Πασχαλινές δραστηριότητες και γιορτές στο Φοίνιξ

Το Φοίνιξ, η πρωτεύουσα της Αριζόνα, βρίσκεται μέσα σε αυτό που ονομάζεται Κοιλάδα του Ήλιου, μια μητροπολιτική περιοχή γνωστή για τον καλοκαιρινό καιρό, μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις και ζωντανή νυχτερινή ζωή. Στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα κάθε χρόνο οι κοινότητες σε όλη αυτή την έρημο φιλοξενούν πολλά φεστιβάλ διακοπών, παρελάσεις, κυνηγόσκυλα αυγών και κοκτέιλ, ενώ τα τοπικά εστιατόρια προσφέρουν ειδικές βραδιές και βραδινά πασχαλιά.

Εάν προγραμματίζετε διακοπές στην περιοχή Phoenix αυτό το Πάσχα, υπάρχει αρκετή διασκέδαση για να ανακαλύψετε. Από το Eggstravaganza στο Fountain Hills έως την εκδήλωση Easter Egg-Citment στο Schnepf Farms στο Queens Creek, η κοιλάδα του ήλιου είναι γεμάτη από χαρά.

Το Πάσχα πέφτει την 1η Απριλίου 2018, αλλά πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από την Καθαρή Παρασκευή στις 30 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα στις 2 Απριλίου. Θυμηθείτε να κρατήσετε κρατήσεις για brunch, δείπνο και ορισμένα εκδηλώσιμα γεγονότα μπροστά από το χρόνο εξασφαλίστε ότι εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας.