Βόρεια Σουμάτρα, Ινδονησία

Ορισμένα περιπετειώδη πράγματα που πρέπει να κάνουμε στη Σουμάτρα

Για περιπετειώδεις ταξιδιώτες, η επιλογή ανάμεσα στα πολλά συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σουμάτρα, ειδικά στη Βόρεια Σουμάτρα, είναι απογοητευτική.

Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τα μεγαλύτερα αξιοθέατα: κολύμπι στη μεγαλύτερη ηφαιστειακή λίμνη στη γη, εντοπίζοντας ένα οραγγουτάκο και βλέποντας - ή ακόμα καλύτερα - αναρρίχηση - ένα ενεργό ηφαίστειο.

Η Σουμάτρα, το έκτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου , εκτείνεται πάνω από 1.200 μίλια στο δυτικό τμήμα της Ινδονησίας και χωρίζεται στη μέση από τον Ισημερινό. Οι λίγοι τουρίστες που χαίρονται τη ρύπανση του Μεντάν - είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ινδονησία - επιβραβεύονται με πεζοπορία στη ζούγκλα, ενεργά ηφαίστεια και φιλικούς αυτόχθονες ανθρώπους που δεν έχουν πλέον αποκεφαλισθεί και καταβροχθίσει τους επισκέπτες όπως έκαναν κάποτε οι πρόγονοί τους.

Ευλογημένη με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γεμάτη περιπέτεια, η Σουμάτρα καταραμένο εξίσου με καταστροφικές γεωλογικές καταστροφές και σοβαρή κάμψη του τουρισμού.

Παρά τη στενή γεωγραφική γειτνίαση με το Penang και τη Σιγκαπούρη, η Βόρεια Σουμάτρα κατάφερε να παραμείνει πιο άγρια ​​και πιο φιλόξενη από ποτέ για ταξιδιώτες που ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα για την Ινδονησία από ό, τι μόνο το Μπαλί.