Ανταλλαγή συναλλάγματος στο Λος Άντζελες

Καλύτερα μέρη για ανταλλαγή ξένων χρημάτων στο Λος Άντζελες


Αν πρέπει να ανταλλάξετε ξένα χρήματα στο Λος Άντζελες - είτε αγοράζετε ξένο νόμισμα είτε πουλάτε ξένα χρήματα για δολάρια ΗΠΑ - μπορείτε να αλλάξετε χρήματα αυτοπροσώπως στις τοποθεσίες συναλλάγματος που βρίσκονται παρακάτω. Ορισμένες από αυτές σας επιτρέπουν να παραγγείλετε online και να παραλάβετε το κατάστημα ή να παραδώσετε το νόμισμα. Μερικοί παρέχουν επίσης συναλλαγματικές ισοτιμίες είτε μέσω τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τα ποσοστά εκ των προτέρων.

Ανεξάρτητες επιχειρήσεις συναλλάγματος συναλλάγματος στο Λος Άντζελες

Οι ακόλουθες επιχειρήσεις προσφέρουν ανταλλαγή συναλλάγματος σε πρόσωπα για τα περισσότερα νομίσματα παγκοσμίως. Ορισμένες από αυτές προσφέρουν επίσης συναλλαγές συναλλάγματος σε απευθείας σύνδεση. Συμβουλή: Πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις προσφέρουν εγγύηση καλύτερης τιμής ότι θα ταιριάζουν με την καλύτερη τιμή που θα βρείτε την ίδια μέρα σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο συναλλάγματος στο Λος Άντζελες. Ελέγξτε λοιπόν όλα τα ποσοστά τους σε απευθείας σύνδεση και αν δεν είναι κοντά σε εσάς με το καλύτερο επιτόκιο, πηγαίνετε στο πλησιέστερο σε εσάς που έχει την εγγύηση καλύτερης τιμής και δείξτε ότι ο ρυθμός στην κινητή συσκευή σας θα είναι ο ίδιος. Επίσης, αναζητήστε αυτές που δεν έχουν αμοιβή συναλλαγής .

Ανταλλαγή συναλλάγματος στο LAX

Στο LAX , υπάρχουν περίπτερα ανταλλαγής νομισμάτων ICE σε επίπεδο πύλης πέρα ​​από την ασφάλεια στους Τερματικούς 2, 3, 4, 5, 6, 7 και το Διεθνές Τέρμα Tom Bradley. Οι ταξιδιωτικοί έλεγχοι μπορούν να ανταλλάσσονται σε κάθε τερματικό σταθμό. Οι κάρτες Visa και MasterCard, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέχρι 300 USD στα γραφεία ανταλλαγής αεροδρομίων, χρεώνουν υψηλό τέλος.

Καλέστε (310) 646-0553 ή (310) 646-7934 για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τις ώρες λειτουργίας.

Χόλιγουντ

LAcurrency
HOLLYWOOD
7095 Hollywood Blvd # 204
Λος Άντζελες, CA 90028
(323) 878-0555
VAN NUYS
6582 Blün Van Nuys.
Van Nuys, CA 91401
(818) 785-0999
LAcurrency.com
Email: support@lacurrency.com
Αγοράζει σχεδόν όλα τα είδη νομισμάτων και έχει την πλειοψηφία όλων των διαθέσιμων νομισμάτων.

Εγγύηση καλής τιμής και χωρίς χρέωση. Αυτές οι δύο θέσεις έχουν δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Υπηρεσίες νομίσματος Travelex
Τράπεζα των ΗΠΑ
6922 Hollywood Boulevard
Λος Άντζελες, CA 90028
(23) 460-4400
RFX2544@Travelex.com
travelex.com/stores/ Πολλές τοποθεσίες, όπως South Coast Plaza, Brea Mall και εντός συγκεκριμένων καταστημάτων της US Bank στο Beverly Hills, Santa Monica, Glendale, Anaheim, Huntington Beach και πολλά άλλα.

