Το πάρτι γραφείων διακοπών του Bob

Μια παράδοση διακοπών στο Λος Άντζελες

Το πάρτι γραφείων διακοπών του Bob έχει κάνει πιο λαμπρό το Χριστουγεννιάτικο σεζόν του Λος Άντζελες από το 1995. Η παράσταση σκεύει μια πλούσια βοήθεια από ασεβή, μεθυσμένη ακολασία. Το γράψιμο είναι έξυπνο, έντονα αστείο και εξαιρετικά αργό. Η δράση είναι επί τόπου.

Το περιβάλλον είναι το γραφείο EZ Insurance του Bob Finhead στο Neuterberg της Αϊόβα. Οι χαρακτήρες μικρών πόλεων ερμηνεύονται στην τελειότητα από το βετεράνο cast, συμπεριλαμβανομένων των συν-συγγραφέων Rob Elk και Joe Keyes.

Ο Elk παίζει τον ασφαλιστή τον Bob Finhead, ο οποίος παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια μεγάλη σειρά ασφαλιστικών πρακτόρων, θέλει να ξεφύγει από το καλούπι για να μετακομίσει στη μεγάλη πόλη και να γίνει εφευρέτης. Ο Keyes είναι ανεκτίμητος, όπως ο μακροχρόνιος φίλος του, ο βαρύς πότης, ο αρσενικός σερίφης που θέλει να μείνει εκεί που βρίσκεται.

Οι πελάτες και οι φίλοι του Bob εμφανίζονται σταδιακά μέχρι το πάρτι γραφείου - οι φυσικά ποικίλες, αλλά στερεοφωνικές κυρίες τριπλού αγρότη με τις αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες μπλούζες και τις κόκκινες μπότες του καουμπόη, τον λιθοσκόπιο της πόλης από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, ξεχωριστά, η στενή σύζυγος του δημάρχου που έχει να κάνει με τον Μπομπ. Η Ann Randolph είναι απόλυτα πάνω από την κορυφή του διπλού ρόλου ως σύζυγος του ασταθούς υπουργού και της Brandy, της κακοσμημμένης πόλεως της πόλης, με έντονο κεφάλι.

Καθώς το πόσιμο αρχίζει, οι αναστολές είναι έξω από το παράθυρο και οι καλεσμένοι του Bob παίρνουν αδέξια και κακή, αλλά όχι χαστούκια.

Ένα κομματιού από το παρελθόν εμφανίζεται για να προσθέσει κάποιο δράμα στο μίγμα.

Μερικές φορές υπάρχει κίνδυνος να δούμε μικρές παραγωγές θεάτρου στο Λος Άντζελες, επειδή θα μπορούσατε να βρούμε εξίσου εύκολα ένα πολύ κακό σαν ένα πραγματικά καλό. Στο Party Holiday του Bob, το Keyes και ο Elk δημιούργησαν έναν νικητή που στέκεται ως δοκιμασία του χρόνου και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει μια παράδοση LA για τα επόμενα χρόνια.

Το παιχνίδι αλλάζει χώρο από έτος σε χρόνο, αλλά θα πρέπει πάντα να μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες στο www.bobsofficeparty.com.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι για τα παιδιά. Εάν είστε εύκολα προσβεβλημένοι, μπορείτε να προτιμήσετε μερικές από τις πιο παραδοσιακές παραστάσεις και παραστάσεις Χριστουγέννων γύρω από το Λος Άντζελες .

Για το 2016, το Party Holiday του Bob πραγματοποιείται:
Πότε: Δεκ. 1-18, 2016
Πού: Atwater Village Theatre, 3269 Casitas Ave, Λος Άντζελες, CA 90039 (προσβάσιμο μέσω της Fletcher Drive, και από τη λεωφόρο Glendale μέσω των λεωφόρων La Clede και του Tyburn)
Κόστος: $ 20 Earlybird, $ 30 GA, $ 34.99 VIP καθίσματα, ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης.
Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν χώρος στάθμευσης στην περιοχή Atwater Crossing και κατά μήκος της λεωφόρου Casitas
Πληροφορίες: www.bobsofficeparty.com