυσίδα καταστημάτων μετατράπηκε σε Macy's, η οποία κληρονόμησε την τοποθεσία Downtown Crossing και διέκοψε το The Enchanted Village. Η επίδειξη δεν θα πάει μακριά, ωστόσο, μετακόμισε στο City Hall Plaza στα τέλη της δεκαετίας του 90, και στη συνέχεια στο συνεδριακό κέντρο της Hynes το 2003. Έμεινε εκεί μέχρι το 2006.

Το 2009, αφού η πόλη ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να χρηματοδοτήσει την εκδήλωση, πούλησε τα εξαρτήματα και τα πουλούσε στα Έπιπλα της Ιορδανίας, τα οποία την έκαναν ντεμπούτο στο κατάστημα της Avon το 2010.

Πώς να επισκεφθείτε το μαγευτικό χωριό

Πού: Έπιπλα Ιορδανίας, 100 Stockwell Drive, Avon, www.jordans.com, 508- 580-4600.

Είσοδος: Δωρεάν.

Πότε: 11 Νοεμβρίου 2011-Ιαν. 1, 2012

Ωρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 11 π.μ. - 8 μ.μ.
Σάββατο: 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή: 11 π.μ. - 6 μ.μ.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το χωριό θα είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Οδηγίες: Από Βοστώνη, πάρτε 93 Νότια προς Route 24 Νότια. Πάρτε την έξοδο 19B προς την κεντρική Σεντ, και μπείτε στο Harrison Ave. Μείνε στη δεξιά λωρίδα και ακολουθήστε τις πινακίδες για τα Έπιπλα της Ιορδανίας. Σύμφωνα με τους Χάρτες Google, είναι ένα ταξίδι 26 λεπτών από το κέντρο της Βοστώνης.

Κατά την άφιξη, περπατήστε στο κεντρικό κτήριο, που βρίσκεται ακριβώς στο πίσω μέρος του δαπέδου εισόδου. Το Enchanted Village βρίσκεται στο άκρο του κέντρου εκκαθάρισης.

Αν θέλετε να δείτε την οθόνη, προσπαθήστε να πάτε νωρίς ή τις καθημερινές. Το Enchanted Village είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο, με μια ουρά που βρίσκεται στο κέντρο εκκαθάρισης, αρκετά μεγάλη ώστε να ανταγωνίζεται εκείνους στα δημοφιλή αξιοθέατα του πάρκου ψυχαγωγίας. Το χωριό θα κλείσει επίσης όταν φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητα.

Αφού περπατήσουν στην οθόνη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος είναι διαθέσιμος από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12-4 μ.μ., Σάββατο 11 π.μ.-7 μ.μ. και Κυριακές 11 π.μ. - 5 μ.μ. Η Εύα, οι ώρες του Σάντα είναι 11 π.μ. - 4 μ.μ. Έχει να κάνει πράγματα, τελικά. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε το κλασικό muffin βατόμουρου Jordan Marsh, φτιαγμένο με την αρχική συνταγή, που πωλείται στο λόμπι είτε μεμονωμένα είτε από το κιβώτιο.

Το Polar Express 4-D

Εκτός από το The Enchanted Village, η δημοφιλής ταινία για τις διακοπές είναι σε ετοιμότητα με μια ξεχωριστή, 20λεπτη 3-D έκδοση της ταινίας. Το κάθισμά σας θα κινηθεί σε οκτώ διαφορετικές κατευθύνσεις στην Motion Odyssey (MOM) της Ιορδανίας. Τα εισιτήρια είναι $ 6, αλλά δεν υπάρχουν εκ των προτέρων πωλήσεις και υπάρχει η πιθανότητα να ξεπουληθούν. Οι θεατές πρέπει να είναι 40 ίντσες για να απολαύσουν την εμπειρία. Η ταινία εμφανίζεται στις ακόλουθες ώρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 11 π.μ. - 8 μ.μ.
Σάββατο: 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή: 11 π.μ. - 6 μ.μ.