Downtown LA

Ξένο νόμισμα Express
350 S Figueroa St, Ste 134
Λος Άντζελες, CA 90071
(213) 624-3693
foreigncurrencyexpress.com
Εάν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο κέντρο του Λος Άντζελες , αυτό το γραφείο ανταλλαγής στο υπόγειο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου έχει τις καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες στην πόλη χωρίς τέλη εξυπηρέτησης. Αν προσπαθείτε να αγοράσετε ξένο νόμισμα, καλέστε για να βεβαιωθείτε ότι έχουν αυτό που χρειάζεστε στο απόθεμα. Εκπτωτικό πάρκινγκ με επικύρωση.

Νόμισμα LA
406 W 6η οδός, Μονάδα Α
Λος Άντζελες, CA 90014
(213) 228-0000
lacurrency.com
Κριτικές
Αυτή η εταιρεία ανταλλάσσει πάνω από 80 νομίσματα με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς και χωρίς αμοιβή. Θα ταιριάζει με τις τιμές αν μπορείτε να αποδείξετε την καλύτερη τιμή σε άλλα μέρη. Έχουν τρεις τοποθεσίες στο Downtown LA, στο Hollywood και στο Van Nuys.

Σημειώσεις της Διεθνούς Τράπεζας
520 South Grand Ave, Ste L 100
Λος Άντζελες, CA 90071
1-888-533-7283 ή 213-627-5404
wbxchange.com
Βρίσκεται στο κέντρο του Λος Άντζελες, δίπλα στο Millennium Biltmore Hotel, η οποία αγοράζει και πωλεί 90 διαφορετικά ξένα νομίσματα.

Διεθνές Συνάλλαγμα στο Citadel Outlets
100 Citadel Drive (Γραφείο Πληροφοριών Inside Mall)
Λος Άντζελες , CA 90040
(323) 721-2500
losangelesmoneyexchange.com
Email: losangeles@ceifx.com
Το Διεθνές Συνάλλαγμα, νότια του Downtown LA, αγοράζει και πωλεί νόμισμα από περισσότερες από 80 χώρες, έχει όλα τα βασικά νομίσματα σε απόθεμα, έχει χαμηλά τέλη και εγγύηση καλύτερης τιμής.

Μπέβερλι Χιλς

AFEX - Συνδεδεμένο Εξωτερικό Ε.Π.Ε.
327 N Drive Beverly
Beverly Hills, CA 90210
1-800-346-2339
Email: sergiob@afex.com
Αγοράζει και πωλεί ξένα νομίσματα και κατέχει μεγάλο απόθεμα σημαντικών και δευτερευόντων νομισμάτων. Αγοράζουν ξένες ταξιδιωτικές επιταγές και εκδίδουν εξωχρηματιστηριακά σχέδια πληρωμών σε ξένα νομίσματα για πληρωμές στο εξωτερικό. Επίσης, αγοράζουν και πωλούν νομίσματα και ράβδους χρυσού / πλατίνας / ασημιού. Το AFEX είναι ανοιχτό από 9 έως 6 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το Σάββατο από 10 έως 4 .


Μπόνους: Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες της LA Travel. Αναφέρετε αυτόν τον ιστότοπο για να μην υπάρχουν τέλη συναλλαγής ανά Sergio.

Διεθνές νόμισμα Express, Inc.
427 Ν Camden Dr, Ste G
Beverly Hills, CA 90210
1- (888) 278-6628, (310) 278-6628
foreignmoney.com
Πωλεί δολάρια σε αντάλλαγμα για τα περισσότερα νομίσματα . Αν θέλετε να αγοράσετε ξένο νόμισμα, μπορεί να χρειαστεί να παραγγείλετε μπροστά.

Υπηρεσίες νομίσματος Travelex
Τράπεζα των ΗΠΑ
8901 Santa Monica Boulevard W
Beverly Hills , CA 90210
(310) 659-6093
travelex.com/stores/ Πολλές τοποθεσίες, όπως South Coast Plaza, Brea Mall και εντός συγκεκριμένων υποκαταστημάτων της US Bank στο Hollywood, Santa Monica, Glendale, Anaheim, Huntington Beach και πολλά άλλα.

