Από και προς το Αεροδρόμιο Logan στη Βοστώνη

Από λεωφορεία μεταφοράς με θαλάσσια ταξί, βρείτε την καλύτερη επιλογή μεταφοράς αεροδρομίου

Βρίσκεται στο 1 Harbourside Drive στην ανατολική πλευρά της πόλης της Βοστόνης , το Διεθνές Αεροδρόμιο Logan (BOS) είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Νέα Αγγλία . Ένα ρεκόρ 31,6 εκατομμυρίων επιβατών ταξίδεψε μέσω του αεροδρομίου Logan το 2014.

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στη Βοστώνη με TripAdvisor

Οδηγίες με αυτοκίνητο

Για να φτάσετε στο Logan από τα δυτικά και τα νότια σημεία, ακολουθήστε το Massachusetts Turnpike (I-90 East) μέσω της σήραγγας Ted Williams για έξοδο 26.

Από το βορρά ακολουθήστε τη διαδρομή I-93 South για να βγείτε από το 24B για τη σήραγγα Callahan και τη διαδρομή 1Α North προς Logan.

Αν είστε το μικρότερο εκφοβισμό από την προοπτική της οδήγησης από ή προς το αεροδρόμιο Logan, προσέξτε τα εξαιρετικά βίντεο του Wayfinder του Airport που σας δείχνουν ακριβώς πώς να περιηγηθείτε στις εθνικές οδούς της Βοστώνης και να επιλέξετε τη σωστή λωρίδα εξόδου. Είναι σαν να κάνετε μια πρακτική διαδρομή χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στο αυτοκίνητό σας.

Με τη δημόσια συγκοινωνία

Με ταξί: Τα ταξί είναι διαθέσιμα μέρα και νύχτα για να σας μεταφέρουν στο αεροδρόμιο ή να σας μεταφέρουν από το αεροδρόμιο Logan προς τον προορισμό σας στην περιοχή της Βοστώνης.

Ψάξτε για τη στάση ταξί έξω από το τερματικό σας. Όλα τα σημεία απόκλισης σε ακτίνα 12 χλμ. Από το κέντρο της πόλης της Βοστώνης χρεώνονται με επιτόκιο. Πέρα από την ακτίνα δώδεκα μιλίων, υπολογίζεται μια κατ 'αποκοπή αμοιβή. (Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές ταξί.) Οι επιβάτες είναι υπεύθυνοι για 2,75 δολάρια σε διόδια για ταξίδια μεταξύ Boston και Logan Airport.

Με Car Rental: Δεκατρείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων λειτουργούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan ή κοντά σε αυτό. Λάβετε υπόψη ότι η οδήγηση στη Βοστώνη μπορεί να είναι δύσκολη και ο χώρος στάθμευσης είναι ακριβός, γι 'αυτό επιλέξτε τη δημόσια συγκοινωνία, εκτός εάν χρειάζεστε αυτοκίνητο για ταξίδια έξω από την πόλη.