Century City

Διεθνές Συνάλλαγμα
Century City (εμπορικό κέντρο Westfield)
10250 Santa Monica Blvd
Λος Άντζελες, CA
(310) 551-6666
beverlyhillscurrencyexchange.com
Email: CenturyCity@ceifx.com
Εκτός από την ανταλλαγή νομισμάτων, η εταιρεία αγοράζει και πωλεί ταξιδιωτικές επιταγές American Express σε επτά νομίσματα, πιστωτικές κάρτες MasterCard και χρυσά ράβδους πολλαπλών νομισμάτων. Έχουν εγγύηση καλύτερης τιμής. Τα περισσότερα κυριότερα νομίσματα είναι σε απόθεμα, αλλά ενδέχεται να χρειαστεί να παραγγελθούν μεγάλα ποσά ή δευτερεύοντα νομίσματα. Αυτή η θέση είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 μ.μ.

Σάντα Μόνικα

Διεθνές Συνάλλαγμα
395 Santa Monica Place (στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών)
Santa Monica , CA 90401
(310) 393-7444
www.santamonicacurrencyexchange.com
Email: santamonicaplace@ceifx.com

Υπηρεσίες νομίσματος Travelex
Τράπεζα των ΗΠΑ
201 Boulevard Santa Monica, Σουίτα 101
Santa Monica, CA 90401
(310) 260-9219
RFX2523@travelexamericas.com

Εναλλακτικές λύσεις στα γραφεία συναλλάγματος

Για τους επισκέπτες, η αλλαγή ξένου νομίσματος στο Λος Άντζελες μπορεί να είναι μια πρόκληση ή απλά δαπανηρή. Συνήθως είναι καλύτερο να αλλάζετε χρήματα στη χώρα σας πριν φύγετε ή να αγοράσετε ταξιδιωτικές επιταγές σε δολάρια ΗΠΑ.

Αυτόματοι Ταμειακοί Μηχανές (ALMS) - Ταμειακές Μηχανές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές διεθνείς πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για να αποσύρετε δολάρια από τα μηχανήματα αυτόματων ταμειακών μηχανών (ATM) που βρίσκονται στο αεροδρόμιο, στις τράπεζες, στα σούπερ μάρκετ και στις τουριστικές περιοχές.

Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες

Τα περισσότερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα, ταξί και άλλες επιχειρήσεις δέχονται μεγάλες πιστωτικές κάρτες, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε πολλά χρήματα. Οι κάρτες Visa και MasterCard (EuroCard) είναι οι πιο συνηθισμένες. Παρόλο που τα τέλη για τις διεθνείς συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες σε ορισμένες κάρτες έχουν αυξηθεί στα ύψη, προσφέρονται όλο και περισσότερες κάρτες που δεν χρεώνουν για τις αμοιβές ξένων συναλλαγών, επομένως συμβουλευτείτε την τράπεζά σας πριν χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας στο εξωτερικό.

Αλλαγή χρημάτων στα ξενοδοχεία

Τα τελευταία χρόνια, περισσότερα ξενοδοχεία και ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών που βρίσκονται δίπλα σε τουριστικά αξιοθέατα έχουν αρχίσει να παρέχουν ανταλλαγή νομισμάτων. Ορισμένοι χρεώνουν πολύ υψηλές χρεώσεις υπηρεσιών και προσφέρουν δυσμενείς τιμές. Άλλες συμφωνούν με τα ανεξάρτητα γραφεία συναλλάγματος.

Αλλαγή χρημάτων σε τράπεζες

Πολλές αμερικανικές τράπεζες δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία συναλλάγματος. Μερικές μεγάλες τράπεζες σε μεγάλες τουριστικές περιοχές θα αγοράσουν ξένο νόμισμα σε αντάλλαγμα για δολάρια, αλλά ακόμη και μερικοί από αυτούς περιορίζουν το νόμισμα που θα δέχονται. Για να αγοράσετε ξένο νόμισμα, συνήθως πρέπει να το παραγγείλετε μπροστά από τις αμερικανικές τράπεζες.

Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Ελέγξτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.